- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.101
- 128
- Konu Sahibi mercandedee
-
ve hiç iş bulamadınız?Francisca ve İngilizce biliyorum amerikadym
Dönün ablacımTürkiye’de ki arkadaşlarıma ozeniorum Türk olarak ama yabancılar ozenirmi bilmem. Burda Türk olarak meslek hayatım olmadı yaş geçiyor insan endişe duyuyor
Sanmıyorum. Hanımefendinin Türkçesi bozuk o şüphe verici ama ben de çalışmıyorum ve yurtdışında yaşıyorum ve canım sıkkın bu konuda.Dalga geçilmek için açılmış bir konu bence
Basit işlere girebilirsiniz. Market kasiyerliği gibi işleri denediniz mi? Çevirmenlik denediniz mi?Francisca ve İngilizce biliyorum amerikadym
Maaşları burdan güzel iki ülke kalmadı zaten, ha bir iki Afrika kabilesi vardır da onlarda da memuriyet yok , inavasyona dayalı daha çokMaaşlar Türkiye’de daha mı güzel? Daha neler.
Sizi buraya alalım? Madem burası daha güzel :) Ama kurulu düzeniniz vardır şimdiİki dil biliyorum ama iş bulmak zor ve iş hayatids zor burda . Türkiye gibi dgl burası orda daha rahat gerçekten ve maaşlar Türkiye de daha güzel . :/
Bu imla bilgisi ile siz türkiyede de kariyerinizi ilerletemezdiniz bence.Herkese selam , yıllardır yurtdışı dayım uzak bir ülkede . Ancak iş anlamında hicbisey yapamadim çocuklar küçüktü ama kolay değil iş bulmak vs . Türkiye’deki arkadaşlarıma bakıyorum yillardir calisip kariyer yapıyolar . Okadar pismanimki ama kendi başıma karar alıp Türkiye’ye donememe yalniz değilim .
Emeklilik iş güç gelecek kaygisi başladı . Lütfen aynı durumda olanlar neler yaptı tavsiyelerinizi bekliyorum .
Bel fıtığı+çocuk...Amerika benim bildiğim bir yer değil ama iş aradınız ve bulamadınız mı yoksa iki çocuğum var iş bulamam diye kendi kendinize mi yorum yapıyorsunuz?
Dil bariyeri yokmuş..Dil bariyeniz olduguna göre ona göre iş bakacaksınız. Rahat bir işiniz olmaz . Bir kuzenim Amerika’da onun küçük çocukları vardı . Çalışmakta zor geldi . Dili yoktu . 10 yıl sonra çalışmaya karar verdi . Amazon’da kitap satıyor . 2 . El kitapları topluyor sonra satıyor . . Bir araştırın isterseniz.dili hala çok iyi değil
Yani pek çok konuda haklısınız, burası çok güzel, öğretmenler 40k alıyor, Amerika zordur tabii tahmin edebiliyorum az çok...Aslında orda sizi bağlayan hiçbirsey yok gibi, donebilirsiniz rahat rahat , neden dönmüyorsunuz?İki dil biliyorum ama iş bulmak zor ve iş hayatids zor burda . Türkiye gibi dgl burası orda daha rahat gerçekten ve maaşlar Türkiye de daha güzel . :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?