• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yutkunamyorum...Boazma takld..Aldatldm m?

aşşağı tükürken bıyık yukarı tükürsen sakal........

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

bunca yıl sonra aklını yemiş bu adam

offfff ayrılın bencede zaten nikah yokmuş....

borçlar var diyorsunuz

ne diyeyim canım

arkadaşlar geçmiş olsun..
bu gece gitti..oğlum çok kötü oldu sadece..
kimseye söylemeyin dedi giderken..
bakın bakalım siz de bensiz ben de sizsiz ne olucak diye..
ve gitti..

yanii.ne yapayım diyorum şimd..ara diyor şeytan karıyı...
offfffffff...

evi ayıralım demiş
ya cok uzucu :(
bence o kadını aramalısınız ama teli hala duruyorsa
ne yaptıgını anlamak için bi tokat gibi olsun ona sonucta bi çocugunuz var
ve sizin HİÇBİ SUÇUNUZ YOKKK

ya kadını aramayı düşünüyorum ama dün gitmeden önce oglumun üstüne yemin etti..
eğer oglunu bu kadar basıt bir şeye kullanıyorsa zaten ne hali varsa görsün..
akşam gittikten sonra güya 2 kere evin burdan geçmiş..
sabahta hiçbirşey yok gibi tel.açtı "çay koy geliyorum" dedi..
neyse..kahvaltı ettik,baktım benim tel.karıştırıyor..
sonra beni iş görüişmesine götürdü..yolda konuştuk..
"ben de kötüyüm..düşünemiyorum.."dedi.bir arkadaşının evinde imiş..
ben de "hastasın sen..antropoza girdin"dedim...
tekrar düşünecekmiş..yanağından öpeyim mi dedi ve gitti..bizle oynama..ikili olma dedim..sabah kahvaltsı falan istemiyorum dedim..bırak alışalım o zaman dedim..
meğer ben git dediğim için gitmiş...
bilmiyorum..akışına bıraktım artık..

o kadini neden aracaksin ki??hic dusurme bence kendini..esine de acikcasi inanmiyorum..
umursamaz davran ne de cok ilgili..
cocuguna karsi kotu olmamak icin sana birakiyor olaylari..cok kurnaz..
sen git demissin o da gitmis..cok komikkkk.ohhh uzerinden de atiyor sorumlulugu..bence bu adama karsi saglam adim at..

evet bence de oğluna karşılık pası bana atıyor..başardı gibi de..oğlum "sen gönderdin..git git dedin o da gitti" dedi.

ona da kızdım..gitmek isteyeni zorla mı tutacaktım..istemese gitmezdi dedim
ona göre yargıla olayları dedim..

evet bence de oğluna karşılık pası bana atıyor..başardı gibi de..oğlum "sen gönderdin..git git dedin o da gitti" dedi.

ona da kızdım..gitmek isteyeni zorla mı tutacaktım..istemese gitmezdi dedim
ona göre yargıla olayları dedim..

ogluna guzel sekilde anlat herseyi..gelmek isteyen gelir kapiya polis koymadin ya girmesin diye..aslinda esinin isini kolaylastirdin..bosver evde kalsin..hic yuz vermeezsinn..evden cikamadikca catlar.

ya kadını aramayı düşünüyorum ama dün gitmeden önce oglumun üstüne yemin etti..
eğer oglunu bu kadar basıt bir şeye kullanıyorsa zaten ne hali varsa görsün..
akşam gittikten sonra güya 2 kere evin burdan geçmiş..
sabahta hiçbirşey yok gibi tel.açtı "çay koy geliyorum" dedi..
neyse..kahvaltı ettik,baktım benim tel.karıştırıyor..
sonra beni iş görüişmesine götürdü..yolda konuştuk..
"ben de kötüyüm..düşünemiyorum.."dedi.bir arkadaşının evinde imiş..
ben de "hastasın sen..antropoza girdin"dedim...
tekrar düşünecekmiş..yanağından öpeyim mi dedi ve gitti..bizle oynama..ikili olma dedim..sabah kahvaltsı falan istemiyorum dedim..bırak alışalım o zaman dedim..
meğer ben git dediğim için gitmiş...
bilmiyorum..akışına bıraktım artık..

Tamamen numara yapıyor bacım. Seven erkek ısrarcıdır. Sen git dediğin için gider mi?
Yalvarır eteklerine yapışır gene gitmez.
Çocuk kandırıyor sanki, senin bu durumu kabullenmeni ve onu o haliyle kabul etmeni bekliyor.
Asla kabul etme böyle birini...
Asla. :umursamaz:

senden kopamıyor cnm bence zamana bırak ve bence kendı düşünüp anlayacak
eğer cıkarken bile yanağını öpmek istıyorsa sana özlem duyuyordur...
ve özlem duyan insan seven insandır...

bıraz inkar değil de anlayarak olan herşeyı anlatsa bu kadar canın yanmayacak biliyorum..

inş düzelecek hepsii

sakın bitirme ona istediğini vermiş olursun.tehtid et asla ayrılmam de.süründürcem sizi de onuda elaleme rezil edecem de.gözü korksun biraz ne sanıyo kendini.dökümanları mahkemeye veririm nafaka tazminat ciğerini sökerim de.göze alamasın.bu arada o kadını eşine çaktırmadan bul.peşine başka birini tak.kadının aklını çelsin eşinden uzaklaştırsın.kolaymı 18 yıllık bir evliliği ne olduğu belirsin ağzımı bozmıyım öyle bir kadın için yıkmaya.dirençli ol biraz.sen değil o sana yalvaracak.

sakın bitirme ona istediğini vermiş olursun.tehtid et asla ayrılmam de.süründürcem sizi de onuda elaleme rezil edecem de.gözü korksun biraz ne sanıyo kendini.dökümanları mahkemeye veririm nafaka tazminat ciğerini sökerim de.göze alamasın.bu arada o kadını eşine çaktırmadan bul.peşine başka birini tak.kadının aklını çelsin eşinden uzaklaştırsın.kolaymı 18 yıllık bir evliliği ne olduğu belirsin ağzımı bozmıyım öyle bir kadın için yıkmaya.dirençli ol biraz.sen değil o sana yalvaracak.

Amaç o kadına kaptırmamak uğruna hırs mı ? Zaten adam başka bir kadını tercih etmiş,karısından başka kadını koynuna alabilmiş...
Değer mi bu kadar eziyet çekmeye....

Amaç o kadına kaptırmamak uğruna hırs mı ? Zaten adam başka bir kadını tercih etmiş,karısından başka kadını koynuna alabilmiş...
Değer mi bu kadar eziyet çekmeye....

değer tabi güzelim o kadına gitse bile herşeyin bedeli var.onlarda sürünecek.bedelini maddi manevi ödeyecek.bu durumda ne olacak herşeyin öyle güllük gülistanlık olmadığını sorunlar yaşadıkça görecekler.baksana kadıncağaza yeri geldi beraber aç kaldık diyor.arkasına bir söylemiyim burda öyle bir kadın için tokat yiyor.o bunu haketmişmi sence?dışardaki herzaman tatlıdır.çünkü sorun yoktur onda.çocuk derdi yoktur ekonomik sıkıntı yoktur sorumluluk yoktur.bu nedenle zaten aklı fazla çalışmayan erkekler hemen kayarlar onlara.ama eğer bir sorun yaşayıpta gerçek yüzünü görse anlarlar eşlerinin değerlerini.şimdi bu arkadaş aman bende seni istemiyorum deyip yol verse kolayca bu kadar çekilen sıkıntı bir anda boşa gidecek ve onlar bu kadıncağaz acı çekerken mutlu mesut yaşayıp gidecekler.oooh ne ala.yok öyle yağma.diren arkadaşım.sonuna kadar diren.o kadını pişman et takıldığına kocana ki kocanda onun sinirli çekilmez hallerini görsün:)

değer tabi güzelim o kadına gitse bile herşeyin bedeli var.onlarda sürünecek.bedelini maddi manevi ödeyecek.bu durumda ne olacak herşeyin öyle güllük gülistanlık olmadığını sorunlar yaşadıkça görecekler.baksana kadıncağaza yeri geldi beraber aç kaldık diyor.arkasına bir söylemiyim burda öyle bir kadın için tokat yiyor.o bunu haketmişmi sence?dışardaki herzaman tatlıdır.çünkü sorun yoktur onda.çocuk derdi yoktur ekonomik sıkıntı yoktur sorumluluk yoktur.bu nedenle zaten aklı fazla çalışmayan erkekler hemen kayarlar onlara.ama eğer bir sorun yaşayıpta gerçek yüzünü görse anlarlar eşlerinin değerlerini.şimdi bu arkadaş aman bende seni istemiyorum deyip yol verse kolayca bu kadar çekilen sıkıntı bir anda boşa gidecek ve onlar bu kadıncağaz acı çekerken mutlu mesut yaşayıp gidecekler.oooh ne ala.yok öyle yağma.diren arkadaşım.sonuna kadar diren.o kadını pişman et takıldığına kocana ki kocanda onun sinirli çekilmez hallerini görsün:)

Tabiki haketmiyor bu yanlışları..
Ancak mide gerek nikahlıyken başka kadınla olmuş adamla tekrar birlikte olmaya...:dilcikar:
Boşanıp donuna dek almak bir de nafakayı da çatır çatır almak bence en mantıklısı......

Yanlis dusunuyorsunuz, adamin kani bozuksa o olmadi baska kadinla gider,
adam dunden razi 18 yillik evliligini bitirmeye, gecmisi yok saymaya
neyden bahsediyorsunuz siz:kahve:

Back
X