• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yikanin yuvasi olur mu

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
2 SENE sonra helallik istedilerse. Yeni gelin neler yapıyordur onlara sen düşün :KK66:

Sagolasin.
kızın haberi vardı evladından yaşadıklarımdan.bir süre görüşmemişler sonra tekrar başlamışlar işte çok zor bir durum
Öyleleri arsızdır haberleri olsa ne olacak ki.. onların istediği hemcinslerini zor duruma sokmak bi kadın diğerine bunu yapmamalı eşinize zaten dicek laf yok ezan saati Allah sizi düşürdüğü durumdan daha beter bi duruma koysun inşAllah

Öyleleri arsızdır haberleri olsa ne olacak ki.. onların istediği hemcinslerini zor duruma sokmak bi kadın diğerine bunu yapmamalı eşinize zaten dicek laf yok ezan saati Allah sizi düşürdüğü durumdan daha beter bi duruma koysun inşAllah
Aminnn

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.

Mesut olmazlar canım

Zaten bu saatten sonra bi sen bi kızın mesut olsun gerisi boş

Selamun aleykum,
Ne yazik ki oluyor.Arkadasim esiyle universitede ailesinden gizli evlendi ustune hamile kaldi.Kiz daha hamileyken adam baskasiyla görusmeye basladi.Arkadasim tabi karni burnunda yikildi ama adam görmedi bile kizin halini.Cocuk dogdu hatta cocugun ismini adamin sevgilisi koymus🥴Bosandilar adam gitti sevgilisiyle evlendi ve mutlu mesut hayat yasadilar.He arkadasim onlar bu hayati yasarken kaldigi yerden devam etmek yerine dibe çöktü.Hirs yapmadi ne onlara ne kendine ne de hayata meydan okumadi.Bence yuvalari olur olmaz demek yerine kisi oraya noktayi koymali Allah a havale etmeli ve kendi ve cocugunun hayatina bakmali.

Belki kız ayrlmıştır evli diye.Eşi rahat durmamış ayrıldktan sonra da senle bi alakası yok bizim evliliğimiz zaten sorunluydu zaten sen olmasaydın da boşanacaktık deyip kızın vicdanını rahatlatmıştır.Öyle olmayadabilir kız boşanda gel demişte olabilir.Bilemiyorum kızın günahını almak istemem ama eş tam bir haysiyetsizmiş net..

Selamun aleykum,
Olmaz . Net yani hemen çıkmaz ama ama elbet birgün hesabı sorulur, bir söz vardır sevdiğim
"Adalet; kör ve topaldır, ama gideceği yere er geç ulaşır"

Selamun aleykum,
olmuyor güzelim yuva yıkanın yuvası olmuyor
tecrübeyle sabittir. yavrum engelli doğduğu için babası olacak kişi bıraktı gitti ben ailemle yaşadım uzun süre
yeniden evlendim. şimdi çok şükür çok mutluyum huzurluyum eşim çocuğuma öyle bir babalık yapıyor ki dışarıdan görenler gerçek babası sanıyor. ama öz babası rezil haldeymiş evlendiği eşi de onu bırakıp gitmiş sen hiç merak etme mevlam görüyor biliyor

hellalik verip vermemen senin tasarrufunda olan bişey onu sen bileceksin senin için doğruysa boşver

Aman neler duyuyoruz. Keske herkes ettigini cekse de cekmiyor iste bu dunyada. Obur dunyada cekse bana ne ben mi gorecegim sanki.
Bizim de eski mahalleden bir komsu evli adamdan cocuk yapmisti. Adam karaktersizin teki,30 yildir karisini ve iki cocugunu aldatiyordu. En sonunda karisini birakip cocuk yaptigi kadinla bir sahil kasabasina yerlesti,mutlu mesut yasiyorlar villalarda denizlerde mis gibi. Karisina noldu adamin bilmiyorum sanirim hala bosanmadilar,kadin inat ediyordu bosamayacagim diye. Bir insan Neden boyle bir hayata mahkum eder kendini hic anlamamistim cocuk aklimla hala da anlamiyorum.

Kelimeler ile bu.kadar anlatabildim.cok acı çektim.insallah bana ettiğinin aynısını yaşarlar.hepsi.benim evladın hastanede ameliyat olurken evlenmiş.
Çok üzüldüm okurken düğümlendi bogszim
Sen işini Allah'a teslim et ayağının dibine düşer hepsi hakkında helal et boşver onlar bilmesin, mahşerde onlar için beklemeye değmez

Back
X