Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun acaba bacaklarinizda kireclenme m var.Ayrica kilonuz nasil cok mu asiri kilolu bayanlarda vucudun butun yuku ayak bileklerine biner bu yuzden yururken zorluk cekilebilir.
Nedeni ne acaba düztaban olma falan bunlarla alakası olabilir mi
ay ayni rahatsizlik bendede var , ilk umursamadim ayakkabilardan dir felan sandim ama yok tüz topukta da aynisi, bu nedir ki böyle, haftaya randevum var doktorda :S benimde boyum 1 70 kilom suan 56 yani kilodan olamaz kilolu degilimki..
aynı rahatsızlık bende 15 yaşımdayken vardı... o yıllar kanda romatizma çıkmıştı benim.... sonraki iki yıl deposilin 1.2 adındaki bi iğnededen kullandım bu iğne ayda bir defa vuruluyordu... canım bende öyleydim valla çok çabuk yoruluyordum...yürüyemiyordum ... hiç yaşıtlarım gibi koşamazdım... bacaklarım çok ağrırdı... sürekli bi halsizlik... ama çok şükür annem çok dikkat etti ilgilendi atlattım allaha şükür sonraki iki yılda... . belki seninde öyle:44: olabilir.. tedavini geciktirme canım geciktirince ikinci katman olarak eklem romatizmasına dönüşüyormuş... geçmiş olsun...
Deposilinden yillar once bende kullandim benimki 21 gunde vuruluyordu toplam 12 tane vuruldum igneyi her vuruldugumda. Kolumdan test yapiyorlardi alerji olabilir diye igne vurulduktan sonra 1 hafta zor oturuyordum ve kalbim cok carpiyordu,annem sagolsun benimle cok ilgilendi yoksa hem eklem hemde kalp romatizmasina ceviriyor,ama vuruldugumuz igne cok agir bir igne artik atlattim sukurler olsun.
aynı rahatsızlık bende 15 yaşımdayken vardı... o yıllar kanda romatizma çıkmıştı benim.... sonraki iki yıl deposilin 1.2 adındaki bi iğnededen kullandım bu iğne ayda bir defa vuruluyordu... canım bende öyleydim valla çok çabuk yoruluyordum...yürüyemiyordum ... hiç yaşıtlarım gibi koşamazdım... bacaklarım çok ağrırdı... sürekli bi halsizlik... ama çok şükür annem çok dikkat etti ilgilendi atlattım allaha şükür sonraki iki yılda... . belki seninde öyle:44: olabilir.. tedavini geciktirme canım geciktirince ikinci katman olarak eklem romatizmasına dönüşüyormuş... geçmiş olsun...