Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili edinebilen biri sosyal biridir ..
arkadaş edinmekte ne var iki sohbet et insanlarla .sevgilinin dibinden ayrılmazsan diğer insanlarla iletişim kurmana fırsat olmaz tabi..
Üniversitede 2.sinifta okuyorum.Okul başladığından beri aralıklı olarak yurtta kaldım.Geri kalan zamanda hep sevgilimle kaldım.Yurtta arkadaşım yok oda arkadaşlarımla aram pek iyi değil.Simdi yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Devamlı erkek arkadaşımla kalmak istiyorum.Bu durum beni çok bunaltıyo.Sevgilim başka şehire gidicek bu sene o yüzden hep yanında olmak istiyorum.Yanında olunca yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Hep onunla da kalamam.Ne yapmalıyım?
niye kötü oluyosun?
arkadaşın hiç mi yok normalde de?
odanı değiştir.
sevgiline bağımlı hale gelmişssin anlaşılan.
olmaz.
başının çaresine her koşulda bakacaksın.
sevgili dediğin ne ki bugün var yarın yok.
niye kapattın insanlara bu kadar kendini?
yurt hatırlarları gibisi var mı. o garibanlık, o sohbetler ... bence erkek arkadaşla bu kadar takılma. evlenirsen istemediğin kadar göreceksin. koskoca kız olmuşsun yurtta duramıyorum orada yapamıyorum ne demek. o zaman direk eve. yurttan çıki başkası girsin