- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Dediklerinden sonra kafama dank etti benim. Sen bunu bunu yaptin diyene kadar ben hala bahane uydurdu gitti diye düşündüm. Duzeltemezmiyim dedim. Cok gec artik olan oldu lutfen uzatmayalim dediErkekler böyle maalesef. Biriktiriyorlar, kadın sıkıntı yok sanırken kafalarında bitirmiş oluyorlar ilişkiyi. Size deneyim olsun bence. Kimsenin tahammülünü sınamamak gerek ne kadar severse sevsin
Laf olsun torba dolsun..Hala eski sevgiliden arkadaş olacağına inanan bi zihniyet var ..
Zoru görünce hemen bahaneler bi mücadele yok bi arkasında durma yok kendine hayrı yok bu ilişkiyi anca sen yönetirsin ama yorulursun inş aklı başına gelirLaf olsun torba dolsun..
Suc bende oldugu kadar onda da var tabi bilemiyorum ya. Erkek gibi argo konuşmalarım kim ister ki hayatinda boyle birini. Simardim da simardim. Acik acik dedi zaten seni alttan aldikca tepeme ciktin bi haller oldu sana diyeZoru görünce hemen bahaneler bi mücadele yok bi arkasında durma yok kendine hayrı yok bu ilişkiyi anca sen yönetirsin ama yorulursun inş aklı başına gelir
Kendini fazla eziyosun tamamen haklısın demiyorum ben mesela fevri insanım hatamı biliyorum bazen olur olmaz şeyler söylüyorum ama bubu oluşturan sebep kişiler de önemli .hırsızın hiç mi sucu yok misali...Suc bende oldugu kadar onda da var tabi bilemiyorum ya. Erkek gibi argo konuşmalarım kim ister ki hayatinda boyle birini. Simardim da simardim. Acik acik dedi zaten seni alttan aldikca tepeme ciktin bi haller oldu sana diye
Suc bende oldugu kadar onda da var tabi bilemiyorum ya. Erkek gibi argo konuşmalarım kim ister ki hayatinda boyle birini. Simardim da simardim. Acik acik dedi zaten seni alttan aldikca tepeme ciktin bi haller oldu sana diye
Dedi, 8387338 kere söz verdimTamam hatan var ama bu kadar da suçluluk psikolojisine girme bence. O da zamanında diyeymiş bu huylarını düzelt ki yürütebilelim diye?
Dedi, 8387338 kere söz verdimhuylu huyundan vazgecemiyo heralde
PofBenim eski erkek arkadaşımın dişi versiyonusun resmen. Beni o kadar bunalttı ki artık içimden konuşmak bile gelmiyor. Seninki de böyle olmuş
Haklısınız.Bakın tabiki hatalarınız olmuş . Bunlar için suçlusunuz . Ama şunu unutmayın ki erkek arkadaşınız size çok net konuşmuş . Ve eğer bu çok büyük bir aşk , sevgi olsaydı bu netlikte olmazdı . Aldatma vs gibi aşılamayacak bir durum olmadıkça , 5 ay da ne kadar yıpranmış olabilir ki umudunu kessin sizden ? İnsanlar 3 4 sene katlanıp bırakıyorlar . Sevgisi ne çabuk tükenmiş .
Hepimizin başına geliyor . Çok istekli adamların canına okuyoruz ama yine de istiyorlar . O kadar da istekli olmayanlarda biraz zorluk , azıcık ayaklarına taş gelince boguldum , bunaldım vs yapıp gidiyorlar . Tabiki bu ders olmuş bir daha dikkat eder ılımlı olursunuz ancak gerçekten isteyen adam bu kadar net olmaz kararsız olur veya tekrar denerdi .Haklısınız.
Empati yaparak bakmaya calisiyorum olaya.
Bende hakliyim o da hakli aslinda. En iyisi birakmak. Ben adim attim zaten daha da bisey yapmamaliyim.
Aşk böyle bir şey değil, yani benim için olamaz.Kızlar merhaba
Bu ara ilişki olarak cok karisigim. Iliskilerim genelde kisa sürüyor. Ya ben yurutemiyorum ya da karsimdakiler öküz. Tam evet cicim ayini gectik iliski oturuyor dedigim an pat bitiyor.
Buraya en son bi konu açmıştım. Erkek arkadaşım evlilik düşünmüyor diye. Herkes ayril o adamdan olmaz demisti.
Sonra konusup uzlaştığımızı düşündüm ama uzlasamamisiz.
Pazartesi günü ayrilik muhabbeti döndü. Bitirmek istiyor gibiydi ama cesaretli degildi. Sacma sapan turlu bahaneler kivirmaya basladi bende ben seni anladim tamam bitsin dedim.
Bu hafta bir kere beni aradi o da hastaligiyla ilgili bi sey sormasi gerektiği içindi. Ayrilirken de korkusu vardi biraz senle dusman olmak istemiyorum beni silme cikarma bi yerden diye ricada bulundu. Okey dedim.
Ben bugün dayanmadim yazdim kızlar. "Biraz konusabilir miyiz, iliskimiz cok ani bitti ben kabullenemiyorum lutfen bahane uydurmadan asil sebebi soyle seni ilerde kotu hatirlamak istemem, gercegi bilmeye hakkim oldugunu düşünüyorum" dedim.
"Babing, benim sana karsi sevgim vardi. Ama sen 5 ayda sacma sapan seylerden kavga cikartip hakaret vari konustun ani cikislarindan dolayi benim sana sevgim bitti. Ben Cekemiyorum kaldiramiyorum artik en son ki olayda tadi tuzu oldu" dedi. Duzeltemez miyim dedim. Hayir zorla olacak seyler degil bunlar, ama ne olursa olsun bana yaz her zaman yardimcininim arkadas olarak dedi.
En son ki olay dedigide arkadas grubuyla disardaydi bi aksam, yok kizlara mi baktin yok kizlarla flort mu ettin ayakustu diye kavga cikardim.
En sonda her seyi gec sen beni daha taniyamadin bile dedi. Kizlar ben biraz sucluluk piskolijisine girdim.
Ben sandim ki ne olursa olsun beni alltan alır kaprislerime he der gecer. Ben boyle bi sey olacagini bilseydim yapmazdım. Daha 5 ayda adami bunalttim.
Gurursuzluk yapıp ustunede gitmek istemiyorum ama hicbir sey yapamam mi ?
2 sene once ortak arkadas vesilesiyle tanımıştik o zamanlar unideyken baska biri vardi hayatımda reddetmistim onu, bu sene tekrar iletisime gecip gorusmeye baslamistik. Simdi dusunuyorum da nerden nereye boyle olacagini bu raddeye gelecegimizi tahmin etmezdim
Dün olayın sicakliligiyla kendi kendimin ustune geldim. Tabikide haklisiniz. Ben olaya şöyle bakıyorum benimde hatam var onunda var.Aşk böyle bir şey değil, yani benim için olamaz.
Kıskandı, üzerime geldi diye vazgeçmek bahanedir bana kalırsa.
İnsan böyle şeyler için birinden kolay kolay vazgeçemez.
Hayatında da durmayın bence, çünkü geri dönme ihtimaline karşı istemiş bunu.
Biraz zora gelince kaçmak, hem de bir erkeğe hiç yakışmıyor.
Canına okusa da görmeden duramayacağın insanlar vardır.
Özellikle gönül bağın varsa kolay kolay bırakamazsın.
Ben, kimse vazgeçilmez değildir sözüne çok itimat etmiyorum.
Bazı insanlar zor olsa da sağlam sever, çok değer verir.
Bir daha öyle sevilmeyeceğini bilirsin.
Kimse mükemmel değil, herkesin kusuru var, sizin kusurunuz da bu olsun.
Sağlam temeller kolay atılmıyor, mücadele etmeden olmaz aşk meseleleri.
Ben buna inanıyorum, çabuk pes edilen aşklar bana göre değil.
Biraz sığ gözükebilir ama ilişkide, bu konuda erkeğe çok görev düşüyor.
Sevgisinden emin olduğu kadının nazını çekmek, hırçınlıklarını şefkatle törpülemek bu kadar zor gelmemeli.
Tabi bu yazdıklarım dayak, psikolojik şiddet, aşağılayıcı davranışlara karşı yine de mücadele etmeyi kastetmiyor.
Bunlar sevgi değil çünkü, ruh hastalığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?