Bu yorumunuza ne yazık ki katılmıyorum, aynı karakterde birçok adam da var sevgilisi olan hatta evli olan kadınlara takanlar, neler neler yapanlar, şimdi bı kadınlarda o adamların mı gitsinler peşinden ayrılmıyor ya da vicdana oynuyor diye, bakın birçok boşanma gördüm , bir çok ihanet vakasına şahit oldum, sizin söylediğiniz tipik aldatan erkek savunması, peşimden düşmedi; ee kardeşim peşinden düşmeyecek kadar sana saran kadınla ne muhabbete giriyosun,iletişimde kalıyorsun , ya da ona gösterdiğin merhametin yarısını ömrünü sana adayan kadına göstermiyorsun, mesela sizin son örneğinizden yola çıkalım, o adamın karısına takan bir adam olsa intihar ediyorum diye kadını evine çağırınsa kadında gitse, aman karımın vicdanına oynamış mı diyecek adam, ya da burada öyle bir olay anlatsak hangi bayan üye hak verir o kadına , bakın biz böyle bahanelerle erkekleri aklamaktan vazgeçelim, zamane kadınları neyse erkekleri de aynı yani kadınlar zıvanadan çıkıp erkekler edepli mi kaldı, namusun ve sadakatin kadını erkeği olmaz, malesef zamanımızda kadınlarda erkeklerde bu konuda fazla zaafiyet vermeye başladılar, şunu unutmamak gerekiyor , bekar bir insan evli bir insanı ancak evli insan ona müsade ederse yoldan çıkarabilir, yöntemler sadece bahanedir, hani diyorsunuzya meslela evli adamların vicdanına oynuyorlar diye o adam gerçekten vicdanlı olsa asıl karısına vicdanlı olur o haltı yemez.