Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bana ikisi aynı anda yapıldı .Bi aydan sonra yani bi adet dönemi bekleyip başlayabilirsin bence .Biz hemen tüp bebeğe başlamadık çünkü o zaman hala normal yolla deniyorduk .Zaten bi hafta içinde iyilesirsin. Rabbim kolaylık versin inşallah.
cok sagol canim cevap icin, bekle bekle icim cikti. ben de artik geri sayima baslamak istiyorum

Histereskopi alttan girip kamera ile rahim içine bakmak, laparoskopi kapalı ameliyatla kanalları almak demek değil mi? Zaten birlikte olması gerekiyor. Bana laparoskopi yapılacağı zaman uyuyor olmanın avantajını kullanıp rahim içine de bakacağım yapışıklık vs var mı diye demişti doktor. Bu histereskopi olmuyor mu ?
evet canim aynen öyle olacak benim de.
bazi durumlarda tek tek yapiyorlar. forumlarda sordugumda farkli farkli sebeplerden ben sadece histeroskopi oldum ya da ben sadece laparoskopi oldum diyenler oldu. o zaman nekahat süresi farkli oluyor.

bazi durumlarda tek tek yapiyorlar. forumlarda sordugumda farkli farkli sebeplerden ben sadece histeroskopi oldum ya da ben sadece laparoskopi oldum diyenler oldu. o zaman nekahat süresi farkli oluyor.
Bana yapilmadi bu islemler ama bu forumlarda gordugum kadari ile laparoscopy den 2 adet sonrasi baslatiyorlar tedaviye.

Tüplerin durumunu rahim filmi ile anlıyorlar. Tıkalıysa ya da başka sorun varsa laparoskopi kararı veriyorlar galiba
DOktorum benden istemedi, Ultrasyonda bir problem görünmüyor hersey iyi dedi, yapisiklik veya sivi birikmesi yok dedi, histeroskopide temizdi,, burda hep duyuorum siivi birikmesinden dolayi düsükler oluyor diye, acaba bu bekleme süresinde kendi istegimle rahim filmi cektirsemmi diye düsünüyorum, sonrada kendi kendine is yapma diyorum :) :)

Bana bir ay sonra deneyebilirsin demişti doktor. O zaman normal deniyorduk, tüp bebek tedavisi değildi.

DOktorum benden istemedi, Ultrasyonda bir problem görünmüyor hersey iyi dedi, yapisiklik veya sivi birikmesi yok dedi, histeroskopide temizdi,, burda hep duyuorum siivi birikmesinden dolayi düsükler oluyor diye, acaba bu bekleme süresinde kendi istegimle rahim filmi cektirsemmi diye düsünüyorum, sonrada kendi kendine is yapma diyorum :) :)

Ya genelde tüp bebek tedavisi öncesi çekiliyor rahim filmi.. daha önce çekildiyse ve dış gebelik vs geçirmediysen iki yıl bunu geçerli kabul ediyorlar diye biliyorum. Sana hiç yapılmadı ise tedavi öncesi belki isteyebilirsin. Benim tüpümde şişme vardı ve 3 loblu bir görüntü vardı. Bunu göründe rahim filmi istedi doktor. Geçiş oldu ama yine de ameliyat kararı verdi. Bütün tüp sorunları görünüyor mu bilmiyorum ultrasonda ama benimki göründü fakat karar vermek için yine rahim filmi istedi

Ya genelde tüp bebek tedavisi öncesi çekiliyor rahim filmi.. daha önce çekildiyse ve dış gebelik vs geçirmediysen iki yıl bunu geçerli kabul ediyorlar diye biliyorum. Sana hiç yapılmadı ise tedavi öncesi belki isteyebilirsin. Benim tüpümde şişme vardı ve 3 loblu bir görüntü vardı. Bunu göründe rahim filmi istedi doktor. Geçiş oldu ama yine de ameliyat kararı verdi. Bütün tüp sorunları görünüyor mu bilmiyorum ultrasonda ama benimki göründü fakat karar vermek için yine rahim filmi istedi
tamam canim cok sagoll

Bende doktor ultrasonda herşey normal gözüküyor dedi ama yinede film istedi.

Yağ falan kullandm ben de ama kâr etmedi.Sen yine de sürdügun bi şey varsa devam et dogumdan sonrada yani. O görüntü pek hoş dgl
Valla baktım faydası yok bıraktım sürmüyorum bisey daha. Çatladı zaten çatlayacak kadar. Göbeğin alt kısmında bi kaç tane var heleki elime geliyor ameliyat izi gibi .

Valla baktım faydası yok bıraktım sürmüyorum bisey daha. Çatladı zaten çatlayacak kadar. Göbeğin alt kısmında bi kaç tane var heleki elime geliyor ameliyat izi gibi .
Benim yok gibiydi be olduysa son ay oldu. Aslında kakao yağınısonradan duydum önce den duyaydm ne güzel belki olmazdı

Back
X