Yurtta disiplin cezası alıyorum lütfen yardım edin.

İlk yazdığınla sonra "Ama ben bunu diyecektim, bunu demek istemiştim" diye sıraladığın cümle yığınları arasındaki 7 farkı sen bul. Sana ev egzersizi olur.
Ok😀
Bak simdi bisey dicem olmicak bence benle ugrasma bileylenmissin bana belli😐😂

Iste ilkinde ne demek istedigimi
Anlayanlar like atanlar.

Bak simdi bisey dicem olmicak bence benle ugrasma bileylenmissin bana belli😐😂

Iste ilkinde ne demek istedigimi
Anlayanlar like atanlar.

Sana genel gıcıklığım var doğru.
Bazen de seviyorum seni.
Çok ikilemde bırakıyorsun :D

Ama burada tepkim yorumunaydı...
Kural kuraldır çünkü...
Bende kafama esen kuralı "Nasılsa katiller falan varken bu ciddi değil" diye ihlal edeyim o zaman.
Toplumsal düzen bozulur.

Bazen de seviyorum seni.

Kural kuraldır çünkü...
Bende kafama esen kuralı "Nasılsa katiller falan varken bu ciddi değil" diye ihlal edeyim o zaman.
Toplumsal düzen bozulur.
Gicik
Kapman genelde dogrulari soyledigimden olabilir😐😂

Sana soyleyecek sozum var ama cidden kirmak istemiyorum seni.. o yuzden bos ver.

Bazen de seviyorum seni.

Kural kuraldır çünkü...
Toplumsal düzen bozulur.
Ya bunlari yazman goren duyan beni asosyal zanneder. Ben copumu bile eve tasirim cocuklarima aynisini asilarim, toplu halde yasamak nasildir bilirim… ama onca insanin bir arada yasadigi yerde elbet kurallar disi hareket eden olacaktir.

Kiz tutusmus cunku gercekten siciline filan islenir zannediyor, ilerde is hayatini etkiler zannediyor. Bende kurallarin cok uygulanmadigini eger yasalar bu kadar guzel uygulansa katilo hirsizi kol gezmez diyorum. Yani gercektwn bunu anlamak neden zor olsun😐

Gicik
Kapman genelde dogrulari soyledigimden olabilir😐😂

Sana soyleyecek sozum var ama cidden kirmak istemiyorum seni.. o yuzden bos ver.
Sen beni kıramazsın zaten emin ol neden kırılayım ki taımadığım bir insana...
Doğruları söylediğinden değil söylediklerin bana ters tuhaf garip anlaşılmaz geldiğinden (bazen)

Merhaba
Devlet yurdunda kalıyorum, binada bir yangın merdiveni var açık alanda değil bina içinde. Arkadaşlarım hep orda sigara içerler, hava soğuk olduğu için ben de orda içeyim bari dedim ve güvenlik devriye atıyormuş yakaladı beni. Birkaç gün sonra memur yanına çağırıp “Kınama cezası vericez, aileni arayacağız, üniversitene haber vereceğiz.” dedi. Ben mevzuatı detaylı okudum sigara içme cezası, uyarı cezasına denk geliyor. Ailemi arayamazsınız ben reşitim dediğimde “Reşitsin diye her şeyi yapabileceğini mi sanıyorsun.” diye bir cevap verdi.

Bugün tekrar başka bir memur çağırdı ifadeni alıcam işim uzun senle deyip geri gönderdi. Sorun şu ki ifademe ne yazacağımı bilmiyorum, muhtemelen önceki memur beni korkutmaya çalıştı ama korkutmak olsa amacı neden ifade vereyim? Yani ifademe yazacağım şey ne olmalı? Mevzuatta uyarı cezası almam gerekiyor ama kınama cezası verirler mi?
Aynı sebeb değildi benimki ama banada ceza vereceklerini söylemişlerdi ifade vermemi istedi savunma yapacaksın seni çağıracağız gelip ifade vereceksin ben hiçbirine gitmedim anons ettiler kaç defa gitmedim ve hicbirseyde yapmadılar konu öyle kapandı yani seninkide öyle aman aman bir suç değil onlar korkutma amaçlı yapmışlar hepsini korkma birsey olmuyor yani

Merhaba
Devlet yurdunda kalıyorum, binada bir yangın merdiveni var açık alanda değil bina içinde. Arkadaşlarım hep orda sigara içerler, hava soğuk olduğu için ben de orda içeyim bari dedim ve güvenlik devriye atıyormuş yakaladı beni. Birkaç gün sonra memur yanına çağırıp “Kınama cezası vericez, aileni arayacağız, üniversitene haber vereceğiz.” dedi. Ben mevzuatı detaylı okudum sigara içme cezası, uyarı cezasına denk geliyor. Ailemi arayamazsınız ben reşitim dediğimde “Reşitsin diye her şeyi yapabileceğini mi sanıyorsun.” diye bir cevap verdi.

Bugün tekrar başka bir memur çağırdı ifadeni alıcam işim uzun senle deyip geri gönderdi. Sorun şu ki ifademe ne yazacağımı bilmiyorum, muhtemelen önceki memur beni korkutmaya çalıştı ama korkutmak olsa amacı neden ifade vereyim? Yani ifademe yazacağım şey ne olmalı? Mevzuatta uyarı cezası almam gerekiyor ama kınama cezası verirler mi?

Ben de balkonda içiyorum diye uyarı cezası almıştım bir kez, yaz okulunda üniversitemin kendi yurdunda kalırken. Aileni aramazlar aslında bildiğim kadarıyla, arasalar da ailene ne açıkçası. Yine de alttan alıp suç olduğunu bilmiyordum, görevli tarafından bilgilendirilmemin ardından mevzuatı araştırarak uyarı cezasına denk düşen bir suç olduğunu öğrendim, bu davranışı tekrarlamamayı ve uyarı cezasını kabul ediyorum tarzı bir savunma verebilirsin illa senden savunma isterlerse.

Sen beni kıramazsın zaten emin ol neden kırılayım ki taımadığım bir insana...
Doğruları söylediğinden değil söylediklerin bana ters tuhaf garip anlaşılmaz geldiğinden (bazen)
Ne demek istedigimi gayet iyi ifade ettim son mesajimda, yeterli olmustur sanirim

Benimdaire arkadaşım odada sigara içiyor, söyleyince trip atmaya başladı. Bir de şu yurtta istediklerine bak.

Sen gibi anlamayanlar icin detayli oldu guzel oldu💞
Sen ve senin asla kabul etmeme huyun
Neyse sana da pratik oldu. 3 5 mesaj da sürse derdini tam anlatabilmeyi öğrendin. Başından beri ama şunu diyecektim bunu diyecektim öyle demek istemedim vs diyen sensin ne de olsa.

Sen ve senin asla kabul etmeme huyun
Neyse sana da pratik oldu. 3 5 mesaj da sürse derdini tam anlatabilmeyi öğrendin. Başından beri ama şunu diyecektim bunu diyecektim öyle demek istemedim vs diyen sensin ne de olsa.
😐😂😂 kuyruguna basmisim bence senin😐😂 neyse sen git gunde kisir misir ye cocuguna sahip ol kimse opmesin bana cene yetistirecegine😐😂 derdini anlatamayan biri varsa sensin.. 😐 ne bilim egitimli filan olunca 1 kerede cozersin demistim ne demek istedigimi ama cokca anlatmis oldum.. nihayet bu kadar aciklamadan sonra anladin😐😂💞

😐😂😂 kuyruguna basmisim bence senin😐😂 neyse sen git gunde kisir misir ye cocuguna sahip ol kimse opmesin bana cene yetistirecegine😐😂 derdini anlatamayan biri varsa sensin.. 😐 ne bilim egitimli filan olunca 1 kerede cozersin demistim ne demek istedigimi ama cokca anlatmis oldum.. nihayet bu kadar aciklamadan sonra anladin😐😂💞
Ooo seviyeni belli ettin desene
Eski konulara baktın da ne oldu?
Üzüldüm mü? Hahahha
Kısır yemiyorum ama şu an dondurma yiyorum mis gibi. İster misin?

Ooo seviyeni belli ettin desene
Eski konulara baktın da ne oldu?
Üzüldüm mü? Hahahha
Kısır yemiyorum ama şu an dondurma yiyorum mis gibi. İster misin?
Yeto ama yaw niye bakayim
Eski
Konuna😐😂 hatirliyorum sadece bence o insanlarla iletisim
Kurmayi dene burda iletisim dersi verecegine💞afiyet olsun😍

Yeto ama yaw niye bakayim
Eski
Konuna😐😂 hatirliyorum sadece bence o insanlarla iletisim
Kurmayi dene burda iletisim dersi verecegine💞afiyet olsun😍
Eksik hatırlamışsın. Aklında tutma becerin olsaydı defalarca iletişim kurduğumu ama karşı tarafın anlamadığını hatırlardın. Bu kadar oluyor demek ki. Neyse 🤩

Eksik hatırlamışsın. Aklında tutma becerin olsaydı defalarca iletişim kurduğumu ama karşı tarafın anlamadığını hatırlardın. Bu kadar oluyor demek ki. Neyse 🤩
Kuramamissin demek suan senin anlamadigin gibi anlamiyolar demek.. iyi gunler deyip ha bire yazmak gibi😐😂

Otur evinde kisirini kendin yap ye bence, asabiyet yapiyor demek ki gunde kisir yemek😐😂 birde laftan anlamiyorlar deyip deyip begrnmedigin insanlarin iclerine girip sonrada boyle orda burda dedikodularini yapiyorsun😐😂🙄cok ayip💞

gittim memurun yanına ifademi yazmam için kağıt verdi. Yazmadan önce sordum önceki memur bana böyle söyledi kınama alacakmışım, ailemi arayacakmışsınız, okuluma haber verecekmişsiniz dedim. O da hayır öyle bir şey yok ben ilgileniyorum zaten disiplinle dedi. Ben istemsiz olarak ağlamaya başladım bunu bana neden yaptı mantıklı bi açıklama bulamıyorum sebebi nedir dedim. Kadın bile bile hakkı olmadan beni ezmişti çünkü. Memur da onun benimle bir sorunu var hatta kendiyle bir sorunu var bir daha bir sorun olursa benimle görüş, sen zaten çok aykırı biri değilsin çok uysalsın, bi problem olursa seninle ilgilenirim dedi. Yani korkutmak istese mantıksız çünkü cezayı yine alıyorum. Almasam derim: bu kadın beni korkuttu sadece ceza vermeyecek.

Ama yok ceza da aldım sadece uyarı cezası ve para cezası. Hakkımı aramak istiyorum ama nasıl bilmiyorum
Ne hakkı? Kurallara uymayan sizsiniz gereken yapılmış.

ablacım beynin mi yok yalan beyanlarla kimseyi korkutamaz ayrıca yazdığım bir şeyi okuyup anlayamıyorsan senin kitap okumaya ihtiyacın var. senden daha fazla kitap okuduğuma eminim
O kadar çok okuyorsunuz madem yaşadığınız yerin kurallarını da okusaydınız. Böyle hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmazdınız. Görevli kadın boşuna vermemiş size o tepkiyi.

Back
X