silanazcim sen kendini uzme bosuna dgerlerinin dusmesinin yolculukla ilgisi yoktur. cok kisi var basta iyi deger birkac gune dusen ya da bir haftaya kimyasal gebelik deniyor ona. ayrica hollanda turkiye arasindaki yolculuk cok az surer, istanbula tup bebek icin gelenler arabayla dort bes saat hemde transfer sonrasi yolculuk yapiyor.
her sey kismet biraz dasen kendini ucaktan diye uzme bosuna diye yazdim. ama bence bu tedavide huzur cok onemli evinizde olmak gbisi olmaz, ben her zaman asiri fiyat farki yoksa bulundugunuz ulkede yaptirin derim, oyle turk doktorlari iyi amerikani kotu gb seylere asla inanmayin bosuna zaten asil labratuvar sartlari onemliki bunun da en iyisinin turkiyede olmasi mumkun degil evet turk doktorlari daha cok konusuyor sanki bu da kadini rahatlatiyor ya da anadilde konusmak herseyi ogrenmek.
ben kadinlar kulubundeki amanin turkiyedeki gb tup bebek merkezleri hicbir yerde yok mitine cok guluyorum turkiyede embroyolog arkadasima anlataiyorum o da psikolojik oyle dusunuyorlar diyor, yoksa avrupa labratuvarlari denkliginde sadece birkac merkez var turkiyede dedi.
ayrica turkiyede tek embroyo konuyor avrupanin genelinde en az iki amerikada da oyle o yuzden kizlar maddi acidan degilse eviniz nerdeyse orda iyi bir merkez bulun bence.