Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum, benimde halamın başına geldi 50 yaşındaki kocası kendi akrabalarndan biriyle kaçtı ve kadın evli çocuklu.. şimdi birlikte çocukları oldu mis gibi yaşıyolar 10 yıldır. Olan kadına oluyor. Böyle devam ederseniz onların mutluluğunu izlersiniz, niye katlanıyorsunuz buna?üzülerek söylüyorum ki; yuva yıkanın yuvası gayet de güzel oluyor.
herkes hayatına mutlu mesut devam ediyor, olan kadına ve evladına oluyor.
kendi başıma geldi biliyorum ve bazen diyorum ki bunları gördükçe dinden imandan çıkacam, Allah'ım sen sabır ver.
evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi
Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz
haklisiniz bu dünyanin adaleti yok rabbime havale ettimYuva yıkanın çok da güzel yuvası olur. Dünya öyle adaletli bir yer değil. Beni ağlattı yarın o ağlayacak diye bir şey yok. Yarın da sen ağlayacaksın. O hep gülecek yani hayat böyle çünkü.
Acilen bir avukatla görüşüp yardım alman gerekiyor. Vakit kaybetme bence.
her ikiside suclu benim gözünde elbette sucun büyügü esim ama kizda suclu konusmayacak tanidik evli oldugunu bile bile bir deevli olan diğer kadın değil sizin eşiniz. Malesef bu problemleri diğer kadınlarla değil eşlerle çözmeniz gerek kızlar.
24 yasindayim ascilik okudum üniversite mezunu calismiyorum yeni dogum yaptim sayilir kücük bebegim var kanitim olsa elimde hak iddia edicen haklisiniz ailem bana da bakar cocuguma da o konuda süphem yok ama ailemi üzmek istemiyorumYasınız kaç ?
İşiniz var mı ?
Hem eşinize Ayrılma Davası açıp hem de o kadına tazminat Davası açabilirsiniz ailenizde destek olmaz mı size ?
Eşiniz nafaka verir aileniz oğlunuza bakar sizde çalışırsınız olmaz mı
tabiki de esimde suclu ama uzun uzadiya yazamadim bi anda sinir bosalmasi olfu esim suclu tabikide o kizda konusmasin bilmiyormu evli oldugunu cocugunun olfugunu kadinin nasil namusuvarsaerkeginde öyle ben erkektur yapar demiyorum haklisiniz ne söyleseniz ben herseyi her yazilanu tek tek okuyorum benim esimde yüz vermese o kizda konusmazKonusahibi o toz konduramadiginiz kocaniz a o kadar rahatlik vermissiniz ki sizin yaninizda yazişiyor pes.Adam ne yapsin nasilsa karsisinda ses cikarmayan bosanamayan yani bahane bulan bi karisi var.Yakinda eve getirir çay servisi yaptirir size.Kocanizda suç ve siz herşeyi kadina yüklemişşiniz
Valla her iksiide suclu benim gözümde ben kadinlar ve yahut kizlar diye belirtmissem herkes icin söylemedim yuva yikan kisiler icin bahsettim kimse kimseyi evet zorla konusturmuyor demekki kizda istedi konusmayi karsiik verdi bu durumda suclu esimde oluyor kizdaKıymetli kocişinize beddua etmeyi unutmuşsunuz.
Ama pardon, kocişinizin ne suçu var yahu. O kadın suçlu değil mi?
Pes yahu.