- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.701
Canım, umudunu kaybetme, umudunun azalması normal bu yol psikolojik anlamda kolay bir yol değil ama umudununun yok olmasına izin verme.Kizlar tesekkurler mesajlariniz icin. Cok kotu grip oldum yeni girebildim buraya. Yani hayatim boyunca hic hamile kalamadim. Onun icin bunun mumkun olabilecegine dair umudum gittikce azaliyor. Ama denemeye devam edicegim. Genetik testede gonderemiyorum malesef cunku 1 ya da 2 embiryom oluyor.
ben de 10-15 dakika yattım. Sonra hemen tuvalete koşturdum. Transferde bu sefer nedense canım çok acımıştı, o metal aletler içimde can yakmıştı. Neyse..Yransferdwn sonra bekleme suresini nasil gecirdiniz? Embroyo transfer edince beni sadece 15 dk yatirdilar. Turkiye de 30 dk yatiriyorlarmis. Siz bekleme suresinde neler yaptiniz. Benim dr hic birsey soylemedi.
Transferden sonra bi yerde yemek yedik ve eve gelip hemen yattım. İlk 1-2 gün dinlenerek geçirdim. Sonra yavaş yavaş normal hayatıma geri döndüm ama hiç ev işi yapmadım diyebilirim. Tatil havasına soktum kendimi. Moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Bir de duş almadım 1 hafta

Doktor alabilirsin demişti ama ben kışın baya sıcak suyla duş aldığım için güvenemedim kendime. Banyo sauna gibi oluyor.
aslında içimi nasıl rahat tutabileceksem onu yaptım.