Yuva yikanin yuvasi olur mu

Tamam kusura bakmayın.
Bu şahsıma bir hakaret dediğinize göre, durumun vahimiyetinin farkındasınız ama yazmak için yazıyorsunuz sanırım. Yani deseniz ki suçun %60-70 i erkektedir kadın daha masum kabul. Ama siz ilk eşinin kendinden sogutmus olabileceğinden vs bahsedip, kesinlikle 2. Kadina melek gözüyle bakıyorsunuz. Öyle düşündüğünüz gibi aşırı saf olan kimse, kolay kolay yuva yıkamaz.
Adamı zaten Allah bildiği gibi yapsın. Kadınin da ondan alta kalır yanı yok. Tek masum bebekleri
Bütün yazıdan onu mu anladınız yani eşini savunmadığımdan mi??17 yaşındaki zaten suçlu onu yazmama bile gerek yok bide daha cahil 17 yaş..cahil olmasaydı evli adamla birlikte olur muydu sence bide onu boşalttırır mıydı
Asıl suçlu erkek koca adam kaç yaşında adam aklı yok mu da karısından boşanıp ona gitti
Yazmak İçin yazmıyorum lütfen biraz anlayarak olu lütfen rica ediyorum

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Olmaz bacım olmaz.Yar var yaratan var.sen işini ona havale et.gönlünü ferah tut

Back
X