universiteni güzel oku ozaman yurtta kal ders calıs ordakilerle arkadaslık kur omrunce unutamassın bide kafa dengi kanka yaptımıailenin yanında kal
Araya 3 ay tatil giricek eve gidip gelicem.Unuturum diye düşünüyorum
Yurtta kalmaya alisacaksin. Vakit gecirmek icin hobiler bul baska care yokÜniversitede 2.sinifta okuyorum.Okul başladığından beri aralıklı olarak yurtta kaldım.Geri kalan zamanda hep sevgilimle kaldım.Yurtta arkadaşım yok oda arkadaşlarımla aram pek iyi değil.Simdi yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Devamlı erkek arkadaşımla kalmak istiyorum.Bu durum beni çok bunaltıyo.Sevgilim başka şehire gidicek bu sene o yüzden hep yanında olmak istiyorum.Yanında olunca yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Hep onunla da kalamam.Ne yapmalıyım?
Belki sevişmiyordur sadece ruhsal bağımlılıktır.Nabican sevgilinin evinde 7/24?
Hersey tadinda guzel
Yurtta kal eglence samata bol, yeni insanlar tani. Her daim sevis sevis nereye kadar?
Yurt kantininde oturacaksin,vakit gecireceksin. Oda arkadaslarinla iyi gecineceksin. Nasil bilmiyorsun nasil arkadas edinilir uzaydan mi dustun guzel kardesim?Peki ben nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?