yok canım kullanmamda doktora gttim bana subradyn oll day dye vitamin verdi onu alıp kullansam benim ruh halimede iyi gelirmi sinir stresime iş yerimden kovulucam yaa unutkanlık dikkatsizlik yüüznden o noktoya geldim.Kan tahlilinizi yaptırın bence önce. Eksilen mineralleriniz vitaminleriniz olabilir. Önce var mi yok mu onu bir öğrenin ondan sonra yolunuzu cizersiniz, bebeginiz de varmıs bi de kulaktan dolma caylar ilaclar kürler kullanmayın.
öylemi dersin ama benim sinir sistemimde berbatBebeğiniz küçükse normal diyorum.
Çünkü aynı durumları küçük bebekli arkadaşlarım ve ben, dibine kadar yaşıyoruz.
İşte zaten o sinir sistemi ve ruh yorgunluğu bu duruma sebep oluyor.öylemi dersin ama benim sinir sistemimde berbat
yok canım kullanmamda doktora gttim bana subradyn oll day dye vitamin verdi onu alıp kullansam benim ruh halimede iyi gelirmi sinir stresime iş yerimden kovulucam yaa unutkanlık dikkatsizlik yüüznden o noktoya geldim.
öylemi dersin ama benim sinir sistemimde berbat
evet kesinlikle berbat bir durum üşengeçlikİşte zaten o sinir sistemi ve ruh yorgunluğu bu duruma sebep oluyor.
Yataktan her zaman yorgun kalkıyoruz mesela, dinlenebilmek için herhangi bir vakit yok.
Bu da yaşam enerjisi düşüklüğüne, konsantrasyon bozukluğuna, mutsuzluğa etki ediyor.
yok cnm huysuz deil hasta olmadığı sürece gayet sakin bi bebek sebepsiz ağlaması yok.bebeginiz kac aylık huysuz bir bebek mi
kullanıcam canım bugun alıcaktımBu sorunlarin basli basina sebebi zatn vitamin eksikligidir, tabikide iyi gelir o tabletler. Seker olsun diye vermediki doktorunuz. Duzenli icmelisiniz.
yok canım kullanmamda doktora gttim bana subradyn oll day dye vitamin verdi onu alıp kullansam benim ruh halimede iyi gelirmi sinir stresime iş yerimden kovulucam yaa unutkanlık dikkatsizlik yüüznden o noktoya geldim.
cnm yiyemıyorum yaa canım istemiyo en iyisi bu ilaç sanırım :))Neden iyi gelmesin, destek icin hep onlar. Kullanın elbette ve meyve sebze pekmez kuruyemis yemenize de dikkat edin. Enerjiniz yerine gelir görürsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?