- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
Ben de eşimle pek anlaşamıyorum
Hata yapsa özür dilemez ben de dilemem
Bi yere çarpsam saf saf güler e ben de ona gülerim
Bi hayalini anlatsa bana saçma geldiği için hayale bak derim o da bana der..
Özel günleri yeni yeni kutlamaya başladı..
Maç izlerken acayip dalga geçerim o yüzden maç zamanı benden kaçar
Ben de evde durmuyo diye kızarım..
Ama galiba ben de hatalıyım
Bi kadın gibi değil de asker arkadaşı gibi davrandığım için adam bana karşı hassas olamıyor demekki
Bu konuyla kendimi de sorguladım
Evde bi düzen yok
Genelde gerginim öfkeliyim
Çok ağrım olduğu için sürekli ağrım var ağrım var diyorum
Yok anam bende sıkıntı var
Evlendiğimizde böyle değildi, son 2 3 yıldır böyle, sevgisiz ilgisiz yaptığı şeylere de özen göstermiyor.. benim yüzümden de oldu onu göklere çıkardım, yerin dibine indiricem ama..Sizin üstünüz ego tatmini yapıyor. Siz ağladıkça hoşuna gidiyor eminim ki. Sevgisizlik böyle bir şey. Sizin üstününüze bastıkça ğöğe yükseliyor. Boşanmayı düşünmüyorsanız yardım almasını sağlayın. Merak ettim bu hali zamanla mı oldu yoksa hep mi böyleydi?
Aminnn. Allah ıslah etsin, bin pişmanım onunla evlendiğime.Adam demeye bin şahit ister.
Sakın ha sakın daha fazla kendini bu mahluğa köle etme. Kim bir kadını üzüyorsa , kim böyle davranıyorsa Rabbim onu kor ateşlerde yaksın inşallah.
Yeter artık ya neden hep kadınlar üzülüyor ?
Boşanmasını.başkası yazmış gibi okuyun ne yapmasını tavsiye ederdiniz?
aynen onu yapın.
Var sizin gibilere sarmakesini sevdigine eminmisin?
bir insanin hayali niye sacma olsun? kicimdan yele cikacak, last unicorn olarak kariyer yapicam demiyorsa hayalleri dalga gecilecek seviyede degildir.
ben sahsen hem konusahibinin kocasi hemde sizin gibi insanlari anlamiyorum. baska egonuzu tatmin etme metodu yokmu?
Evet sağlam bi ters köşeyi hak ediyor ama nasıl yapılır nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum. Alıp başımı gitsem, arkamı aramaz bile eminim. Nerdeydin de demezAdamda sizi kaybetme korkusu yok
Belliki her zaman o ne yaparsa yapsın cekeceginizi düşünüyor
Güzel bir ters köşeyi hakediyor bence
Boşanın diyemem ama alın basınızı bikaç gün uzaklasın senle olmuyor diyin bakalım kendine gelicekmi
Adam demeye bin şahit ister.
Sakın ha sakın daha fazla kendini bu mahluğa köle etme. Kim bir kadını üzüyorsa , kim böyle davranıyorsa Rabbim onu kor ateşlerde yaksın inşallah.
Yeter artık ya neden hep kadınlar üzülüyor ?
iki çözüm sundunuz biri mümkün değil o halde geriye 1 adet çözüm kalıyor.Boşanmasını.
Ailesine anlatıp yardım istemesini.
Ama benim ailem asla yardım etmez, inanmazlar ve suçu bende bulurlar
İlk evlendiğimizde bana, senin özgüvenin çok yüksek derdi, kendi özgüveni düşüktü. İş değiştirdikten sonra çok değişti. Bişeyleri düzeltme yoluna da gitmiyor.Kendi eksik olduğu her şeyi başka tepkiler vererek kapatmaya çalışıyor. Ve kimse böyle bir adamı çekmek zorunda değil. Senin özgüvenini kırmış anladığım kadarıyla. Ya buna bir daha izin vermeyecek tepkiler vereceksin ya da boşanacaksın başka yolu yok.
Evlendiğimizde böyle değildi, son 2 3 yıldır böyle, sevgisiz ilgisiz yaptığı şeylere de özen göstermiyor.. benim yüzümden de oldu onu göklere çıkardım, yerin dibine indiricem ama..
Düzelmeyeceğini biliyorum, evet tek çözüm kalıyoriki çözüm sundunuz biri mümkün değil o halde geriye 1 adet çözüm kalıyor.
Bizim ülkemizde maalesef boşansan da başka bir dert. Bu seferde açık hedef olmak istemeyen kadınlar kocamı çekeyim diyor. Hele arkasında bir aile yoksa gerçekten kadın için çıkmaz sokak oluyor o evlilik.kadinlarin cogu kendini sevmiyor. adam hakaret eder, kadin yuvam der. adam döver, kadin yuvam der. adam yedigine, ictigine laf eder, kadin yuvam eder. adamin seyi bile görevini görmez, kadin sucu kendinde arar.
ben artik adamlara fazla suc bulmuyorum. kadinlarimiz kendini sevmesini bilmiyor.
ben böyle bir adami samar manyagi yaparim- illaki dayanamayip el kaldirir- sonrada mahkemelerde süründürürüm.
hergün fuckfinger mesajimida eksik etmem böylesinden.
ipi koparan deliye insan muamelesi yapcak degilim.
DeğildiEvlenmeden önce böyle değil miydi
Çok tuhaf evet.Okurken kendimi yerinize koydum. Evet. Çok degersiz hissettim.
Eşiniz hiç değer vermiyor size.
Ne tuhaf adamlar var ya.
Bu konuları okuduktan sonra sokaklarda erkeklere bakıyorum. "Bu olabilir mi" diyorum. Ama hickimseye yakıştıramıyorum.
Çok üzgünüm sizin için.
Var sizin gibilere sarmak
Siz de kendi mükemmeliyetinizi insanları eleştirirken alttan veriyorsunız farkında değilsiniz.. Neyse konu bu değil..
Her şey karşılıklı bizde.. Eşim evlendikten hemen sonra annem de annnem diye tutturunca beni görmeyip anasının evinden çıkmamaya başlayınca bana saygı duymamaya başlayınca hamileliğimde en ufak yanımda olmayınca
Bana yapmadığını bırakmayıncaaa ..
Bem de ona ne saygı ne sevgi duyuyorum
İlk 3 ayımızdaki adam gibi olsaydı bana karşı sevgisi ben de ona hayran olduğum halimde kalırdım belki..
Etkiye tepki meselesi yani
Ha dersen ki bana ne bunlardan ne açıklıyon
Doğru sana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?