- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.163
- 548
Hayır. Kesinlikle böyle değil. Senin moraliniz bozmak istemem ama. Ben kendi çevremde bu kadarıni görmedim. Inanki erkekler böyle değil. Boşanmayı düşünüyor musun?Çok tuhaf evet.
Ben de mesela merak ediyorum bütün erkekler böyle mi? Yoksa benim payıma bu mu ?
canim böyle olmaz ama. gercekden olmaz. senin sorumlu oldugun bir melegin var ve daha önemlisi kendinden sorumlusun.
tabiki yaralarini saracaksin, yardim alacaksin. bunlar en dogal haklarin.
evladin niye senden utansin? eski konularini bilmiyorum ama daha annesinden utanan bir kadin görmedim ben.
amacim gercekden kirmak degil ama yardim almazsan ve bu mutsuzluk ve hüzün yillarca devam ederse yavrun senden utanmaz ama uzaklasir. hakli olarak.
o yavrunun saglikli ve mutlu bir anneye ihtiyaci var.
HaklısınızKendinden vazgeçmiş ve beklentisi olmayan biri sağlıklı ebeveynlik yapamaz,
bunu hatırınızda tutun lütfen.
Kızınızın rol modeli sizsiniz.
Kendinden vazgeçmeyi mi öğretmek istersiniz ona?
Bende kötü bir evlilik geçirdim belki okumuşsundur.Yenide mi başlasam terapiye
Etrafımdaki herkesin sevdiği saydığı
Kendini geliştirmiş özgüvenli mutlu mesut bi insanken hastalığımın verdiği mahcubiyetle birlikte malesef bittim tükendim
Üstüne kötü bir evlilik
Hayattan nefret ettüm malesef
Haklısın canımBende kötü bir evlilik geçirdim belki okumuşsundur.
İnan o evlilikte kendimi kaybettim. Özgüvenim yerlerdeydi. 15kilo aldım . Bana herkes hamile misin ?, yaşım 24 olduğu zamanlar 35 misin ? Diyenler oldu.
Sonrasında ben kendime en iyi şeyi yapıp bir terapist buldum. Çok zor zamanlar geçirdim. Boşandım.Kilolarımı verdim. Ve şimdi beni gören (29yaşındayım) 24 var mısın ? Diyor :)
Kesinlikle kendine bir iyilik yap ve başla.
Çok üzüldüm. Kavga gürültüye alıştık ama.. hissizlige ilk defa şahit oldum1 seans aldık
Kavga etmiyoruz işte gerek yok dedi
Açıkçaası ben de istemiyorum artık
Dediği şey annem babam da çok büyük aşık pldukları için evli değiller sadece evliler.
E öyleyse ben de sadece evli olurum dedim ona bu kadar
Gülüyoruz eğleniyoruz ama
Birisi sorsa yine aynı hiçbşr şey hissetmiyoruz diyorum
Üzülüyorum ama hayatımın böyle geçeceğine üzülüyorumÇok üzüldüm. Kavga gürültüye alıştık ama.. hissizlige ilk defa şahit oldum
Neredeyse yazdığınız şeylerin ayni durum dayim acaba ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli ama bulamadimBen de eşimle pek anlaşamıyorum
Hata yapsa özür dilemez ben de dilemem
Bi yere çarpsam saf saf güler e ben de ona gülerim
Bi hayalini anlatsa bana saçma geldiği için hayale bak derim o da bana der..
Özel günleri yeni yeni kutlamaya başladı..
Maç izlerken acayip dalga geçerim o yüzden maç zamanı benden kaçar
Ben de evde durmuyo diye kızarım..
Ama galiba ben de hatalıyım
Bi kadın gibi değil de asker arkadaşı gibi davrandığım için adam bana karşı hassas olamıyor demekki
Bu konuyla kendimi de sorguladım
Evde bi düzen yok
Genelde gerginim öfkeliyim
Çok ağrım olduğu için sürekli ağrım var ağrım var diyorum
Yok anam bende sıkıntı var
tam zamanı arkadaşımEvlendiğimizde böyle değildi, son 2 3 yıldır böyle, sevgisiz ilgisiz yaptığı şeylere de özen göstermiyor.. benim yüzümden de oldu onu göklere çıkardım, yerin dibine indiricem ama..
İnsan her tartışmada kendini haklı gördüğü için tabi ki o sorunlu ne münasebet diyorsun :)Neredeyse yazdığınız şeylerin ayni durum dayim acaba ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli ama bulamadim
Zorla mı evlenmiş kendisi Bi sorun bence. Onun dısında bir yorum yapamıyorum. Kendinize yatırım yapmaya calısın her anlamda....Sanırım daha anlatsam roman olur.. Çamaşır sepetinde ne kadar çamaşır varsa ben atarım asarım, kendim katlamayı yetiştiremezsem zorla katla katla diye haftalarca yalvarırım ona, ama beyfendi kendi çamaşırlarını ayrı yıkar asar, toplamaz bide onları haftalarca sallanır, toza bulanır hatta öyle toplar. Bazen kahvaltı hazırlar hakkını yemiyim hadi o konuda. Evi temizlemeye kalksam pimpirikleniyosun abartıyosun der.. Gerçek bi psikopatla yaşam savaşı veriyorum
Ahh kicimiz bile etmezlerde neyse...Böyle konuları ''Ayy haspam, ayy kıçımmm!'' diye diye okuyorum.
Yaşarken ağzınızdan nasıl kaçırmıyorsunuz tebrikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?