2015 yılında yurtta kaliyordum. O donem son senem olduğu için tek kişilik odaya çıkmıştım. Ve bayaa iyi bir para ödüyordum son senem sakin geçsin diye. Ama yan odada bi kız vardı. Hani lisede herkesi tanıyan hafif kilolu merveler olur ya, iste o da öyle biriydi. Bütün kati ele geçirmişti resmen. Yaklaşık 10 kız vardı katta ve bu her aksam birinin odasına girer gürültü yapardı gecenin 2 sinde bile. Hadi odadaki gürültü neyse de bi de katta çığlık çığlığa bağırması beni uykhmdan sicratmasi deli ederdi. Otuz kere uyarmistim ben bunu, bazen tatlı dille bazen sinirli bazen de idareye şikayet ederek. Hepsinde Tamam kusura bakmalar, bi daha olmazlar havada ucusuyordu. Bir gün hastaneye gideceğim erken yatmam lazımdı. Bu yine gecenin 3ünde odadan odaya zıplayıp o cırtlak sesiyle beni uykumdan uyandırdı. Hadi dedim, sakin ol, elini kana bulama falan yine yari uyur yari uyanık sabahı ettim. Hastaneye de yetisememistim tabi. Birkaç gün sonra abartniyorum sabah 7 de tam karışımdaki odadaki arkadaşlarıni uyandırmak için kalkmış, "leylaaaaa" diye bağırıyor. Ama nasıl bi bağırış. Gulmeler civildamalar falan. Ve pazar günüydü. Eeeh yeter be deyip kızın ağzıyla burnunun yerini değiştirdim. Sabah siniriyle bi güzel okşadim. İşin garibi yurt müdürü beni kesin atar derken atmadi, çünkü artik bezdigimi biliyor. Neyse bu yediği dayagin etkisiyle uzun sure katta gürültü yapamadı biraz rahat ettim ve sene sonu hepimiz ayrıldık. Normalde yapacağım is değildir ama yarim donem boyunca bunun çığlıkları kulagimda cinladigi ve güzellikle yola getiremedigim için boyle bir şeye başvurmuş oldum.
Neyse efendim yıl 2017, şu an bir yandan çalışıp bir yandan bilgisayar kursuna gidiyorum. Hani sevmedigin ot dibinde bitermiş ya bununla ayni kurstayiz. 2 yıl sonra onu gormek heyecan verici oldu doğrusu. Beni gördüğünde soğuk bakışlar goz dondurmeler falan, hatta bir kere omuz atmaya falan kalkıştı. Aynı sınıfta değiliz ama cumartesi günleri kursta hep görüyorum hanımefendiyi. Korkuyorum benle uğraşır da yine ayni yola başvurur rezil ederim kendimi diye. Arsız bir tip. Napayim sizce?
Neyse efendim yıl 2017, şu an bir yandan çalışıp bir yandan bilgisayar kursuna gidiyorum. Hani sevmedigin ot dibinde bitermiş ya bununla ayni kurstayiz. 2 yıl sonra onu gormek heyecan verici oldu doğrusu. Beni gördüğünde soğuk bakışlar goz dondurmeler falan, hatta bir kere omuz atmaya falan kalkıştı. Aynı sınıfta değiliz ama cumartesi günleri kursta hep görüyorum hanımefendiyi. Korkuyorum benle uğraşır da yine ayni yola başvurur rezil ederim kendimi diye. Arsız bir tip. Napayim sizce?