• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtta kalamiyorum

Belki sevişmiyordur sadece ruhsal bağımlılıktır.:KK53:
Sevişmekse sorun, sevişmekte ne var? Başkasını bulur. :KK70:
Bi mok yok iste sevismekte ben de onu diyom;) bulur tabii baskasini ben sevismeye karsi degilim, ama her gun her gun de skar be arkadas

Yanlış yanlış yanlış.. Ne kadar zor olursa olsun yurtta kal lütfen.

Üniversitede 2.sinifta okuyorum.Okul başladığından beri aralıklı olarak yurtta kaldım.Geri kalan zamanda hep sevgilimle kaldım.Yurtta arkadaşım yok oda arkadaşlarımla aram pek iyi değil.Simdi yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Devamlı erkek arkadaşımla kalmak istiyorum.Bu durum beni çok bunaltıyo.Sevgilim başka şehire gidicek bu sene o yüzden hep yanında olmak istiyorum.Yanında olunca yurda gelmek istemiyorum.Yurda gelince kötü oluyorum.Hep onunla da kalamam.Ne yapmalıyım?
niye kötü oluyosun?
arkadaşın hiç mi yok normalde de?
odanı değiştir.
sevgiline bağımlı hale gelmişssin anlaşılan.
olmaz.
başının çaresine her koşulda bakacaksın.
sevgili dediğin ne ki bugün var yarın yok.
niye kapattın insanlara bu kadar kendini?

yurt hatırlarları gibisi var mı. o garibanlık, o sohbetler ... bence erkek arkadaşla bu kadar takılma. evlenirsen istemediğin kadar göreceksin. koskoca kız olmuşsun yurtta duramıyorum orada yapamıyorum ne demek. o zaman direk eve. yurttan çıki başkası girsin

Back
X