- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Ama cocuklari goturdugun bale yuzme vs seni sosyallestirmez.. en fazla kreste okulda gordugun anneler gibi olur. Bir aktivitenin icinde bulunmak lazim.. kaldi ki bence birseylerle mesgul olmak cok cok guzel. Yani arkadas edinmesende kendin icin birseyler yaprsin. Mesela benim hep hayalim dikis ogrenmektir. Bi kac ders almistim ama o zaman nisanliydim vs. Sonra evlilik vs girdi araya devam etmedim… ama vaktin olsa naparsin desen, kesinlikle dikis kursuna giderim.Aslında aktivite çok, hiç olmazsa çocukları yüzmeye, baleye vs kurslara götürebiliriz. Ben duyduğum çoğu şeye hemen atlayan heves eden biriyim, gelip bana şunu yapalım deşeler hayır dediğim olmamıştır sanırım. Ama evet çocuklar olduktan sonra bir telaşe oluyor, otursak bile sürekli araya çocuklar giriyor muhabbet bölünüyor, paylaşım olmuyor bu sefer
Almancan var mi? Cocuklarin krese okula gidiyor mu? Mesela gonullu isleri vardir, dernekler huzur evleri vs. Ben yaslilarla vs. Ilgilenmeyide cok severim. Onlarla konusmak vs. Iyi geliyor insana.
Hic birsey yapamasan gir bi ise calis derim, amac vakit doldurmak degil
Mi? Hem ordada arkadasliklar edinebilirsin.