Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Onlar kuruşu kuruşuna hesap yapıyor yani bizim akrabalar öyleYa da madem öyle biz burda atıyorym 100₺ hediye aldık cerez merez onların bize harcadıkları 2,5 euro :) bunları açık dille söylüyorum diye hesapcısın falan demeyin nolur onu en son ben yaparım. Hesap kitabı kafaya takan biri olsaydım evime yatılı kabul etmezdım yada onlar geldiği vakıt tatıle kacardım gibi gibi. Her seferinde de allah razı olsun cık güzel agırladın derler bana emmmaaa böyle de bi gerçek var ortada işte onu napciZ
Demekki sırf bizimkiler değilmiş acayip para hesabı yapıyorlar bizim de gitme imkanımız var evimiz küçük diyorlar e yazın 7 çocuk siz bize sığdınız ya amcam köye ev yaptırdı babama balkonda yatarsın abi dedi .Yaa al bendende o kadar yemın ederim. Hatta ben ortay bi tez cıkarmıstım. Valla bu avrupalılar gidiyolar primarktan (buranın LCW dha ucuz daha dıgrusu “bit pazarında sıfır ürün satan yer” ) 1 euroya birer tişört gömlek 1 er euroya iki çikolata alıp getiriyolar. Biz napıyoruz nasınısatiim 1 er kg tereyag (50₺) yok tuluö peyniri yok gömlek. Tamam helal hoş olsun her sene gelirler onlar gelmeden buzdolabı difrizi doldururum yicek seyler olsun diye. Hergün ay bugün ne yemek yapsam derdi bitmez. ( biz hiç avrupaya gidemiyoruz yiyip içemiyoruz haksızlık bu :))) birde ne oluyo eşimle onları gezdirmeye cıkıyoruz en aşağı 150 - 200₺ lik masraf. Ulem bunlar tl’nin 6,5 katı değeri olan paranın memleketinden geliyorlar. Hiçte ellerini ceplerine atmazlar. İnanın artık yazın yurt dışından yatılı kimse gelmesin istiyorum daha bi kaç senelik evliyim nevresim yıkana yıkana sündüğünden yeni takımlar aldım evime. Birde hep yazın geliyolar arkadas tamda evde don kilot gezmem gereken mevsimde ben başörtüsüyle dolaşmak zorunda kalıyorum. Valla arkadas bi ben böyle düşünüyorum derdim ama yoo yalnız değilmişim he bide dipnot onlr bize 1 euroluk çikolata getiriyolar ya bizde onlara bimden çekirdek alsak olmuyor mu?? :))
Biz onlara yatak odasını veriyorduk hiç teklifsiz yengem gelince oraya yatar üst düzey ya Euro pahalı ya banane köyde de heryeri üstlerine yaptılar bakmadıkları yaşlıları yazın özledikleri için gözlerini boyayıp anneannem yavrularım diyip öldü ölünce yengem köyde kestane partisi yaptı biz cenazeyle uğraşıyoruz o geldi keyfini düşünüyor.
Bir kere gidecektim omların olduğu memlekete otel de kalacaktım yazdım cvp yok istek yapınca kolay gidiliyor ya.
Anneanneme dedeme bakmadılar evler küçükmüş .
Gelincede biz tatile geldik diyorlar
Hep menfaat olmuş
Beni otel gibi görene kullanana kapım kapalı
özleyen olursa özlersem hoş vakit geçirmek isterlerse para pul önemli değil
Gelsinler kalsınlar