• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüdüğünü belli etmeme sanatı

Ayy begendigim olsa soke soke alirim, ne diye ugrasayim caktirmamak icin :) seviyorsan dik dur, hislerinin arkasinda dur, o zaman kimsenin muhabbetine konu olmazsin. Helal olsun seviyor kiz derler hatta😊

Ayy cok tatlısın, neler kacırdıgını bilse keske.
Konusmaya devam, arada kendını geri cek o gelsin.

Konu başlığını çook farklı anladım, birisi engelli taklidi yapıyor ama aslında yürüyebiliyor sandım 🤦‍♀️ O kadar uzaklaşmışım flört olayına🙄 Güzel taktikler varmış konuda ss alayım bari 🤣
Nickini okuyunca canım muzlu puding istedi yapmaya kalkıyorum şimdi 🤣

Hanımlar selam,

Durup durup gülesim geliyor. Yaramazlık yapıp da saklamaya çalışan çocuk gibi bakıyorum etrafa. Sanırım baya aşık oldum. Bu aşk mı boşluk mu, basit bi beğeni mi hoşlanma mı diye düşünürken resmen nerdeyse 1 yıl olacak bunu hissedeli yepppaaa :)

Feci tutuldum ve jehan boşuna çabalama kalbin kırılacak kızım diye engellemeye çalışsam da artık baya geç sanırım. Uzatıp baş şişirmek istemiyorum ama ben aşık oldum ya.

Sorun şu ki kendimi kandırmak istemiyorum. Bana bakmaz gibi geliyor. Bunu düşündükçe jehan dön işine saçmalama diyorum ama engelleyemiyorum. Ay ben bu çocuğun ilgisini nasıl çekicem ya? Bulunduğum ortamda direkt kız kardeş, yaramaz kız çocuğu gibi algılandığım var zerre ilgi çekmediğim için size danışmak istedim ^^

Niyetimi aşırı belli etmeden nasıl yürürüm? Ajsndjdn of lanet olsun sosyal ilişki kurmada 0 olmak ne zor ya.

Niyetimi belli etmeye bi taraftan da iş yerinden olduğu için çekiniyorum. Saçma sapan erken muhabbetine dedikodu olmak istemem.
Bir gün öğle arasına yakın muhabbet aç sonra da hadi kahve içmeye gidelim orda devam ederiz de. Erkeklere bu forumda saf muamelesi yapılsa onlar cindir anlar.

Hanımlar selam,

Durup durup gülesim geliyor. Yaramazlık yapıp da saklamaya çalışan çocuk gibi bakıyorum etrafa. Sanırım baya aşık oldum. Bu aşk mı boşluk mu, basit bi beğeni mi hoşlanma mı diye düşünürken resmen nerdeyse 1 yıl olacak bunu hissedeli yepppaaa :)

Feci tutuldum ve jehan boşuna çabalama kalbin kırılacak kızım diye engellemeye çalışsam da artık baya geç sanırım. Uzatıp baş şişirmek istemiyorum ama ben aşık oldum ya.

Sorun şu ki kendimi kandırmak istemiyorum. Bana bakmaz gibi geliyor. Bunu düşündükçe jehan dön işine saçmalama diyorum ama engelleyemiyorum. Ay ben bu çocuğun ilgisini nasıl çekicem ya? Bulunduğum ortamda direkt kız kardeş, yaramaz kız çocuğu gibi algılandığım var zerre ilgi çekmediğim için size danışmak istedim ^^

Niyetimi aşırı belli etmeden nasıl yürürüm? Ajsndjdn of lanet olsun sosyal ilişki kurmada 0 olmak ne zor ya.

Niyetimi belli etmeye bi taraftan da iş yerinden olduğu için çekiniyorum. Saçma sapan erken muhabbetine dedikodu olmak istemem.
Yaaa 9 aylık oğlum var .yürüdüğünü belli etmem sanatı diyince aklıma sadece çocuk bi yerden başka yere gidiyo ama ben hangi ara yürüdü görmüyorum gibi bi konu anlamıştım😁😁😁😁 evet akli melekelerimi hızla kaybediyorum. Sağlıcakla kalın

Arasıra ona bak baktığını fark ettiğinde gözlerini kaçır sana ilgisi varsa anlar zaten. Kaçamak bakışlar hafif gülümsemelerle bir mesaj gönderirsin sonra da kahve filan içmeye çıkın o da aynı şeyleri düşünüyorsa ordan yurursunuz zaten

Arasıra ona bak baktığını fark ettiğinde gözlerini kaçır sana ilgisi varsa anlar zaten. Kaçamak bakışlar hafif gülümsemelerle bir mesaj gönderirsin sonra da kahve filan içmeye çıkın o da aynı şeyleri düşünüyorsa ordan yurursunuz zaten

Evet, ben hep bu yöntemle düşürdüm nice delüğanlıları =)))

Back
X