• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürüyüş grubuna ne dersiniz?

dün şaka gibiydi benim adım 9542 oldu Bir daha kesin konuşmayacağım işim bir türlü yürümedi sürekli çıktım on defa eve gittim geldim gece bitti işim bu gün 8371 de kaldım

Kusura bakmayın kızlar, haftasonu internet kullanamadım pek, yarın sabah 7.5 km yürüyeceğim. Dün ve Bugün yürüyemedim. Bu arada kiloları ve vucut ölçülerini de yazıp ilerlemeyi paylaşabiliriz.

Kusura bakmayın kızlar, haftasonu internet kullanamadım pek, yarın sabah 7.5 km yürüyeceğim. Dün ve Bugün yürüyemedim. Bu arada kiloları ve vucut ölçülerini de yazıp ilerlemeyi paylaşabiliriz.
tamam canım adım sayılarıyla başladık kilo için bir haftamın dolmasını bekleyeceğim 89 la başladım tartılınca yazarım haftada bir tartlıyorum

Gunaydin bende bugün 1 saate tamamlayacagim yürüyüşü
Kilom bu sabah 57.9 su bakalim 1 haftada ne değişecek :-)

Günaydınlarrr. Ben de 54.5 ile başladım haftaya. Olculerim: bel:65 simit bölgem:80 kalça 97 bacak 57.

Birazdan yürüyüşe çıkıyorum oturduğum sitenin etrafında 3 tur=7.5 km

kızlar ig hesabı olan varsa ve kullanıcı ismi yazarsa daha rahat iletişime geçebiliriz ne dersiniz?

evet az ama sınavlarım başlıyor vaktim kalmadı 8 gün içinde bulunduğum yerden iki farklı şehire gideceğim çalışmazsam emeklerim boşa gidecek ayın 21 ine kadar fırsat buldukça yürüyüş yapacağim fazlası zor

Başarılar sınavlarda :)

Back
X