• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtta son senem ve oda arkadaşım

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1.006
1.791
83
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim son senem yurtta kalıyorum .Bir oda arkadaşım var megersem kız iki üç ay akıl hastanesinde yatmış öyle gelmiş .Kutu kutu ilaç içiyor .Geceleri sürekli ağlıyor gece odada dolaşıyor falan .Dün bi yurttan çıktı kimseye haber vermeden 14 15 saatlik uzaklıkta ailesini görmeye gitmiş telefonu kapalı.Aileside ulaşamıyor çok korktuk hepimiz başına bi şey mi geldi diye.Benimde son senem odamı değiştiriyim mi sizce bu kız dönerse naparım bilmiyorum ama odamı seviyordum rahattı .Siz olsanız napardınız

Ben tedirgin olurdum. Zaten kişilik olarak anksiyetik biriyim. Değiştirirdim. Bence sizde başka bir bahane ile, yakın arkadaşlarımdan biri ile anlaştım onun yanına geçtim vs vs gibi değiştirin.

Ben tedirgin olurdum. Zaten kişilik olarak anksiyetik biriyim. Değiştirirdim. Bence sizde başka bir bahane ile, yakın arkadaşlarımdan biri ile anlaştım onun yanına geçtim vs vs gibi değiştirin.
Evet bende çok korktum artık mesela söylediği şeylerde normal değil hiç evde deney yaptım yurtdışından benim projemi beğendiler görmeye gelecekler falan diyordu bana gülüp geçiyordum ama durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum

Değiştirin tabi yoktan yere stres sebebi, zararı olmasa bile sizi strese sokar, baş etmesi zor bir durum

Ailesi niye izin vermiş gitmesine birde uzak memleket. Bence gelmez o kız

Back
X