- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Sevmek günah mı hakim bey![]()
Ya değil elbette ama arkamdan salakça konuşulmasjnsan korkuyorum galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmek günah mı hakim bey![]()
Bence korkma. Yani ben korkmazdim. SöylerdimYa değil elbette ama arkamdan salakça konuşulmasjnsan korkuyorum galiba![]()
Tecavüzcü çoşkun gibi bakmayacaksın tabi. Kaçak bakışlar anlarsın yaBöyle nasıl bakim gözümden ateş çıkararak baksam hastanelik ederim diye korkuyroum sjfnfjfn
Ben şimdiki eşimle arkadaş ortamında denk geldim. Üç kere denk geldik adam on tane ortak arkadaşımız olduğu halde sosyal medyadan eklemeyince ekledim. Sonra mesaj beklerken kurudum yine bir adım alamadım. Bir gün ortak olmayan ama aynı ortamda tanıştığımız arkadaşla cafedeyken onun da gazıyla sosyal medyadan yürüdüm. Çalıştığın caddeye yakınız X’le boşluğun varsa uğra diye. O da evdeydim ama gelirim dedi. Dedi ama orda da kaldı. Bir gün yine sosyal medyada mesaj attım bu son dedim, laf lafı açtı, kimsenin ilgilenmediği bir filme gidecek insan bulamadığımı, haftasonu gideceğimi yazdım. Severim ben de geleyim dedi. Buluşmak zor olur telini ver dedi, sinemada da ne bir el tutma bir adım. Yok dedim benden bu kadar, eşek değilse anlamıştır. Nihayet bir akşam bir şeyler içelim dedi, o akşam da elimi tuttu, sevgli olduk.
Bu şekilde bir yerlere çağırmayı deneyebilirsiniz
Biraz masraflı olabilir ama %100 çalışır ve dedikodu sıkıntısını aşarsınız.
Kulak kesilin, sevdiği/ilgilendiği bir şeyi bulun, 3 tane bilet alın.
Onun iki üç kişiyle olduğu bir anı kollayın;
Fazla biletim var, gelecek olan çift arkadaşım kavga etti gelmiyorlar deyin, ilgilenen var mı deyin ?
(İlerde asla ve asla hikayenin doğrusunu söylemeyin)
Eğer niyeti varsa, fırsat kolluyorsa zaten gelir.
Gelirse, hem birden fazla kişi olacağı için, güvenli alanda yürür/yürümez bir halde kalabilirsiniz, hem de ona da fırsat oluşturmuş olursunuz.
![]()
Gelmedi mi o gün?Çalıştığın caddeye yakınız X’le boşluğun varsa uğra diye. O da evdeydim ama gelirim dedi.
Gelmedi mi o gün?
Karşı taraftan girişim pek yoksa ya da ışık, fazla coşmamakta fayda var, zira diğer arkadaşlarınız sizin bu minnoş halinizi algılarsa ki çok rahat algılanabiliyor bence hal tavırdan, sonrasında siz üzülürsünüz. Ha aşk bu kim anlarsa anlasın mantığındaysanız, devamke...
Yok geldi. Evde olduğu halde geldi. O süreçte ık mık etseydi devamında adım atmazdımGelmedi mi o gün?
Ay anlatamamışımAnladığım kadarıyla gelmemiş :))
Ay anlatamamışım
Geldi o gün. Ama sonrasında yine bir mesajlaşma olmadı. Adam beklemede yani. Sonra tekrar mesaj attım konu sinemadan açıldı sinemaya gittik işte, orda da adım gelmedi. Bem artıl pes ettim çekildim kenara bir hafta sonra bir şeyler içelim dedi nihayet beyfendi![]()
Konu başlığını çook farklı anladım, birisi engelli taklidi yapıyor ama aslında yürüyebiliyor sandımO kadar uzaklaşmışım flört olayına
Güzel taktikler varmış konuda ss alayım bari
![]()