Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar
Dün verdiğim kan tahliline göre hamilelik hormonları çok yüksek değilmiş. Pazartesi tekrar kan vereceğim, Salı günü öğlen de kontrolüm var. Salı günü netleşir durum. Bekleyip göreceğiz şimdilik..
Canım rabbim ne hayırlı ise senin için umarım onu nasip eder .Inşallah guzel olsun sonucun.

Kizlar bugun hastaneyi aradim. Dollenme olmus yarin transferim olacak. Ama embiryo sayisini soylemediler. Ama onemli olan transferin yapilacak olmasi. 4.gun transferi olacak buarada. Niye sayisini soylemediler bilmiyorum. Yarin doktor soyliyecek dediler.
Bizede hiç sayı söylenmedi canım transfer günü hep öğrendik. Inşallah tutunurlar ve 9 ay boyunca bırakmazlar 😊

Insallah canim sagol. Demekki buralarda adet boyle :) Sen nasilsin? Nasil gecti ilk gununuz bebisle. Ismini koydunuzmu?😊
Iyim şükür canım alttan çok dikisim var onlar biraz rahatsız edici onun dışında iyiz şükür.bebis gece fazla uyutmadı ama olsun herşeye değer:)adini hafsa koyduk.

Iyim şükür canım alttan çok dikisim var onlar biraz rahatsız edici onun dışında iyiz şükür.bebis gece fazla uyutmadı ama olsun herşeye değer:)adini hafsa koyduk.
Eminim kucagindayken acilarin azaliyordur canim. Hafsa hanim insallah onumuzde ki geceler annesinin uyumasina izin verecek. Masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:😊

Kızlar
Dün verdiğim kan tahliline göre hamilelik hormonları çok yüksek değilmiş. Pazartesi tekrar kan vereceğim, Salı günü öğlen de kontrolüm var. Salı günü netleşir durum. Bekleyip göreceğiz şimdilik..
Hayirlisi olur canim insallah. Dualarim senin ile🤲🤲.
Kizlar bugun hastaneyi aradim. Dollenme olmus yarin transferim olacak. Ama embiryo sayisini soylemediler. Ama onemli olan transferin yapilacak olmasi. 4.gun transferi olacak buarada. Niye sayisini soylemediler bilmiyorum. Yarin doktor soyliyecek dediler.
Hayirli olsun canim, insallah cogu 4. Gune gelmistir. Insallah sana simsiki tutunurlar.
Hosgelmis Hafsa hanim. Masallah minige 🧿🧿.
Sana da cok gecmis olsun canim. Uykusuz gecelerin baslamis oldu. Dedigin gibi onlar her seye deger.❤️❤️🤗

Hadi hayirlisi, allah bebisinin yolunu acik etsin, tutunsun sana insallah birakmasin 9 ay sonrasina kadar :)

Arkadaşlar bugün(12. gün) hcg degerime baktirdim ve 1018 çıktı. 9. gün baktirdigimda 182 idi, değerin bu kadar katlanması normal mi ?
Doktor ultrason için iki hafta sonrasına randevu verdi.
İnşallah hersey yolunda gider, sağ salim kucağıma alırım.
Dualarimdasiniz 🙏

Canim cok sevindim! Hayirli ugurlu olsun! Bildigim kadariyla henuz bu topicte ikiz bebek yok, bu acigi sen kapatirsin insallah :nazar::nazar::nazar:
Kizlar yumurtalarim toplandi. 13 olgun yumurta varmis. Dollenme sonucunu persembe soyleyecekler. Nedense baya gec. Yanliz canim biseye cok sikildi. Progesteronu eczaneden almistik en basta ultregestan. Doktorlar bugun vaginal kullanacaksin dediler. Ama eve geldim bi baktim bana verdikleri ilac oral kullanim. Hasteneyi aradim su an yardimci olamayiz. Hemsire telefonlari 3ten sonra. Bekleyin dediler. Boylece bir dozunu kacirdim. Bence doktor yanlis ilac yazmis bana. Canim sikkin baya.

Canim seni merak etmistim günlerdir, bir firsat bulup yazamadim. Benimde gecen sene yasadigim gebelikte doktor ayni seninki gibi oral progestoran yazdi, ama ozellikle vaginal almam gerektigini soyledi. Prospektuste oral yaziyor kafaniz karismasin demisti. Aslinda ilac kullanimi ile ilgili bilgiyi eczaneden de alabilirdin, burada eczacilar cok bilgililer bu konularda. Neyse zaman gecmis artik, nasil kullandin sonuc olarak?

Kızlar allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım. Çok şükür kızım doğdu iyiz ikimizde şimdilik fırsat olunca yazarım. Dualarınız için hepinizden allah razı olsun.

Tebrikler!!!!

Selam kizlar,
oldu da bitti masallah cocugu olur insallah sarkisiyla yumurtanin sarisi gitti merlinin yarisi sarkilari kafamda dans ediyor.
Agrilarim var, tüplerimin ikisi de alindi, nur topu gibi bir cikolata kistim de varmis, o da alindi.
bebek icin önümüzdeki ay baslayabilirsin dediler ama esimle daha konusmadik nasil yapalim diye.
bugün gercekten de büyük gün oldu.

Cok gecmis olsun Merlin`cim. Insallah simdiye toparlanmissindir. Sana surekli sorun cikaracak tuplerdense, hic olmamalari daha iyi inan... Bundan sonraki tedavinde de bol sanslar diliyorum. Insallah hizla bir tup bebek tedavisi ve pozitif sonuclar herseyi geride birakacaksin.

Benim iyi geçmedi. Doktor uzun uzun baktı, defalarca aynı şeyler konuşuldu. Ama uzun lafın kısası kalp atışını beğenmedi. Düşük buldu ve sağlıklı bir gebelik olarak değerlendirmedi. Kan verdim yarın konuşacağız ne yapılacağını.Bazen sonradan düzelir ama çok da umutlu değilim dedi. Kan verip eve geldik, yarını bekliyoruz.

Denniscim cok uzuldum :( Gonul istiyorki hersey olabilecek en dogal sekilde ilerlesin, stressiz bir gebelik olsun, ama maalesef bu tur talihsizliklerde cok sik goruluyor. Insallah zamanla degerlerin yukselecek, bebek kendini toparlayacaktir...

Ilk kan degerlerin ve kontroldeki duyduklarin benim gecen sene Nisan ayinda yasadiklarimla ayni :( Ayni sekilde cok kucuk degerlerle katlayarak baslamisti, ama benim doktorum normal gormemisti bunu,her 2 gunde 1 kan tahlili ile progesteron dozunu arttirarak ve yatak istirahati vererek toparlanmasina yardimci oldu. Cok erken haftalarda gelisimleri cok yavas ilerleyip birden toparlanabiliyor. Yani bu negatif degerlerden sonra da hala donus sansi var... Ama sonrasinda normal degerlerindeyken belkide baska nedenden dusuk oldu maalesef :(

Farkli doktorlardan fikir almadan ve embriyo tehlikeli bir haftada olmadan bende kurtaj olmazdim, cok iyi dusunuyorsun...

:KK200: Cok sevindim canim! Insallah yarin transferin sorunsuz gecer. Ellerinde saglikli embriyo var demekki. Ama transferden hemen oncesine kadar sayisina kesin diyemiyorlar. o nedenle sanirim yarin sabah transfer oncesi yola cikmadan ararlar sizi kesinlestirmek icin, veya orada konusursunuz. Dualarim seninle:nazar::nazar:

Pommes yemeyi unutma! :anneadayı::nazar:

DilanBoran DilanBoran Canim nasilsiniz, oglus napiyor? Ultrasonlarda kasi gozu belli mi? Sen artik hamileligin keyfini cikarmaya basladin mi?

Hayirlisi olur canim insallah. Dualarim senin ile🤲🤲.
Hayirli olsun canim, insallah cogu 4. Gune gelmistir. Insallah sana simsiki tutunurlar.

Hosgelmis Hafsa hanim. Masallah minige 🧿🧿.
Sana da cok gecmis olsun canim. Uykusuz gecelerin baslamis oldu. Dedigin gibi onlar her seye deger.❤❤🤗
Sağol canım darısı tosuncugumuza inşallah sizde sağ salim kolayca kavuşursunuz.
Aynen uykusuz geceler başladı. Gündüz de uyuyamiyorum o uyurken en ufak kipirtisinda da hemen uyanıyorum.

Canim cok sevindim! Hayirli ugurlu olsun! Bildigim kadariyla henuz bu topicte ikiz bebek yok, bu acigi sen kapatirsin insallah :nazar::nazar::nazar:

Canim seni merak etmistim günlerdir, bir firsat bulup yazamadim. Benimde gecen sene yasadigim gebelikte doktor ayni seninki gibi oral progestoran yazdi, ama ozellikle vaginal almam gerektigini soyledi. Prospektuste oral yaziyor kafaniz karismasin demisti. Aslinda ilac kullanimi ile ilgili bilgiyi eczaneden de alabilirdin, burada eczacilar cok bilgililer bu konularda. Neyse zaman gecmis artik, nasil kullandin sonuc olarak?

Tebrikler!!!!

Cok gecmis olsun Merlin`cim. Insallah simdiye toparlanmissindir. Sana surekli sorun cikaracak tuplerdense, hic olmamalari daha iyi inan... Bundan sonraki tedavinde de bol sanslar diliyorum. Insallah hizla bir tup bebek tedavisi ve pozitif sonuclar herseyi geride birakacaksin.

Denniscim cok uzuldum :KK43: Gonul istiyorki hersey olabilecek en dogal sekilde ilerlesin, stressiz bir gebelik olsun, ama maalesef bu tur talihsizliklerde cok sik goruluyor. Insallah zamanla degerlerin yukselecek, bebek kendini toparlayacaktir...

Ilk kan degerlerin ve kontroldeki duyduklarin benim gecen sene Nisan ayinda yasadiklarimla ayni :KK43: Ayni sekilde cok kucuk degerlerle katlayarak baslamisti, ama benim doktorum normal gormemisti bunu,her 2 gunde 1 kan tahlili ile progesteron dozunu arttirarak ve yatak istirahati vererek toparlanmasina yardimci oldu. Cok erken haftalarda gelisimleri cok yavas ilerleyip birden toparlanabiliyor. Yani bu negatif degerlerden sonra da hala donus sansi var... Ama sonrasinda normal degerlerindeyken belkide baska nedenden dusuk oldu maalesef :KK43:

Farkli doktorlardan fikir almadan ve embriyo tehlikeli bir haftada olmadan bende kurtaj olmazdim, cok iyi dusunuyorsun...

:KK200: Cok sevindim canim! Insallah yarin transferin sorunsuz gecer. Ellerinde saglikli embriyo var demekki. Ama transferden hemen oncesine kadar sayisina kesin diyemiyorlar. o nedenle sanirim yarin sabah transfer oncesi yola cikmadan ararlar sizi kesinlestirmek icin, veya orada konusursunuz. Dualarim seninle:nazar::nazar:

DilanBoran DilanBoran Canim nasilsiniz, oglus napiyor? Ultrasonlarda kasi gozu belli mi? Sen artik hamileligin keyfini cikarmaya basladin mi?
Sağol canım.

Kızlar
Sayı söylediler mi kaç çıkmış ki? Bu bekleyişler doğuma kadar hiç bitmiyor galiba... Hayırlısı...

Tebrikler!!!!

Denniscim cok uzuldum :KK43: Gonul istiyorki hersey olabilecek en dogal sekilde ilerlesin, stressiz bir gebelik olsun, ama maalesef bu tur talihsizliklerde cok sik goruluyor. Insallah zamanla degerlerin yukselecek, bebek kendini toparlayacaktir...

Ilk kan degerlerin ve kontroldeki duyduklarin benim gecen sene Nisan ayinda yasadiklarimla ayni :KK43: Ayni sekilde cok kucuk degerlerle katlayarak baslamisti, ama benim doktorum normal gormemisti bunu,her 2 gunde 1 kan tahlili ile progesteron dozunu arttirarak ve yatak istirahati vererek toparlanmasina yardimci oldu. Cok erken haftalarda gelisimleri cok yavas ilerleyip birden toparlanabiliyor. Yani bu negatif degerlerden sonra da hala donus sansi var... Ama sonrasinda normal degerlerindeyken belkide baska nedenden dusuk oldu maalesef :KK43:

Iyiyim canim cok sukur, detayli ultrason da Ben bebisi esime benzettim biraz sadece cene yapisi bana benziyor du. Dr yuz sekli tam erkek dedi 🤣🤣. Bu haftalarim onceki haftalara gore rahat geciyor ama buralar cok sicak oldugu icin cok fazla disari cikamiyorum.
Sen neler yapiyorsun canim? Esin ile ne karar aldiniz tedavi konusunda? Kizinin tatili nasil geciyor ?

Canım
Yarın için şimdiden bol şans.. bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun. Tek mi çift mi transfer olacak ona dair bir şey söylediler mi?

Back
X