şikayet var a yazdım yarında merkezlerini arıcm
Devamlı Yurtiçi kargo ile çalışıyorum alma işlemlerimde fakat her seferinde eve teslim diyorum ama gelip dış kapıya ihbarname bırakıp gidiliyor .Aynı saatlerde mesela yemek siparişi veriyorum o geliyor ama kargo zile basıyormuş ben açmıyormuşum hatta 4 5 defa basıyorlarmıs ben acmıyormusum gidiyormus.Bu hafta içinde yaşadıgım 2. olay bu.Şubeyi aradım hastayım evde yatıyorum gelip almak zorundamıyım hep bunu yapıyorsunuz dedim.Telefondaki bayan oraya kadar gelip kargoya vermemek mantıklımı sizce arkadas geliyor zile basıyor acmıyorsunuz oda kagıt bırakıyor diyor.Devamlı aynı sey oluyor ben yalan mı söylüyorum evdeyim ve zile bile basılmıyor diyorum ki biliyorum 5. kata cıkmak zor geliyor asansör olmadan.Telefondaki bayan dıdırıd beni yalancı cıkarmaya calısırken tekrar o kargoyu eve istiyorum ben evdeyken bana gelmeyen kargoya subeye gidip hemde eve teslim ücreti ödeyemem dedim gelemez hanımefendi ihbar bırakıldıktan sonra eve gelemez dedi bende bir daha asla sizle çalısmam şimdi edebildigim yere sikayet edecem sizi dedim kapattım merkezlerine mail attım .Kızlar ben ne yapayım şimdi bunları nereye şikayet edeyim cunku kararlıyım gidip almam o kargoyu geri gitsin ama almam evime getirmeleri lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?