Yurtta kalamiyorum

Angel_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
28
1
1
31
Üniversitede 2.sinifta okuyorum.Okul başladığından beri aralıklı olarak yurtta kaldım.Geri kalan zamanda hep sevgilimle kaldım.Yurtta arkadaşım yok oda arkadaşlarımla aram pek iyi değil.Simdi yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Devamlı erkek arkadaşımla kalmak istiyorum.Bu durum beni çok bunaltıyo.Sevgilim başka şehire gidicek bu sene o yüzden hep yanında olmak istiyorum.Yanında olunca yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Hep onunla da kalamam.Ne yapmalıyım?

Birbirinize bağlı olun, bağımlı olmayin.
Elbette yurt ortami daha farkli olur.
Ancak sizin su anlik asil yeriniz yurdunuz.
Arkadasliklar kurmalisiniz, yorganinizi bile sevmelisiniz. kulakligi takip son ses muzikle..

Sevgilinin yanında bu kadar kalmak istemen normal değil bence. yurtta kalmaya alışman gerek. şimdi onun yanında idare ediyorsun,gittiğinde ne yapacaksın?

Sevgilin yok farz et. Ona göre başının çaresine bak. Dün ailenize, bugün sevgilinize, yarın kocanıza bağımlı olmak istemiyorsanız tabii.

Eve çık dicem ailem müsade etmiyor, tek başıma çok masraflı, kime güvenicem vs diceksin.
Yatmadan yatmaya yurda gidersin yapcak bişey yok.

Araya 3 ay tatil giricek eve gidip gelicem.Unuturum diye düşünüyorum

Sağlam bir ilişkiniz yok ise, o zaten başka şehre gittiğinde aranız açılacaktır. Çünkü bu kadar bağımlıysanız kıskançlık tripleri ardından kavgalar ve kaçınılmaz son ayrılık olur.
Bknz: Uzak mesafe ilişki zorlukları.

Yurtta kalmaya alisacaksin. Vakit gecirmek icin hobiler bul baska care yok

Nabican sevgilinin evinde 7/24?
Hersey tadinda guzel
Yurtta kal eglence samata bol, yeni insanlar tani. Her daim sevis sevis nereye kadar?

Yabancı sehire okumaya gidiyor sunuz sevgilinizle yaşamaya değil.

sevgilimle takılıcam diye asosyal olma. 2 gün sonra ayrılınca dertleşcek bir kişi bile olmaz cevrende.
yurtta daha çok vakit geçir ve arkadaş edinmeye çalış. sandığın kadar sıkıcı bir yer değil. illa kendi odandakilerle de takılmak zorunda değilsin. aran kötüyse de oda değişikliği isteğinde bulunabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…