Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İlk testimi cuma yapmıştım ikinciyi dün yaptım o da pozitif çıktı ve daha koyuydu. Bi tane de hassas olmayan bir test aldım bugün. Yarın sabah tekrar yapmak istiyorum ancak kullanım kılavuzunda hcg,lh,tsh gibi hormonlar sonucu yanıltabilir diyor. Hcg çatlatma iğnesinde vardı ancak ben ilk testimi çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yaptım etkisi kalmamıştır. Benim kafamı karıştıran. Ocak ayından beri tiroit yavaşlığı için düşük doz tiroit hormonu alıyorum. Yani tsh ı etkileyen bir hormon. Umarım bu ilaç testimi yanıltmıyordur. Bir yandan da diyorumki bu ilaçtan kaynaklı bir yanılma olsa cuma ile pazar arasındaki testlerin koyulukları neden farklı çıksın. Kafamdaki soruların net cevabını Çarşamba günkü kan testinde alıcam. Tabi kan testini de yanıltmıyorsa bu tiroit hormonu.
Tiroid ilaclari hcg yi etkilemiyor, Ben 125 lik kullaniyordum hamilelilik olunca 175 kullanmaya baslamistim. Estrace ilaci tiroidi cok etkiliyor. Insallah carsamba gunu guzel bir rakam gorursun.

Tiroid ilaclari hcg yi etkilemiyor, Ben 125 lik kullaniyordum hamilelilik olunca 175 kullanmaya baslamistim. Estrace ilaci tiroidi cok etkiliyor. Insallah carsamba gunu guzel bir rakam gorursun.
Ben 50 lik kullanıyorum. Aynı tecrübeni paylaşman moral oldu bana. İyi ki varsın Dilan. Adeta bu topiğin anası sensin. Herkese yetişiyorsun. Allah ne muradın varsa versin 🤲🏻

Ben 50 lik kullanıyorum. Aynı tecrübeni paylaşman moral oldu bana. İyi ki varsın Dilan. Adeta bu topiğin anası sensin. Herkese yetişiyorsun. Allah ne muradın varsa versin 🤲🏻
Cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin mutlu etti beni. Bildigim kadari ile yardim etmeye calisiyorum. Cok sukur Ben bebegime kavustum, burda sizlere destek olmaya calisiyorum. Insallah herkes en kisa surede bebisine kavusur 🤲🤲🤗.

Canim sonucun kac cikti?
Sabah kan verirken sonucu 15.30 dan sonra arayıp bildireceklerini söylediler. Bizde bekledik bekledik arayan olmayınca biz aradık kapalıydı. İnternetten sayfalarına baktım Çarşamba günleri saat 14 te kapatıyorlarmış. Böyle saçma bi durum yaşadım. Sonucu öğrenemedim yani. Sabah arayacağız. Aklımda buraya da yazıcam sonucu

Sabah kan verirken sonucu 15.30 dan sonra arayıp bildireceklerini söylediler. Bizde bekledik bekledik arayan olmayınca biz aradık kapalıydı. İnternetten sayfalarına baktım Çarşamba günleri saat 14 te kapatıyorlarmış. Böyle saçma bi durum yaşadım. Sonucu öğrenemedim yani. Sabah arayacağız. Aklımda buraya da yazıcam sonucu
Tamam canim guzel sonucunu bekliyorum yarin. Aslinda sonuc cikinca aramliydilar seni. Sonuc 2 saatte cikiyor.

Evet çözülürken bozuldu..
ya aslında ben genel olarak negatif yaşamaya katlanabilen birisi değilim. bu konuyu ya kapatacaktım ya da haklarımı kullanacaktım.. bence en sağlıklı yol devam etmemekti ama bunun için gelecekte ne hissederiz emin olamadım. sonuçta henüz yaşamadan bilemeyiz neler olacağını. Ama ben inanmıyorum. Fakat tedavinin de benim inancıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. bu iş inançla olsa beş tane doğururdum herhalde :) oltamızı denize atıyoruz işte balık gelir, gelmez yaşayıp göreceğiz. Ama sanki konu benim gündemim değil gibi yaşıyorum .. bunu bilerek seçiyorum çünkü konuşurken hep negatif şeyler söyleyip, olumsuzluk üretiyorum. Kendimden en çok kendim sıkılıyorum. O yüzden görmezden geliyorum. Görmeyince, düşünmeyince, olumsuzluk da üretmiyorsun 😂

Bende şuan aynı durumdayım...
NEGATIFim.. tabi negatif sonuçları ala ala negatif oldum.. Ilk tedavimde o kadar umutla sevinçle bekledimki.. yarın 3. Tedaviye başlayacaktık iptal oldu korona dan dolayı..
Kim bilir ne zaman başlarım artık..
Benim içimdeki ses ben anne olamayacağım bu benim ömürlük imtihanim diyo.. ilerde de pişman olmak istemiyorum o yüzden devam edeceğiz.. kendi içimdeki kararım sonuna kadar mücadele edip sonrada boşanmak..
Eşim den baba olma hakkını almak istemiyorum.. sorun bende eşim afedersiniz 5 erkek de olan spermler varmış hem çok hem kaliteli...hatta doktorluk hayatım da bukadar çok sperm görmedim dedi.. onda hic bir sorun yok.. hayatım boyunca ona engel olamam.. bu konu da içimi kemiriyo... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah... senin düşüncelerini fikirlerini kendime benzettim o kadar iyi anlıyorum ki seni... inşallah bir gün herşey güzel olur inşallah...

Son düzenleme:
Selam kızlar. Sonucum 12.gün Beta hcg 535 Haftaya Çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve kucağıma alırım bebeğimi. ISSIZZ ISSIZZ senin için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua ediyorum. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alıp bebeklerinize kavuşmak nasip olur. İnşallah amin 🤲🏻

Selam kızlar. Sonucum 12.gün Beta hcg 535 Haftaya Çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve kucağıma alırım bebeğimi. ISSIZZ ISSIZZ senin için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua ediyorum. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alıp bebeklerinize kavuşmak nasip olur. İnşallah amin 🤲🏻

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. kaç yıldır bekliyordun kaçıncı tüp bebek tedavisinde oldu.. bizede umut oluyorsunuz şükür yaradana...

Cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin mutlu etti beni. Bildigim kadari ile yardim etmeye calisiyorum. Cok sukur Ben bebegime kavustum, burda sizlere destek olmaya calisiyorum. Insallah herkes en kisa surede bebisine kavusur 🤲🤲🤗.
Selam uzun zaman oldu tebrikler bebeğine kavuşmusun sağlıkla büyüsün inşallah..

🙏 çok şükür hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım.haftaya aslında kese rahat gözükür,belki muaynede ederler.benim 7.haftam ve bulantılarım var,çok zor oluyor canım hiç birşey yemek istemiyor.haftaya perşembe kontrol var benimde

Bende şuan aynı durumdayım...
NEGATIFim.. tabi negatif sonuçları ala ala negatif oldum.. Ilk tedavimde o kadar umutla sevinçle bekledimki.. yarın 3. Tedaviye başlayacaktık iptal oldu korona dan dolayı..
Kim bilir ne zaman başlarım artık..
Benim içimdeki ses ben anne olamayacağım bu benim ömürlük imtihanim diyo.. ilerde de pişman olmak istemiyorum o yüzden devam edeceğiz.. kendi içimdeki kararım sonuna kadar mücadele edip sonrada boşanmak..
Eşim den baba olma hakkını almak istemiyorum.. sorun bende eşim afedersiniz 5 erkek de olan spermler varmış hem çok hem kaliteli...hatta doktorluk hayatım da bukadar çok sperm görmedim dedi.. onda hic bir sorun yok.. hayatım boyunca ona engel olamam.. bu konu da içimi kemiriyo... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah... senin düşüncelerini fikirlerini kendime benzettim o kadar iyi anlıyorum ki seni... inşallah bir gün herşey güzel olur inşallah...
Canım bu kadar karamsar olmak için daha çok erken,3.tedaviye başlayacağım diyorsun bak ,burada 15 sene sonra kucağına alanlar var sakın ümitsiz olma.bende bir gün hikayemi yazmayı düşünüyorum foruma,yıllarca tedavilerle uğraşmak nedir çok iyi biliyorum.ama erkek infertilitesi çok daha zor biliyormusun bazen oluyorki tese ile bile sperm çıkmıyor.ama biz kadınlar hormon ilacıyla yumurta üretebiliyoruz birçok sayıda.olur elbet bir gün içini ferah tut.Allahım nasip etsin inşallah

canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Ben sana demistim 1 hafta once bebis tutunuyor diye😁😁🤗
Selam uzun zaman oldu tebrikler bebeğine kavuşmusun sağlıkla büyüsün inşallah..
Sagol canim , cok sukur bu gunleri gordum. Allah her isteyene nasip eder insallah. Sen nasilsin, tedavidemisin?

canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Ben sana demistim 1 hafta once bebis tutunuyor diye😁😁🤗
Sagol canim , cok sukur bu gunleri gordum. Allah her isteyene nasip eder insallah. Sen nasilsin, tedavidemisin?
Tedavi oldum ama başarısız oldu. Tekrar başa döndüm. Pgt de bir çözüm olmadı.

[/QUOTE]
Amin inşallah 🤲🏻

🙏 çok şükür hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım.haftaya aslında kese rahat gözükür,belki muaynede ederler.benim 7.haftam ve bulantılarım var,çok zor oluyor canım hiç birşey yemek istemiyor.haftaya perşembe kontrol var benimde
Bilmiyorum sadece haftaya direkt laboratuara gidip kan vericem. Doktor randevusunu ondan sonra ayarlayacağız büyük ihtimal. Bulantılar en fazla 12.haftaya kadar sürer diye biliyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer.Benim de haftaya üç gün günde 7 defa şekerimi ölçüp yediklerimi listelememi istedi Endokrin doktorum. Şimdilik tablet Metformin kullanıyorum ve hamilelikte güvenli ilaç statüsünde. İnşallah iğne yapmama gerek kalmaz tabletle devam ederim. Ondan korkuyorum biraz. İğne tam bir işkence olmuştu yumurta geliştirme döneminde.

Back
X