• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdisinda yasayipta turkiyede tupbebek yaptiran varmi yardim lutfen

ben henuz baslamadim ki canim insallah ocak ayinda basliycam
ama sordugunu da anlamadim aciklarsan daha iyi cevap verebilirim

oncelikle tesekkur ederim canim beni unutmadidigin icin
gittik doktora
galiba 6 ay sonra basliycaz tam tarih vermedi ama
utrecht te olcak bizimki
dort yada bes embiryodan 1 tanesi saglam cikar yada hic cikmaz dedi
saglam cikarda koyarlarsada yuzde yirmi falan sansimiz varmis
sanadami bu sekilde konusmustu genetik doktoru
allaha emanet ol canim

yok canim bana oyle demediler bana dediler ki
basladiktan sonra yumurtalari alicaz yumurtalarin durumuna bagli
eger cok iyi gelismisse tek yumurta koyulacak eger az gelismisse cift koyacaklar
hatta kac embriyo olacaginida soylemediler sana soylemisler benim igne vurulucazya ondan sonra belli olacak yumurtalarin durumunu bakilacak yani ama sans meselesi yuzde kac sansimiz
var onu hic hatirlamiyorum
ne demislerdi bilemiyorum ama simdi sana randevu vermedilermi tahliller icin
eger baslamaya karar vermissen afspraak veriyolar ondan sonra sana mektup
veya e mail yolluyolar kesin baslama tarihini veriyolar bana oyle yaptilar gittim tahlilleri yaptirdim 2 ay sonra e mail attilar baslama tarihini verdiler bisde onaylladik kismet olursa 3 ocak ta basliycaz

evet canim sabirli olmaya calisiyorum ben cok kucuk yasta annemi kaybettim sabrettim bu yasima geldim iki kere bebegimi kaybettim sabrettim biliyorum ki rabbim herseyin en iyisini bilir hep dua ettim hayirlisini versin diye dusundugum zaman bu benim icin hayirlisiymis diyorum o yuzden daha sabirli oluyorum hep sonunu dusun rabbim yeterki versin dersek hayirlisi olmadiktan sonra verse ne olacak ki
yeterki hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin

baslamadim canim insallah 3 aralik ta ilk muaynemi olucam ve 3 ocakta da start vericez
hayirlisiyla emeklerimiz bosa cikmaz insallah su garip ulkede bizi yanliz birakmasin rabbim.

merhaba kardelen bende seninle ayni durumdayim ve bende hollanda da yasiyorum
bizede aynen pgd uygulanacak bende ilk konusmaya gittigim gun hamileymisim
ama tam orada doktor demezmi hap kullanacaksin kendiliginden hamile kalmayacaksin
senin dedigin gibi hersey iptal edilecek ve dogacak bebegin sakat olma tehlikesi
ustune bide bebekte ayni hastaligin olma riski yuzde 90 ama bebegim 3 aylikken karnimda öldu
demekki doktorlar hakliydi bebek sakat olacakti gelisemedi ve öldu simdi bende ocak ayinda pgd
e basliycam hayirlisiyla bu kez doktorlari dinleyip hapi kullaniyorum korunmak icin
he eger buradaki ilk tup bebek tutmazsa iste ozaman tr ye gidicem once buradaki sansimi denemek istiyorum
benim sana diyecegim sabret ne kadar erken randevu alirsan iyi olur bekleme karar vermek icin bekledigin surece zatn zaman kaybin oldu biran once randevu al ve sabret herseyde vardir bir hayir
bu arada hollanda da nerede oturuyorsun ben Den Haag dayim ve Maastricht e gidiyorum tedavi icin

meraba canim bende hollandada kaliyorum den haagtan yazini gec okudum ama ne yaptin bir gelisme varmi diye merak ettim cevaplarsan cok sevinirim

Back
X