Yürüyemiyorum

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar yürürken canım çok yanıyor ayak bileklerim kırılacak gibi acıyor düz yolda bile sanki yokuş çıkıyormuşum gibi zorlanıyorum durup dinlenmek istiyorum çok yakın mesafelerde bile
Neden böyle ne yapmam gerekiyor :(

Gecmis olsun acaba bacaklarinizda kireclenme m var.Ayrica kilonuz nasil cok mu asiri kilolu bayanlarda vucudun butun yuku ayak bileklerine biner bu yuzden yururken zorluk cekilebilir.

Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorsanız eğer ,bir doktora gitmekde fayda var .hem ortopediste hem de bir dahiliye doktoruna gidip değerlerinizi ölçtürmenizi tavsiye ederim .Geçmiş olsun .

ay ayni rahatsizlik bendede var , ilk umursamadim ayakkabilardan dir felan sandim ama yok tüz topukta da aynisi, bu nedir ki böyle, haftaya randevum var doktorda :S benimde boyum 1 70 kilom suan 56 yani kilodan olamaz kilolu degilimki..

Geçmiş olsun yukiik.
Çok üzüldüm acaba ayak yapınızla mı alakalı birşey.
Mesela benim bir ayağım içe dogru basıyor bende yururken o ayağımı dışarıya çevirerek yürüyorum normal yürüyebilmek için ve bu beni çok yoruyor.
Birde variste olabilir.
Tabii bunlar varsayım en net cevabı doktor verecektir.
Bence ihmal etmeden doktora görünüverin.
Tekrar geçmiş olsun.

Nedeni ne acaba düztaban olma falan bunlarla alakası olabilir mi

Taban cokmesi olabilir yani duz taban diyorlar.Taban cokmesinde agri genellikle ayak bilegi ve ayagin alt kismi cok agrir.İlac tedavisi pek gecirmiyor ayakkabinizda tabanlik kullanabilirsiniz,tabi once bir ortopedi doktoru gidin.

ay ayni rahatsizlik bendede var , ilk umursamadim ayakkabilardan dir felan sandim ama yok tüz topukta da aynisi, bu nedir ki böyle, haftaya randevum var doktorda :S benimde boyum 1 70 kilom suan 56 yani kilodan olamaz kilolu degilimki..

Sizede gecmis olsun.Taban cokmesi olabilir.

ay bazen bendede oluyor özellikle hızlı yüryünce bileklerim ağrıo resmen yalpalamaya baslıyorum duruyorum 1-2 dk böyle kasılıo bacaklarım:( ama normal yürüyüş yapar gibi yürürsem hiçbieşyim yok

aynı rahatsızlık bende 15 yaşımdayken vardı... o yıllar kanda romatizma çıkmıştı benim.... sonraki iki yıl deposilin 1.2 adındaki bi iğnededen kullandım bu iğne ayda bir defa vuruluyordu... canım bende öyleydim valla çok çabuk yoruluyordum...yürüyemiyordum ... hiç yaşıtlarım gibi koşamazdım... bacaklarım çok ağrırdı... sürekli bi halsizlik... ama çok şükür annem çok dikkat etti ilgilendi atlattım allaha şükür sonraki iki yılda... . belki seninde öyle:44: olabilir.. tedavini geciktirme canım geciktirince ikinci katman olarak eklem romatizmasına dönüşüyormuş... geçmiş olsun...

aynı rahatsızlık bende 15 yaşımdayken vardı... o yıllar kanda romatizma çıkmıştı benim.... sonraki iki yıl deposilin 1.2 adındaki bi iğnededen kullandım bu iğne ayda bir defa vuruluyordu... canım bende öyleydim valla çok çabuk yoruluyordum...yürüyemiyordum ... hiç yaşıtlarım gibi koşamazdım... bacaklarım çok ağrırdı... sürekli bi halsizlik... ama çok şükür annem çok dikkat etti ilgilendi atlattım allaha şükür sonraki iki yılda... . belki seninde öyle:44: olabilir.. tedavini geciktirme canım geciktirince ikinci katman olarak eklem romatizmasına dönüşüyormuş... geçmiş olsun...

Deposilinden yillar once bende kullandim benimki 21 gunde vuruluyordu toplam 12 tane vuruldum igneyi her vuruldugumda. Kolumdan test yapiyorlardi alerji olabilir diye igne vurulduktan sonra 1 hafta zor oturuyordum ve kalbim cok carpiyordu,annem sagolsun benimle cok ilgilendi yoksa hem eklem hemde kalp romatizmasina ceviriyor,ama vuruldugumuz igne cok agir bir igne artik atlattim sukurler olsun.

Deposilinden yillar once bende kullandim benimki 21 gunde vuruluyordu toplam 12 tane vuruldum igneyi her vuruldugumda. Kolumdan test yapiyorlardi alerji olabilir diye igne vurulduktan sonra 1 hafta zor oturuyordum ve kalbim cok carpiyordu,annem sagolsun benimle cok ilgilendi yoksa hem eklem hemde kalp romatizmasina ceviriyor,ama vuruldugumuz igne cok agir bir igne artik atlattim sukurler olsun.

geçmiş olsun yeliznurcum... aynen valla... bu yazını okuyunca sanki şuanda deposilin iğneyi vurulmuşum gibi oldum yaaa... çok ağır bi iğneydi gerçekten hatırlıyorum... allah bidaha göstermesin

İyi tedavi edilmemiş eski bir burkulmanın izi de yokluyor olabilir.
Ne olursa olsun ortopediste gitmekte fayda var.

peki bu tedaviyle geçicek birşey mi ? ve evliliği veya normal hayatını çok etkiler mi ? doktora gidicem de korkuorum bende kötü bişey derrse diye düğün arifesinde :18:

Önemli bişey olablir neden doktora gitmiyorsunuz

Back
X