• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

Kendi kendinize zarar veriyorsunuz.
Tamam ilahi adalete inanın ama "hak ettiklerini bulsunlar" demenin size bir faydası yok. Adalet yerini bulduğunda sizin yaşadıklarınız silinmeyecek.
Bunları silip atlatmanın tek yolu boşanmak.

Kendisi, ailesi rahat vermez diye kandırmayın kendinizi. Siz böyle sinip durdukça adam tabii hem suçlu hem güçlü olur.
dogru söylüyorsunuz

Valla ne dıyecegım ne yapacagım bılmıyorum inanki bi çıkmaza girdim çıkamıyorum..
canım moralini bozmak istemedim, afet öyle olduysa hakkını helal et. ben sadece bu işte tek suçlu olan yuva yıkan kız değil demek istedim yani sorun kız değil. O kız hayatınızdan çıktı varsayalım siz bu kadar üzülmüşken güllük gülüstanlık olabilecek mi her şey? Eşinizle konuşun. ya bir çift terapisine gidin, ya da bitirin evliliğinizi siz bu kadar üzülmeyi hak etmiyorsunuz. Sizin iyi olmanız önemli başkasının yuvası mı olmuş yoksa cehennemi mi boylamış onu takmayın kafaya.

canım moralini bozmak istemedim, afet öyle olduysa hakkını helal et. ben sadece bu işte tek suçlu olan yuva yıkan kız değil demek istedim yani sorun kız değil. O kız hayatınızdan çıktı varsayalım siz bu kadar üzülmüşken güllük gülüstanlık olabilecek mi her şey? Eşinizle konuşun. ya bir çift terapisine gidin, ya da bitirin evliliğinizi siz bu kadar üzülmeyi hak etmiyorsunuz. Sizin iyi olmanız önemli başkasının yuvası mı olmuş yoksa cehennemi mi boylamış onu takmayın kafaya.
çok teşekkür ederim allah razı olsun bılıyorum söyledıklerıme karsılık benı haklı gördügünüz düşündügünüz ıcın yazdımız ne demek helal olsun

Ben anlamam suçu hep karşı tarafta aramayı başıma böyle bir şey gelse ilk eşimi sorgulardım ve ayrılırdım.Evli adamın karısı varken başkasıyla görüşmesi daha itici bence.Sonuçta diğere evli değil yuvası kaybedeceği bir şeyi yok sorun eşinizde kıza bahane bulmayın yuvanızı yıkan eşiniz

Burda sorumluluk sahibi olması gereken arını namusunu esirgemesi gereken kocadır Adı üstünde KOCA. Evli çünkü. O zaman Şerefsiz Koca kuyruk sallamasa hiç bir bayan da yanaşmaz. İçinde biraz vicdan merhamet allah korkusu ve eşine sevgisi olan birine yaklaşın bakalım o kadar kolay mi . Demek ki Kuyruğu o tek hücreli kocası sallamış karşı tarafta zaten kansızmış bulmuşlar birbirlerini.

Bende konu sahibine bunu anlaymaya çalışmıştım. O kadar çok o kadına saydırmış ve kocasını sadece onu ağlattığı için suçlamış ki dayanamadım sanırım biraz.
İkiside ve böyle yaşayan ne kadar kul varsa Allahından bulsun. Konu sahibide bir an önce aklını başına alsın.

Bence siz bu adamdan ne yaparsa yapsın boşanmayacaksınız ama bir gün eşiniz bu veya başka bir kadın için sizi bırakacak. İste o zaman her şey daha zor olacak ve daha çok acıtacak. Öyle oturduğunuz yerden adaletin yerini bulmasını beklemek doğru değil. Bu işler belli olmaz. Mutlak adalet belki bu dünyada tecelli eder belki öbür dünyada bilinmez. Ama siz bile isteye kendinizi mağdur ediyorsunuz dikkat edin. Kocanızın eşi olduğunuz kadar çocuğunuzun annesisiniz. Sizin için adalet varsa o evlilikte mağdur ettiğiniz çocuğunuz için de adalet var.

Yuva yıkan sence o kadın mı yoksa eşin mi?? Bir de kadının acıklamalarını mı dinledin??
açıklaması ne olabılır kocana sahip çıksaydın mutlulugu başkalarında aramasaydı acıklaması bu oldu neymsı önceden eşimi sevıyormus biz evlendıgımızde geceler boyu aglamıs oysakı benım haberim bile yok madem aklında vardı sevuyırdun niye benım hayatımla oynadın yuva yıkan eşim ve ona yandaşlık edende karsıdakı sahıs ben zaten yazdıklarımda en çok eşimi sucaldım o kız ahlaksızlık yapıyır vurgulamk istedıgım bu

Bence siz bu adamdan ne yaparsa yapsın boşanmayacaksınız ama bir gün eşiniz bu veya başka bir kadın için sizi bırakacak. İste o zaman her şey daha zor olacak ve daha çok acıtacak. Öyle oturduğunuz yerden adaletin yerini bulmasını beklemek doğru değil. Bu işler belli olmaz. Mutlak adalet belki bu dünyada tecelli eder belki öbür dünyada bilinmez. Ama siz bile isteye kendinizi mağdur ediyorsunuz dikkat edin. Kocanızın eşi olduğunuz kadar çocuğunuzun annesisiniz. Sizin için adalet varsa o evlilikte mağdur ettiğiniz çocuğunuz için de adalet var.
çok haklısınız bi çaresine bakıcam elbetteki evet boşanmayı cok ıstıyroum ama önüme engeller var o sebepten dolayı evet dıyeceksınızkı hiö bişrey bahame degıl ama öyle degıl işte

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Bu de bir öyle bir devir ki kardeşim kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan kınamak ayıplamak içimden geçirmek istemiyorum hickimseyi rabbim bilmeden kınadığımiz birşey varsa bizi affetsin ama bildiğim tek şey var yuva yıkanın yuvası olmaz belki bu dünyada çekmez ama öteki dünyada çeker rabbim yuvalarımızı şeytanın şerrinden ve şeytanlaşmış insanlardan korusun

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Çok coook cokk üzüldüm adınıza rabbim sabır versin yuvani yıkarsan sadece karşındakine al senin olsun diyip öncelik tanırsın

Bu de bir öyle bir devir ki kardeşim kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan kınamak ayıplamak içimden geçirmek istemiyorum hickimseyi rabbim bilmeden kınadığımiz birşey varsa bizi affetsin ama bildiğim tek şey var yuva yıkanın yuvası olmaz belki bu dünyada çekmez ama öteki dünyada çeker rabbim yuvalarımızı şeytanın şerrinden ve şeytanlaşmış insanlardan korusun
Bi benim kafamda düşünen sizsiniz gercekten çok teşekkür ederim amin inşallah ben bu dünyada göremk ıstıyorum

Çok coook cokk üzüldüm adınıza rabbim sabır versin yuvani yıkarsan sadece karşındakine al senin olsun diyip öncelik tanırsın
allah razı olsun o yüzdem sabredıyorum ama çok zor rabbim sesimi duyar ınsallah herkes boşanın kurtulun yazmıs ama gecrekten boşanmakla kurtulamam bıtmez bıtmeyecek bahanede bulmuyorum ama gercekler bu canım yana yana boşanıp ve ömür bıyu üzüleceksem bu daha kötü

Sizi başka kadın değil eşiniz ağlatıyor. Önce bunun ayrımına varın gerisi gelir. Adam olan adam isterse 1000 kadın ayartmaya çalışsın ayarmaz!

Sizi başka kadın değil eşiniz ağlatıyor. Önce bunun ayrımına varın gerisi gelir. Adam olan adam isterse 1000 kadın ayartmaya çalışsın ayarmaz!
BUnu bılıyorum zaten eşimin suclu oldugunu sadece dert yanıktım neden dedım yanı kızıda sucladım evet o da suclu ama en büyük sıclu eşim

nedenmi? basta 5 sylik oglum var onun icin sabrediyorum hep beni bosanamam gidemem saniyor tehdit ediyor güya ailemin yüzünden onlar beni kirmadi verdiler ben hep esimi kötüde olsa hep iyi yönlerini tanittim aileme böyle bi hayal kirikligiyla karsilassinlar üzüldünler istemiyorum insanlar nasil karsilar diye heo düsünüyorum elimde kanitim yok bisanirsam ya cocugumu elimden almaya kalkarsa esim olacak müsvedde hersey düsünüyorum ama en cokta düzelir diye sabrediyorum biliyorum düzelmez ama bu bäyle gider
Boşanmaya gönlün yok bahaneleri sıralamışsın...özellikle çocuğu alır konusuna güldüm. Yahu adam başka kadınla evlenirken çocuğu ne yapsın? Böyle omurgasız adamlar çocuğu eski karısına bırakıp bir daha yüzüne bakmıyor. O nedenle boşuna çocuk için korkma.

ya kardeşim yazdıkların arasında var mı bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eşin pişman bile değil. Hadi pişman olsa özür dilese birazcık hak verebilirdik sana ama bu yaptığın adama yapışıp kalmaktır yapma etme kendine yazık. Ha adam ne senden vaz geçerim ne metresimden diyorsa zaten en midesizdir. Ablacım sen iyi misin ya.... Şu an koşulların yoksa bile en azından koşulların oluşunca bu adamı şutlayacağını söyle de içimiz rahatlasın. Yoksa adamın sana dönmesini tekrar bağlanmasını istiyor olamazsın gerçekten değil mi......

Bosanirsan cocugunu alamaz, sen vermedigun surece. 5 aylik cocugun velayeti anneye verilir. Onun disinda anladigim kadariyla sen bosanmak istemiyorsun. Yaptigin sadece kendine eziyet. Onlar zaten yasayacagini yasiyordur.
Benzer seyleri yasadim oglum var, bosandim. Cok da mutluyum. Iyi ki cikmis hayatimdan. Huzur cok guzel birsey.

allah razı olsun o yüzdem sabredıyorum ama çok zor rabbim sesimi duyar ınsallah herkes boşanın kurtulun yazmıs ama gecrekten boşanmakla kurtulamam bıtmez bıtmeyecek bahanede bulmuyorum ama gercekler bu canım yana yana boşanıp ve ömür bıyu üzüleceksem bu daha kötü
Namaz kıl bol bol dua et eşlerin arasının iyi olması için dualar var onları oku sabret dua et sessizliğe gömul eşiniz size dönecek ama tavsiyem hemen kabul etmeyin surtsun burnu ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Back
X