• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

Ben Allah’a havale ettim boşandım inşallah ne Ex kocamın ne bu durumun içerisinde olan o kadının yüzü gülmesin diliyorum 1.5sene oldu boşandım şükürler olsun iyiki boşandım çünkü o durumun içerisinde yaşamak beni hasta ederdi ..Sana da tavsiyem bu durumun içerisinde sadece hastalık var kurtul kaç diyorum eden bir gün birşekilde bulur belki hemen değil ama zamanla bulurlar yaptıklarının bedelini

kocan gavat olmasa hiç bir kadın yaklaşamaz erkeklerin %90 ınına kuyruk sallamak kafi acı ama gerçek .Öyle çokta kadının güzel olmasına gerek yok.....Erkekde karakter kişilik çok önemli bu devirde...Kadında da vicdan önemli bir kadın da vicdan yoksa her türlü kötülük yapmaya kapısı açıktır.

bosanmaya niyetiniz yok o yüzden yazmicaktim da bunu okuyunca yazim dedim. bu dediginizi arkadasim yapti, kizin ailesi daha dava tarihi belli olmadan nisan yapti, dügün salonu tuttu.
simdi iki cocuklari var cok da mutlular. ama arkadasim kendini yerlerde sürükletti cöp gibi degersizlestirdi.

açıklaması ne olabılır kocana sahip çıksaydın mutlulugu başkalarında aramasaydı acıklaması bu oldu neymsı önceden eşimi sevıyormus biz evlendıgımızde geceler boyu aglamıs oysakı benım haberim bile yok madem aklında vardı sevuyırdun niye benım hayatımla oynadın yuva yıkan eşim ve ona yandaşlık edende karsıdakı sahıs ben zaten yazdıklarımda en çok eşimi sucaldım o kız ahlaksızlık yapıyır vurgulamk istedıgım bu

kizla mesajla mi konustun bunlari?

Bu de bir öyle bir devir ki kardeşim kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan kınamak ayıplamak içimden geçirmek istemiyorum hickimseyi rabbim bilmeden kınadığımiz birşey varsa bizi affetsin ama bildiğim tek şey var yuva yıkanın yuvası olmaz belki bu dünyada çekmez ama öteki dünyada çeker rabbim yuvalarımızı şeytanın şerrinden ve şeytanlaşmış insanlardan korusun

şeytan yuvadadır belki, kadınların hepsi mi erkeklerin aklını çeliyor?
kocacıkları masum, bu tarz yuvacıkları kutsal görmeyin, adam kutsala değer verse başkasıyla birlikte olmak gibi bir ahlaksızlık yapmaz. elin kızı terbiyesiz tamam, ahlaksız tamam ama koca da sutten çıkmış kaşık değil sanki?

Şeref ve ahlak yoksunluğuna bahane çok öncelikle erkeğin neden yaptığına hiç değinmeyeceğim zira biraz onuru şerefi olsa yapmaz :) bazı kadınlar için evli adamlarla konuşmak daha kolay geliyor. İmkanları daha iyi, bekar genç bir çocuk bulup kahrını çekmek yerine hazır evi arabası parası olan birini bulmak onlar için en iyi yol, bekar bir adamla sevgili olup hesap vereceklerine evli adamlarla takılıp istediklerini yapabiliyorlar :) Ayrıca aşkı da hep bahane ediyorlar. Evli kadınlarla/erkeklere yatıp kalkan/asılan tipler genelde berbat aile hayatları olmuş, sevilmemiş, aidiyet kavramını bilmeyen insanlar oluyorlar. Karakterlerinde mutlaka bir sıkıntı oluyor. Sizi böyle üzen iğrenç erkeklere de yol verin Allah’larından bulsunlar.

ben yuva yikanin yuvasi olurmu derken kastettigim zaten esim ve karsidaki sahis icin dedim ben bosanup gitsem esim getirecek o kisiyi bi evlilik olacak ve ben cok agladim ben aglamalarim üzerine ikisi cok mu mutlu olacak dmeek istedigim bu ben her yazmamfa esimde suclu sucun en büyügü o dedim zaten
Çoğu kadın böyle düşünüp kendi hayatını harcıyor zaten. Onlar evlenmesin, onlar mutlu olmasın vs vs... Şunu kabullenmek gerekli aldatmak karakterle alakalı bir şey sizi aldattıysa o kadını da aldatacak... Bırakın siz onların mutluluğunu vs de kendi mutluluğunuza odaklanın. Şu an gençsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durup mutlu olma kim bilir belki de gerçekten sizi hak eden birini bulma şansınız varken yıllarınızı onlarla harcamayın. Zira bu kadın zaten eşinizin peşini bırakmayacak ki... Eşiniz istemese bile bırakmayacak. Siz bunları unutup nasıl mutlu olacaksınız? Madem mesajları yakaladınız, siz mesajlaştınız sunun mahkemeye ve boşanın. Böyle iğrenç birinin ‘babalık’ yapması ne acı.

Eşin bu durumun tam olarak neresinde pek etkisi yok gibi.sanki bi esya gibi bahsetmissin esinden.almak isteyen aliyor.oyuncak gibi.oyuncagini alan cocuk diger kadin sen de oyuncagi alindigi icin aglayan cocuk..sen magdur o kadin güclü.gücün oyuncagini almaya yetmedigi icin cocuklar anneye nasil sikayet eder sen de ilahi adalete siginiyorsun.gucun yetse oyuncagini alirsin ama yetmiyor öyle değil mi?
Bu hikayeden çık..sen mağdur değilsin eşin de oyuncak değil.eşin eğer sen düzgün ve seven bi kadınsan ve seni haberin olmadan aldatiyorsa -bak haberin olmadan diyorum.ben bosanacagim aşık oldum diyen adama sözüm yok- seni kandiriyorsa eşin karakteri bozuk bi adam ve kendi gibi karakteri bozuk bir kadına gidiyor.sen mağdur değil şanslısın.bu adamin gömleğini ütülemekten yemeğini yapmaktan böyle bir adama eş olmaktan kurtuldun.diğer kadına gelince aslında en etkisiz olan o.kendi gibi karakteri bozuk birini buldu.belki 2 karakteraiz mutlu olurlar kimbilir? Sen kurtuldun gerisini boşver
haklısınız

Şeref ve ahlak yoksunluğuna bahane çok öncelikle erkeğin neden yaptığına hiç değinmeyeceğim zira biraz onuru şerefi olsa yapmaz :) bazı kadınlar için evli adamlarla konuşmak daha kolay geliyor. İmkanları daha iyi, bekar genç bir çocuk bulup kahrını çekmek yerine hazır evi arabası parası olan birini bulmak onlar için en iyi yol, bekar bir adamla sevgili olup hesap vereceklerine evli adamlarla takılıp istediklerini yapabiliyorlar :) Ayrıca aşkı da hep bahane ediyorlar. Evli kadınlarla/erkeklere yatıp kalkan/asılan tipler genelde berbat aile hayatları olmuş, sevilmemiş, aidiyet kavramını bilmeyen insanlar oluyorlar. Karakterlerinde mutlaka bir sıkıntı oluyor. Sizi böyle üzen iğrenç erkeklere de yol verin Allah’larından bulsunlar.
aynne öyle haklısınız karakter yoksunu eşim ve bu tip hemcinsler

şeytan yuvadadır belki, kadınların hepsi mi erkeklerin aklını çeliyor?
kocacıkları masum, bu tarz yuvacıkları kutsal görmeyin, adam kutsala değer verse başkasıyla birlikte olmak gibi bir ahlaksızlık yapmaz. elin kızı terbiyesiz tamam, ahlaksız tamam ama koca da sutten çıkmış kaşık değil sanki?
Kocasının yaptığını onaylamıyorum zaten ama kadının da onların önünü açmaması gerekir kendi hayatı tabi ki kendi bilir ama ben olsaydım onların işine gelen seyi yapıp boşanıp ekmeklerine yağ sürmezdim babamın evine dönerdim ama boşanmazdım daha beter olup günaha batıp sürünsünler diye kınamak istemiyorum gerçekten rabbim ıslah etsin kardeşimize yardım etsin

Arkadaş ortamında tanıdığım bayan vardı evli bir adamla beraberdi adamın karısı ve annesi kadının işyerine gelip rezalet çıkarmışlardı... Onları boşattığı gün zil takıp oynayacağını söylüyordu. Sonuç boşandılar bir zamanlar metres durumunda olan o bayan o adamla evlendi bide çocukları oldu. Aradan 8 yıl geçmesine rağmen çok mutlu görünüyorlar. Sonra yan bloktaki adam 20 yıllık karısını bırakıp karşı komşunun karısı ile kaçtı.. adamın sevgilisi ve metres durumundaki bayan kapı bir komşu ve sürekli beraberlerdi ihanet en yakınından geldi. Sonuç kaçtılar adam boşandı diğer kadınla evlendi bide çocukları oldu onlarda bi 10 yıldır evliler ve gayet mutlular.. Yuva yıkanın yuvası ne yazıkki oluyor...
ilahi adalet demekki tecelli etmemiş ben eşimi az cok tanıyorsam omum kahrını benden başkası cekmez kıskanç sinirli herşeyi sorum eden kafasına takan evet herşey telefomla mesajlamakgıbı olmaz gelsin bu eve bi gün kahrını cekmez ben o yüzden dedim yanı bana bunu yapan aldatan yarım birgün onu da aladatacak o kız evli bi adamla konusuyorsa yarın eşimi bırakıp başka biriyle konusacak ben adaletin elbet bi gün tecelli edecegıne inanıyorum eşim hep büyük konusuyor ben senı aramam ben söyle olurum böyle olurum diye

Kocasının yaptığını onaylamıyorum zaten ama kadının da onların önünü açmaması gerekir kendi hayatı tabi ki kendi bilir ama ben olsaydım onların işine gelen seyi yapıp boşanıp ekmeklerine yağ sürmezdim babamın evine dönerdim ama boşanmazdım daha beter olup günaha batıp sürünsünler diye kınamak istemiyorum gerçekten rabbim ıslah etsin kardeşimize yardım etsin

ilgin bir duşunce tarzı. kocam beni elalemin karısıyla kızıyla aldatsa kızdan hesap sormam. o olmasa başkası da olurmuş demek ki. kocam olacak o adamdan sorardım hesabını. aldattığından emin olsam hatta hesap sormazdım bile.
hiçbirşey için gururumdan vazgeçmezdim. insan gururu için yaşar.
babamın evine dönerdim olayı zaten benim için başlı başına falso.
kadının mutlaka bir erkek koruyucuya ihtiyacı yok, çocuklarına misler gibi gururla bakan kadın savaşçılar var.

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Herkes ettiğini çeker bence boşan eşin senden başkasına bir kez gözünü çevirdiyse seni tekrar eskisi gibi sevmez dönse de.Sadece kadında değil suç sonuçta eşinde bi seçim yapıyor.Yani kadınlar ayartıyor diye bir şey yok Allah yanına koymaz ama burada kadın kadar eşinde şuçlu.

Ben her zaman derim ki ; Erkeğin içinde hıyanetlık olmayacak arkadaş... İçinde olduktan sonra o ihanet tohumu o kadın olmazda başka kadın olur...Tabıkı kadın da yapmamalı ama ben bu konuda en cok erkekleri hatalı buluyorum.Yapışık bır kadınsa eğer hött demesini bilecek erkek dediğin..
Arkadaşım boşanma care değıl deyıp te kendıne tesellı arama lutfen kabullen ve kolları sıva..İhaneti affetmeyin lütfen lütfen lütfen hele de gözünün içine sokula sokula yapılanını !

ilgin bir duşunce tarzı. kocam beni elalemin karısıyla kızıyla aldatsa kızdan hesap sormam. o olmasa başkası da olurmuş demek ki. kocam olacak o adamdan sorardım hesabını. aldattığından emin olsam hatta hesap sormazdım bile.
hiçbirşey için gururumdan vazgeçmezdim. insan gururu için yaşar.
babamın evine dönerdim olayı zaten benim için başlı başına falso.
kadının mutlaka bir erkek koruyucuya ihtiyacı yok, çocuklarına misler gibi gururla bakan kadın savaşçılar var.
Aslında şuan ne desek boş yaşamadan kimse bilemez yaşayanada çok zordur eminim rabbim yuvalarımıza dirlik düzen versin bende şuan da yuvamla imtihan oluyorum bir yandan sağlığımla

Eşinizin ailesini arayın. Beni aldattı ben gidiyorum deyin. Evinizi başka kadına bırakmak istemiyorsanız da komple yakın gitsin. Mutfakta ocaktan sıçramış vs dersiniz. Sizin malınız değil mi? 😏🔥

Aslında şuan ne desek boş yaşamadan kimse bilemez yaşayanada çok zordur eminim rabbim yuvalarımıza dirlik düzen versin bende şuan da yuvamla imtihan oluyorum bir yandan sağlığımla
amin inşallah herşey birer imtihan kimse başına gelmeden bilemez bende öyle derdım erşey kolay gelırdi aman ne olacak der gecerdim ama işin içine girdimi farklı oluyor gercekten gecmıs olaun size allah sıfa versin cuma gününün hüremetine

Eşinizin ailesini arayın. Beni aldattı ben gidiyorum deyin. Evinizi başka kadına bırakmak istemiyorsanız da komple yakın gitsin. Mutfakta ocaktan sıçramış vs dersiniz. Sizin malınız değil mi? 😏🔥
[/QUOTE
Elime kanıt gecmesini beklıyorum cocuklarının hatalı oldugumu bilsinler herkes benım arkamda olsun eşim inkar edecek bunu da bılıyorum kendini üste cıkaracak aılesının korkusu baskısından dolayı sabır az kaldı

Back
X