Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Selam arkadaşlar,
Tedavi süreci devam edenlerin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum:) ben geçen ayki kimyasaldan sonra bir ay ara verdim. Bu ay sonu eğer şu virüs olaylarından sıkıntılar büyümesse 2. Transferim için ilaç kullanmaya başlıcam.

Yazdıkların benim son birkaç aydaki psikolojime çok benziyor. Ben bu şekilde düşünerek akıl sağlığımı daha iyi koruyabildiğimi keşfettim. Pek umutlu olamıyorum ama İleride pişman olmamak için elimden geleni yapacağım, oltama balık gelirse ne mutlu ama gelmezse de kendimi hazırladım ve o hayatı kabulleneceğim. Yani umarım:)

kimyasal nasil oldu canim? Kanda varmiydi yoksa sadece idrar testindemi cikmisti? Insallah bu kez saglikla gelir bebis

Kızlar şimdi aklıma birşey geldi. Ben birkaç saat sonra çatlatma iğnesi yapıcam ana aklımı kurcalayan birşey var. Vaktinde yapılması çok önemliymiş bu iğnenin. Ama ben mesela her akşam diğer iğneleri göbeğimde uygun yer bulup yapana kadar bazen 10-15 dakika oyalanıyorum. Bu kadarcık bir gecikme sorun olur mu?

Kızlar şimdi aklıma birşey geldi. Ben birkaç saat sonra çatlatma iğnesi yapıcam ana aklımı kurcalayan birşey var. Vaktinde yapılması çok önemliymiş bu iğnenin. Ama ben mesela her akşam diğer iğneleri göbeğimde uygun yer bulup yapana kadar bazen 10-15 dakika oyalanıyorum. Bu kadarcık bir gecikme sorun olur mu?
Yok canim 10,15 dakikadan birsey olmuyor. Hatta birsey itiraf edeyim benim catlatma ignemi aksam 9:30 da yapmam gerekiyordu,ama ben tamamen unuttum düsünebiliyormusun🙈 aksam 10 da vurdum,yani yarim saat gecikmeli.OPU islemine gidince hemsireye yazili olarak verdim onlari bilgilendirdim hic birsey demediler

Benim bildigim kacta yaptiysan o saati bildirmelisin. Ben de 15 dk ge yapmistim beni 30 dk onceden aldilar opu ya.

Yok canim 10,15 dakikadan birsey olmuyor. Hatta birsey itiraf edeyim benim catlatma ignemi aksam 9:30 da yapmam gerekiyordu,ama ben tamamen unuttum düsünebiliyormusun🙈 aksam 10 da vurdum,yani yarim saat gecikmeli.OPU islemine gidince hemsireye yazili olarak verdim onlari bilgilendirdim hic birsey demediler
Benim bildigim kacta yaptiysan o saati bildirmelisin. Ben de 15 dk ge yapmistim beni 30 dk onceden aldilar opu ya.
Teşekkürler kızlar birimde aksi gibi yatılı misafir geleceği tuttu. İğneyi hazırladım buzdolabına koydum 40 dakika sonra yapıcam. Onların eve girmesiyle aynı saate denk gelecek mecbur ama artık bi bahane uydurucam. Stres oldum durduk yerde. Bu da geçecek inşallah 🤲🏻

Teşekkürler kızlar birimde aksi gibi yatılı misafir geleceği tuttu. İğneyi hazırladım buzdolabına koydum 40 dakika sonra yapıcam. Onların eve girmesiyle aynı saate denk gelecek mecbur ama artık bi bahane uydurucam. Stres oldum durduk yerde. Bu da geçecek inşallah 🤲🏻
Canim sen yarin opuya mi gidiyorsun? Saati yazili olarak bildir mutlaka nolur nolmaz.insallah kaliteli yumurtalar toplanir.islemden sonra kendini hic yorma ani hareketler yapma,dikakt et kendine

Canim sen yarin opuya mi gidiyorsun? Saati yazili olarak bildir mutlaka nolur nolmaz.insallah kaliteli yumurtalar toplanir.islemden sonra kendini hic yorma ani hareketler yapma,dikakt et kendine
Evet hayırlısıyla yarın sabah Opu olacak. Azıcık korkuyorum bi yandan heyecanlıyım. Dediklerine dikkat edeceğim çok sağol. Senin kan testine kaç gün kaldı yarın ya da Salı mı? Merak ediyorum inşallah kanda da pozitifi görürsün ve sağlıkla devam eder hamileliğin

Evet hayırlısıyla yarın sabah Opu olacak. Azıcık korkuyorum bi yandan heyecanlıyım. Dediklerine dikkat edeceğim çok sağol. Senin kan testine kaç gün kaldı yarın ya da Salı mı? Merak ediyorum inşallah kanda da pozitifi görürsün ve sağlıkla devam eder hamileliğin
Yarin icin bol sanslar canim. Insallah kaliteli yumurtalarin olur.

Teşekkür ederim Dilan. Operasyon çok rahattı. Geçen Cuma doktorun dediği kadar çıktı yani 5 tane. Yarın arayıp ne durumda olduklarını haber verecekler. Umarım bu Beş taneden işe yarar yumurta çıkar.
İnşallah güzel haberler alırsınız canım
Pelincicekci Pelincicekci sende son durumlar nasıl? Herşey yolundadır umarım

Türkiyedeki gibi 12 gün sonrasına vermediler test günü 14 gün sonra🙄 yani bu çarşamba günü.evde tekrar testi yenilemedim bakalım artık çarşamba günü görcem inşallah güzel haberler alır paylaşırım sizinlede☺️

İnşallah güzel haberler alırsınız canım

Türkiyedeki gibi 12 gün sonrasına vermediler test günü 14 gün sonra🙄 yani bu çarşamba günü.evde tekrar testi yenilemedim bakalım artık çarşamba günü görcem inşallah güzel haberler alır paylaşırım sizinlede☺
İnşallah sağol senden de pozitifin devamına alacağız. Haberlerini bekliyoruz heyecanla

Aradilar mi canim?
Evet aradılar 5 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş bakalım blastosit olacaklar mı. iaterseniz corona sıkıntısı geçinceye kadar dondurabiliriz dediler. Eşimde şu an evdeyi başka meşguliyetimiz yokken transfer daha iyi olur dedi. O zaman Perşembe arayın Cuma saat 11 ile 13 arasında transfer olacak şekilde ayarlanacak. Sabah sekizde de yine şu içecekle yapılan şeker testimi yapacaklar. Kolumda kan alacak yer kalmadı acaba transferde de koldan narkoz vs veriyorlar mı yoksa gerek yok mu?

Evet aradılar 5 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş bakalım blastosit olacaklar mı. iaterseniz corona sıkıntısı geçinceye kadar dondurabiliriz dediler. Eşimde şu an evdeyi başka meşguliyetimiz yokken transfer daha iyi olur dedi. O zaman Perşembe arayın Cuma saat 11 ile 13 arasında transfer olacak şekilde ayarlanacak. Sabah sekizde de yine şu içecekle yapılan şeker testimi yapacaklar. Kolumda kan alacak yer kalmadı acaba transferde de koldan narkoz vs veriyorlar mı yoksa gerek yok mu?
Hayırlı olsun canım inşallah kaliteli blastokist haline gelirler🙏🏻 Transferde narkoz vs olmuyor ama progesteron ölçümü için kan alıyorlar.
Ben corona olayları sebebiyle 2. Transfer sürecimi başlatamadım ya. Ne zaman durulacak o da belli değil ama bakalım kısmet böyleymiş.

Back
X