Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bana doktor düşük iğnesinden dolayı 3 ay sonra başlayabilirsin dedi. Sende verilen ilacın içeriği ve rahimin kendini toparlaması ile ilgili sanırım
Hcg değerin sifirlandi mi ? Ben kürtajdan sonra 3 ay beklemek lazım diye biliyorum ama ilaçlı düşükte süre daha az olur sanmıştım.
Şu an herhangi bir besin takviyesi alıyor musun ?

Hcg değerin sifirlandi mi ? Ben kürtajdan sonra 3 ay beklemek lazım diye biliyorum ama ilaçlı düşükte süre daha az olur sanmıştım.
Şu an herhangi bir besin takviyesi alıyor musun ?
Bende vurulan iğne düşük dozlu kanser iğnesi olduğu için 3 ay beklemek gerekiyor dedi doktor. Bazı doktorlar 6 ay diyor bekleme süresini.. ama sen ilaç aldın ya o nasıl oluyor bilmiyorum.
Folic asit ve d vitamininden başka bir şey almıyorum canım. Folic asit multivitamin şeklinde olduğu için, bazı vitamin ve mineraller de içeriyor düşük doz da olsa..

Kızlar siz gebelik sonucu için kaçıncı gün test yaptırdınız yada idrarda kaçıncı gün çıkar ? Yarın bir hafta olacak doktor 11gun sonra dedi o da hafta sonuna denk geliyor mecbur pazartesiyi bekleyecegim ama nasıl
Eger dayanamazsan 9. Gun erken gebelik testlerinden yapabilirsin. Insallah pozitifi gorursun canim.
Bu sefer besin takviyeleri de almak istiyorum. Düşükten ne kadar zaman sonra besin takviyesi almaya başladınız ? Düşük Cumartesi günüydü, şu an besin takviyesi kullanabilir miyim ?

Doktorum bir hafta sonrasına randevu verdi ve bir sonraki transfere ( 2 donmuş embriyom) 2.adetten sonra baslanilacağını söyledi. Ben ilk adetten sonra başlar diye düşünüyordum, bu kadar beklenilmeli mi ?
ben folic acidi ve multivitamini kurtajdan sonra da birakmamistim 3 ay sonra basliyacagim diye. Baktim daha cok ertelenecek sonra biraktim. Tedaviye baslamadan 3 ay once tekrar kullanmaya baslamistim.
Kan degerin cok yuksekti senin Bence dr tedbirli davranmak istemis. Aslinda en guzeli 2. Adet ile baslamak, sonucunda suan ne zaman adet olacagini bilmiyorsun bu surec 40 gunu de bulanilir ama 2. Adet senin normal duzeninde gelecek.

Eger dayanamazsan 9. Gun erken gebelik testlerinden yapabilirsin. Insallah pozitifi gorursun canim.
ben folic acidi ve multivitamini kurtajdan sonra da birakmamistim 3 ay sonra basliyacagim diye. Baktim daha cok ertelenecek sonra biraktim. Tedaviye baslamadan 3 ay once tekrar kullanmaya baslamistim.
Kan degerin cok yuksekti senin Bence dr tedbirli davranmak istemis. Aslinda en guzeli 2. Adet ile baslamak, sonucunda suan ne zaman adet olacagini bilmiyorsun bu surec 40 gunu de bulanilir ama 2. Adet senin normal duzeninde gelecek.
İnşallah bugün adet olacak gibi çok agrimnoldu tüm gün i da endişelendirdi beni

Arkadaşlar ben almanyadayim ve tüp bebek deneyecegiz nasipse bu ay.buradaki sistem hakkında pek birşey bilmiyorum bana tavsiyeniz olur mu .bilgilendirecek bir arkadaş varmı ?
Burada sistem çok yavaş ilerliyor testlerimizi yaptırmamız 3 ay sürdü Ve ben bunun üzerine gidip Türkiye de yaptırdım ama pişman oldum nasipse tekrar burada başlayacağım

Umarım güzel bir haber alırsın 🙏🏻🙏🏻
Kizlaar ben test yaptım silik ama çift çizgi çıktı dogrumudur .eşim değildir diye tturduda
IMG_20190828_140204.webp

Benim de hayırlısıyla tüp bebek tedavisi öncesinde son muayenem yapılacak yarın. Kan, idrar, smear, insülin direnci hepsini yaptırdım. Yarın ki muayenede de bi sorun çıkmazsa artık umarım tüp bebeğe yönlendirir doktorum. İlk kez doktora 5 ay önce gittim bebek istediğim için. Artık daha da uzasın istemiyorum süreç. Beklemek çok sıkıcı. Eşimin Üroloğu ona tüp bebek tedavisine yönlendiren raporu verdi Haziran ayında. Şimdi beni bekliyor. Herhalde tüp bebek merkezlerini kendimiz araştırmamız gerekecek. Eşimin doktoru şu merkez ya da bu merkez dememiş. Eşimin sağlık sorunları sebebiyle sigortayı da değiştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Bu durumda devlet sadece %50 sini karşılayacak. Ama o %50 ne kadar tutar bilmiyoruz. İnternette çok bilgi bulamadım açıkçası. Umarım altından kalkabiliriz. Aranızda Almanya’da yaşayıpta Tüp bebeği kendi karşılayan ya da %50 sini karşılayan var mı acaba? Ne kadar maliyet oluyor aşağı yukarı. İnsan ister istemez düşünüyor. Eylül ortası tatile çıkıp. Ekim’de artık sürece başlamak istiyoruz hayırlısıyla
Merhaba, ben Almanya’dayım. Taze transferi sigorta karşıladı ama dondurulmuş transfer 2000€ civarı tutuyor. Sonrasında ilaç takviyesi de dahil olabiliyor. Benim bir hormonum hamilelikten sonra da düşük kaldığı için daha fazlasını ödemiştik iğneler için. Yaklaşık 4 ay kadar ilaç kullanmak zorunda kaldım. Daha fazla ödemiş olabiliriz o yüzden.

Canım, şehir dışındaydım ve çok yoğundum giremedim... her şey yolunda şükür 🙏🏻
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
hic bir sey yazmayinca merak ettim seni, iyi olmana sevindim.
Ben de iyiyim cok sukur.🤲🤲🤲
Kizlaar ben test yaptım silik ama çift çizgi çıktı dogrumudur .eşim değildir diye tturdudaEki Görüntüle 2302459
Canim test pozitif ama 20 dk sonra cikti demen kafami katistirdi. Ilk 5 dk hic mi cizgi yoktu? Cizgi vardi sonra mi koyulasti. Bence git erken gebelik testi al, aksam tekrarla testi.

Çok şükür iyiyim test sonucuna baksana cabin
Pozitif çıkmış test sonucun canım hamilesin gibi görünüyor.
genelde negatif sonuç hatalı olur derler. Hamilelik hormonu üretmiş vücudun demek ki o yüzden pozitif çıkmış...

ama ben transferlerimden sonra hiç idrar testi yapmamıştım korkudan, kan vereceğim günü beklemiştim. O yüzden tüp bebekte idrar testi sonucuna ne zaman güvenebiliriz bilemiyorum tam.

İnşallah hamilesindir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kan testine ne kadar kaldı?

Back
X