Yurutemiyor muyum?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba
Bu ara ilişki olarak cok karisigim. Iliskilerim genelde kisa sürüyor. Ya ben yurutemiyorum ya da karsimdakiler öküz. Tam evet cicim ayini gectik iliski oturuyor dedigim an pat bitiyor.
Buraya en son bi konu açmıştım. Erkek arkadaşım evlilik düşünmüyor diye. Herkes ayril o adamdan olmaz demisti.
Sonra konusup uzlaştığımızı düşündüm ama uzlasamamisiz.

Pazartesi günü ayrilik muhabbeti döndü. Bitirmek istiyor gibiydi ama cesaretli degildi. Sacma sapan turlu bahaneler kivirmaya basladi bende ben seni anladim tamam bitsin dedim.

Bu hafta bir kere beni aradi o da hastaligiyla ilgili bi sey sormasi gerektiği içindi. Ayrilirken de korkusu vardi biraz senle dusman olmak istemiyorum beni silme cikarma bi yerden diye ricada bulundu. Okey dedim.

Ben bugün dayanmadim yazdim kızlar. "Biraz konusabilir miyiz, iliskimiz cok ani bitti ben kabullenemiyorum lutfen bahane uydurmadan asil sebebi soyle seni ilerde kotu hatirlamak istemem, gercegi bilmeye hakkim oldugunu düşünüyorum" dedim.
"Babing, benim sana karsi sevgim vardi. Ama sen 5 ayda sacma sapan seylerden kavga cikartip hakaret vari konustun ani cikislarindan dolayi benim sana sevgim bitti. Ben Cekemiyorum kaldiramiyorum artik en son ki olayda tadi tuzu oldu" dedi. Duzeltemez miyim dedim. Hayir zorla olacak seyler degil bunlar, ama ne olursa olsun bana yaz her zaman yardimcininim arkadas olarak dedi.
En son ki olay dedigide arkadas grubuyla disardaydi bi aksam, yok kizlara mi baktin yok kizlarla flort mu ettin ayakustu diye kavga cikardim.
En sonda her seyi gec sen beni daha taniyamadin bile dedi. Kizlar ben biraz sucluluk piskolijisine girdim.
Ben sandim ki ne olursa olsun beni alltan alır kaprislerime he der gecer. Ben boyle bi sey olacagini bilseydim yapmazdım. Daha 5 ayda adami bunalttim.
Gurursuzluk yapıp ustunede gitmek istemiyorum ama hicbir sey yapamam mi ?

2 sene once ortak arkadas vesilesiyle tanımıştik o zamanlar unideyken baska biri vardi hayatımda reddetmistim onu, bu sene tekrar iletisime gecip gorusmeye baslamistik. Simdi dusunuyorum da nerden nereye boyle olacagini bu raddeye gelecegimizi tahmin etmezdim

Çivi çiviyi söker mantığıyla eski sevgilinden sonra bu çocukla çıktın galiba ki onu da bunalttın. Birini sevmeden sırf ötekini unutmak için çıkılınca böyle oluyor genelde :)

Erkekler üzerine fazla gidilmekten hiç hoşlanmazlar dizilere bile konu oluyor eski sevgili hep kıskançtır didikler adam rahat nefes alamaz duruma gelir vs olan olmuş bundan sonraki ilişkinizde daha dikkatli davranın

Niye tüm nazınızın kaprisinizin çekileceğine inanıyorsunuz ki? Kimse kimseyi pışpışlamaya gelmedi dünyaya, koskoca beş ay adam illallah etmiştir ki çok açık görülüyor bu sözlerinden de

Niye tüm nazınızın kaprisinizin çekileceğine inanıyorsunuz ki? Kimse kimseyi pışpışlamaya gelmedi dünyaya, koskoca beş ay adam illallah etmiştir ki çok açık görülüyor bu sözlerinden de
Biliyorum farkindayim farkinda olmam gec oldu. Adam içten içe kin beslemis. Sabir ettim ama duzelmeyeceksin seninde zamanini bosa harcamak istemem dedi.

Biliyorum farkindayim farkinda olmam gec oldu. Adam içten içe kin beslemis. Sabir ettim ama duzelmeyeceksin seninde zamanini bosa harcamak istemem dedi.

Erkekler böyle maalesef. Biriktiriyorlar, kadın sıkıntı yok sanırken kafalarında bitirmiş oluyorlar ilişkiyi. Size deneyim olsun bence. Kimsenin tahammülünü sınamamak gerek ne kadar severse sevsin

bir anda değişebileceğinizi düşünmüyorum ben. muhtemelen çocuk da öyle düşünecek. hem üstüne düşerek bunaltmış olursunuz iyice kaçar. akışına bırakın. ondan bir adım gelirse o zaman düşünürsünüz.

Gereksiz kiskanclik her iki cinsi de bogar. Sadece erkekleri degil. Guzel vakit gecirmek icin dışarı çıkılıyor ama yanindaki o anlari zehir edip kiskanclik ve huzursuzluk peşinde kosuyorsa evet insanin pek de sevesi gelmiyor.
Bence bu size ders olsun, tecrube olarak sayin ve sonraki iliskilerinizde insani bogmayin. Adam artik sevmiyorum demis bosverin. Evli degilsiniz bir sey degilsiniz. E 5 ayda da siz de ölüp bitmemissinizdir herhalde. Kurtarmak için caba sarf etmenize gerek yok bence. Tecrubelerinizi baskasina kullanin.

Ya bi abimden fikir aldim simdilik ustune varma zamana birak sende hatalarini anla bir dusun kafa dinleyin dedi. Sanmiyorum onunda kestirip atacagini ofkelidir biraz geride dur sonra bi seyler yaparsin dedi.

Ya bu iliskiye baslamak icin cok caba sarfetti. El ustunde tuttu hep. Beni birakin benim cevremdeki insanlari bile mutlu etmeye çalıştı. Simdi böyle olunca cok üzüldüm. Yaptiklarinin bedelini boyle mi karsiladim diye. Bide birbirimize cok yakin oturuyoruz hep ic iceydik. Hayatimda bi yere sahipti yani. Elbet uzuluyorum ama kendimi evliligim bitmis gibide yipratmiyorum. Belki bir care düzeltebilirim diye düşündüm. Su son 1 ay iyice adami delirttim. 2 gunde bir kavga huzursuzluk ..

Ya kacan kovalanir ruh haline giriyorsunuz. Adam acik acik sevmiyorum seni demis.
Ayrica arkadasken sizi sevmiş bir seyler yapmış olabilir de iliskiye girince sevmemis iste.
Bitmis sevgiyi geri kazandiramazsiniz. Zaten siz de dan diye değişemezsiniz. Bence bosuna ugrasmayin. Sonunda daha da üzülmüş olarak kalirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…