• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva Yıkanın Yuvası Olur mu Sizce?

huzun_ruzgari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
108
0
0
Karabük
Günümüzde ne yazıkki genç kızların evli erkeklerle olması fazlalaştı diyebiliriz ya ailevi sorunlar yada doyumsuzluk tutkusu insanlara yasak ilişki tutkusunu benimsetiyor kanımca,yada evli erkekler aradıkları mutluluğu eşlerinde bulamayınca sevgiyi yada ilgiyi dışarda arıyolar ve buna nazaran ne yardan geçebiliyorlar nede serden diyebiliriz.Peki sizce burda kilit kişi kim yuvayı yıkan erkekmi oluyor yada araya giren bayanmı bunu tetikliyor,işin özü size yuva yıkanın yuvası olurmu?
yorumlarınızı bekliyorum

bu konu burada 9735 kere tartışıldı.
Kimi kızlar tarafından kandırılan kocalarına kıyamadı kızları suçlu gördü.
Kimi eşlerini suçlu gördü.
Kızları suçlu görenlere tepki verenler genelde o kızlardan biri olmakla suçlandı.
vs vs..
ben eşimi suçlarım benimle evlenerek yemin veren o dur.
Kızlara gelince kızlar pervane de olsa erkek pas vermezse hiçbirşey olmaz..

Lafı uzatmadan olayın sonucuna bakarsak, yuvayı yıkan asıl kişi erkek , yardımcısı da 2.kadın oluyor bence..
Yuva yıkanın yuvası olur mu?
Oluyor tabii genelde, bekar kalmıyor hepsi sonuçta..

Lafı uzatmadan olayın sonucuna bakarsak, yuvayı yıkan asıl kişi erkek , yardımcısı da 2.kadın oluyor bence..

benim şahit olduklarım yani yuva yıkıp yuva kurmaya çalışanlar, hiçbirinin mutlu olduğunu görmedim ya da çok kısa sürdü benim kendi inancım YUVA ÜSTÜNE YUVA OLMAZ...O kadar çok örneğini gördümki

benim hayattaki deneyimlerimin öğretiği birşeylerden biride ne verirsen karşılığını kat ve kat fazlasıyla görürsündür..hçi üzülmeyin kızlar şimdi olmasa bile tatlı tatlı yedikleri şeyi acı acı sı..lar...

Katılıyorum ...
Yuva yıkanın yuvası oluyor ama ona da sonradan yıkımlar geliyor..
eden bulur bunu bilir bunu söylerim..

Canım bence evli olan çiftlerin her ikisinde de hata vardır ama bu hangisinde az hangisinde çok değişir...
Bayan eşiyle ilgilenmeli gerekli sorumlulukları yerine getirmelidir
Erkeklerin de eşine ilgili davranmalı onu sadece bir cinsel obje olarak görmemeli onunda cinsellik dışında bir takım istekleri olduğunun farkına varıp bunları yapmalıdır
Ayrıca çevremizde okadar çok edepsiz hemcinslerimiz de varki haketmedikleri kişilerle evlenip yine de gözü dışarıda olanları kastediyorum.....

'Ne ekersen onu biçersin' bu söze çok inanırım bu yüzden yapılanların karşılığı mutlaka görülüyor.
Mutsuzlukların üstüne yuva kurulmaz,kuranlarında zaten hayrı çıkmıyor.
Kısaca,yuva yıkanın yuvası olmaz.. (olmamalı)

yuva yıkanın yuvası olmaz lafı o kadar doğrumuş ki geçen gün artık emin oldum etrafımızda oluyor böyle şeyler ama onlarında yuvalarından eser kalmıyor allahım kötü niyetli insanlardan korusun insanların içine merhamet versin...

egoistçe mutlulukları oluyordur oh bee nasıl da ayırdım diye.. hele ki çoğu diğer bayana açılmış savaştır. adamın hükmü yoktur belli bir safhadan sonra iş inada biner. elinden aldım olur. netice de kısa bir mutluluk yaşar bu densizliği yapan erkek adam değildir kimseyi mutlu edemez ve mutlu olmaz.
ikinci kadın evli olduğunu bile bile ayartmaya çalışıyorsa suçludur. ama asıl suç herzaman evli olan kişidir.
eşine ihanet etmeyi aklına koyan adam nasıl nasıl bunu yapar. bağlasan durmaz yani

hayır olmaz...yuva bozmak çok kötü ve günah bildiğim kadarı ile...
allah eninde sonunda çıkarır bunu...eden bulur inleyen ölür misali...
ev ev üstüne olmaz derler yuva yuvanın üstüne olurmu sence...

En büyük suçu erkekte , yani eşte görürüm ben. Sonuçta onun eşine , çocuklarına, yuvasına sorumluluğu var. Kimse kimseyi kandıramaz, yaşamışsa kendi aklıyla yaşamıştır, karşıdaki bayan mı kandırmış oluyor. Karşıdaki bayanın sorumlu olduğu kişiler yoktur belki ama benim eşimin olmalı.

Ve sonuç olarak, yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmaz. Elbet, eden ettiğini bulur.

En büyük suçu erkekte , yani eşte görürüm ben. Sonuçta onun eşine , çocuklarına, yuvasına sorumluluğu var. Kimse kimseyi kandıramaz, yaşamışsa kendi aklıyla yaşamıştır, karşıdaki bayan mı kandırmış oluyor. Karşıdaki bayanın sorumlu olduğu kişiler yoktur belki ama benim eşimin olmalı.

Ve sonuç olarak, yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmaz. Elbet, eden ettiğini bulur.

Katılıyorum vereliniortak

tabiki de erkek suclu,sonra digeri.yasak elmadan bilerek tatmak istemesinlerr..
erkeklerin icinde oldugumdan ruhlarini biliyorum artik..cogu kadin duskunu.yeter ki ellerine firsat gecmesin..icleri geciyor..yuva tek tarafli yikilmiyor.adam esini dusunmuyorsa baskasi hicc dusunmezz.yuva yikanin yuvasi olur,daha once bu yollardan gectigi icin..yine tutamadim kendimiiiiiiii..

Son düzenleme:
ilk plandaki sadece erkekler deil bence.sadece eşini aldatan erkekleri duymuoruz artık.kadınlarda yapıo bunu.her iki tarafta suçludur bence.

yuva yıkanında yuvası tabiki olmaz.er ya da geç herkes ektiğini biçecek.

Back
X