• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtta dövdüğüm kızdan kurtulamiyorum

Ay ama yok artik bu kadar da olayı evirip çevirip "herkes seviyo demek sen haksizsin" a getirmek falan :) günah yani bana da :) hanımefendi Banane isterse kız kitleleri peşinden suruklesin. Evet seviliyordu yurtta. Ama bu benim gece yarısı yatağımdan sıçrayarak uyandirilmam ya da sabahın 7 sinde bir takim garip çığlıklarla maruz kalmam anlamına gelmiyor. Kim seviyorsa sevsin herkes seviyor diye hakkımı mi cigneteyim. Avuç dolusu para veriyordum o odaya ben biraz kafa dinleyeyim diye. Ortak kullanım alanında kimse öyle bagiramaz yani, herkes kurallara uymali.
Evet ortak kullanım alanında kimse bagiramaz buna herkes katılıyor kimse itiraz etmedi

Carpitmayin lütfen ne dediğimi gayet iyi anladınız. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz size bı durup düşünün bence

Gerçekten çok ama çok çirkin bir diliniz var. Kullandığınız tabirler, hatanızı kabullenmeyişiniz ve hala savunmanız? Yanlış bir şeyi haklı bir sebeple yapmanız, yaptığınız şeyin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi? Gerçekten meslağiniz de bu durumla aşırı derece de ilgili. Öğrencilerin size ciddi bir terbiyesizlik yapıp, idarenin ya da milli eğitimin bir şey yapmadığını ya da yapamadığını gördüğünüzde öğrencinin ağzının burnunun yerini mi değiştireceksiniz? Ayrıca merak etmeyin, böyle iyi ve tatlı insanlar sizin gibi fesat kalplilerle sizin dilinizle konuşmazlar. Dayağın haklı gerekçesi yoktur!
Tatlı dilli insanlar mi? Konuyu oku bi konuyu. Toplu yasama kurallarına uymayan kişiler ne zamandan beri tatlı dilli oldu. Surda yan daireden iki gürültü duysaniz komşumuz yukarıdan hali silkelese burda dövüne dövüne konu acarsiniz ama.

Tatlı dilli insanlar mi? Konuyu oku bi konuyu. Toplu yasama kurallarına uymayan kişiler ne zamandan beri tatlı dilli oldu. Surda yan daireden iki gürültü duysaniz komşumuz yukarıdan hali silkelese burda dövüne dövüne konu acarsiniz ama.

Doğru, oysaki kapısına dayanıp dövmemiz gerekiyordu.

Evet insanlar konu acip fikir alıyor. Kapisina git konus ya da not birak falan. Belki bi kek yap götür muhabbet kur laf arasinda soyle gibi gibi. Yani insancil çözümler.
Sizin yorumunuzu merak ettim 5 kere uyar altincisinda yumusak bi girisle kafayla dal falan mi derdiniz?

Bir insanın size ters gelen bir hareket yapması gerçekten onun kötü olduğunu mu gösterir düşüncesiz olduğunu mu? Kavramları bilmeyen bir insanla tartışmak ebette ki çok zor. Ayrıca kız size hakaret etmemiş, saldırmamış, şahsınıza herhangi bir hareket yapmamış, evet ben konuyu okudum ve herkesin sevdiği bir kızın tatlı dilli olduğuna karar verdim. Ben bir şeyden rahatsız olduğum zaman sizin gibi insanları dövmem bana yakışmaz. Herkes de kendine yakışanı yapar. Siz de yaptığınız iğrençliği savunmayın, ayrıca o kız polis filan çağırsaydı "ama ses yapıyodu yaaa" demeniz, sizi asla ve asla haklı çıkarmazdı, keşke çağırsaymış, sizin gibi dayakla olayları çözebileceğini düşünen bir insana haddini de bildirirdi ne güzel..

Evet insanlar konu acip fikir alıyor. Kapisina git konus ya da not birak falan. Belki bi kek yap götür muhabbet kur laf arasinda soyle gibi gibi. Yani insancil çözümler.
Sizin yorumunuzu merak ettim 5 kere uyar altincisinda yumusak bi girisle kafayla dal falan mi derdiniz?
Hahahahah :D ya var ya tanıdıklarım şöyle şeylerle itham edildigimi duysa ne güler. Çevresinde sessiz sakinligiyle bilinen bi insanım. Kavgayla adim yan yana geçmez ama bir kere bir halt yedim dile düştüm iyi mi:)

Bir insanın size ters gelen bir hareket yapması gerçekten onun kötü olduğunu mu gösterir düşüncesiz olduğunu mu? Kavramları bilmeyen bir insanla tartışmak ebette ki çok zor. Ayrıca kız size hakaret etmemiş, saldırmamış, şahsınıza herhangi bir hareket yapmamış, evet ben konuyu okudum ve herkesin sevdiği bir kızın tatlı dilli olduğuna karar verdim. Ben bir şeyden rahatsız olduğum zaman sizin gibi insanları dövmem bana yakışmaz. Herkes de kendine yakışanı yapar. Siz de yaptığınız iğrençliği savunmayın, ayrıca o kız polis filan çağırsaydı "ama ses yapıyodu yaaa" demeniz, sizi asla ve asla haklı çıkarmazdı, keşke çağırsaymış, sizin gibi dayakla olayları çözebileceğini düşünen bir insana haddini de bildirirdi ne güzel..
O zaman bir çözüm onerisi sunar misin napsaydim? Konuyu iyi okudyysan zaten şiddete başvurmadan önce her yolu demedim.Hee tatlı dilli Aynen . gece yarısı kim hasta kim uyuyor diye düşünmeden çığlıklar atan ponçik kız :)) ay ne sevimli. Sizi tanistirayim mi? İki poncik sevimli sevimli yaşarsınız. Mesela geceleri saat 2-3 gibi apartman koridorlarında topuklu ayakkabiyla gezersiniz falan boyle güzel fantezileriniz olur. Amaaaan komsular mi boşver gitsin uyanıp ponçik grubumuza katilsinlar he he he :)

Back
X