- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Diyorsunuz...Olan olmuş üzülmeye değmez
SevseydI alttan alırdı onunda işine gelmis
Biraz fazla bunalttim galiba bide dilimin kemigi yokÇivi çiviyi söker mantığıyla eski sevgilinden sonra bu çocukla çıktın galiba ki onu da bunalttın. Birini sevmeden sırf ötekini unutmak için çıkılınca böyle oluyor genelde :)
Biliyorum farkindayimNiye tüm nazınızın kaprisinizin çekileceğine inanıyorsunuz ki? Kimse kimseyi pışpışlamaya gelmedi dünyaya, koskoca beş ay adam illallah etmiştir ki çok açık görülüyor bu sözlerinden de
Sanirim artık kurtaramam ?keşke tüm ilişkilerden böyle dönüt alabilsek
olmadık yerden kavga çıkarmak bunaltır gerçekten. en azından şimdi bir dahaki sefer ne yapmamanız gerektiğini biliyorsunuz.
Biliyorum farkindayimfarkinda olmam gec oldu. Adam içten içe kin beslemis. Sabir ettim ama duzelmeyeceksin seninde zamanini bosa harcamak istemem dedi.
Ya bi abimden fikir aldim simdilik ustune varma zamana birak sende hatalarini anla bir dusun kafa dinleyin dedi. Sanmiyorum onunda kestirip atacagini ofkelidir biraz geride dur sonra bi seyler yaparsin dedi.bir anda değişebileceğinizi düşünmüyorum ben. muhtemelen çocuk da öyle düşünecek. hem üstüne düşerek bunaltmış olursunuz iyice kaçar. akışına bırakın. ondan bir adım gelirse o zaman düşünürsünüz.
Ya bu iliskiye baslamak icin cok caba sarfetti. El ustunde tuttu hep. Beni birakin benim cevremdeki insanlari bile mutlu etmeye çalıştı. Simdi böyle olunca cok üzüldüm. Yaptiklarinin bedelini boyle mi karsiladim diye. Bide birbirimize cok yakin oturuyoruz hep ic iceydik. Hayatimda bi yere sahipti yani. Elbet uzuluyorum ama kendimi evliligim bitmis gibide yipratmiyorum. Belki bir care düzeltebilirim diye düşündüm. Su son 1 ay iyice adami delirttim. 2 gunde bir kavga huzursuzluk ..Gereksiz kiskanclik her iki cinsi de bogar. Sadece erkekleri degil. Guzel vakit gecirmek icin dışarı çıkılıyor ama yanindaki o anlari zehir edip kiskanclik ve huzursuzluk peşinde kosuyorsa evet insanin pek de sevesi gelmiyor.
Bence bu size ders olsun, tecrube olarak sayin ve sonraki iliskilerinizde insani bogmayin. Adam artik sevmiyorum demis bosverin. Evli degilsiniz bir sey degilsiniz. E 5 ayda da siz de ölüp bitmemissinizdir herhalde. Kurtarmak için caba sarf etmenize gerek yok bence. Tecrubelerinizi baskasina kullanin.
Ya bu iliskiye baslamak icin cok caba sarfetti. El ustunde tuttu hep. Beni birakin benim cevremdeki insanlari bile mutlu etmeye çalıştı. Simdi böyle olunca cok üzüldüm. Yaptiklarinin bedelini boyle mi karsiladim diye. Bide birbirimize cok yakin oturuyoruz hep ic iceydik. Hayatimda bi yere sahipti yani. Elbet uzuluyorum ama kendimi evliligim bitmis gibide yipratmiyorum. Belki bir care düzeltebilirim diye düşündüm. Su son 1 ay iyice adami delirttim. 2 gunde bir kavga huzursuzluk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?