- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.861
Bu görüstügüm ikinci klinik canim. Ilki devletten sigortali hasta kabul etmiyormus bu aralar. Kabul etmelerini bekledik baya ama her aradigimizda ertelediler. Biz de bunu sectik. Evet pahali ama cok iyi yorumlar okudum.Canim Hayirli olsun Ilk adami atmissin. Sen Almanya da yasiyordun hatirladigim kadari ile. Sana soylenen fiyat cok fazla geldi. Tedaviye baslamadan once esinde boyle bir sorun tespit edilirse sigortanin odedigini duymustum. @Selmaal25 ilk denemesinde surpriz olmustu onlara bu sorun 2000-3000€ odemislerdi. Dr un Sana az bir oran vermesi ve tedavi sayisi arttikca oraninda artacagini soylemesi de kafa karistirici. Acaba baska klinikle gorusme imkanin var mi?
Doktor da bi garipti, cok hizli konustu yarisini anlamadim dediklerinin, esim sonradan tekrarlamak zorunda kaldi, benim de cok icime sinmedi ama tekrar klinik degistirmek istemiyorum, esim vazgecebilir degistirelim deyince, stuttgartin merkezinde baska merkez yok digerleri icin sehrin disina cikmamiz lazim, esim isten izin alamaz. mecbur buna emanet edecem kendimi. Bu arada evet, Almanya :)