yuva yıkanın yuvası olurmu?

evet bu gerçekten böyle.dediğinizde çok haklısınız.kabullenmek çok zor oluyor ama.buna mecburuz.

merhaba kardeşim şimdi sana tek bişey diyeceğim bak yaşadıklarım bir insanın küfesine çok ağır gelir . şimdi bi kendine bak bir de yine kendine bak.... bırak kocan ne nane yerse yesin.. ilk önce kendine sor onun hala kocan olarak kalmasını istiyormusun veya yanlışından dönerse affeder misin ? cevabın hayırsa söyle boşasın seni... yoksa devam et yoluna ... onu ve söylenenleri boşver onun sonu ne olursa olsun sen mutlu olmaya bak .. bunun için çoçugun yeterli sebeb.... çocuğuna smsıkı sarıl ve gerisini boşver aeo

Bende konduramadim... Yapmaz aldatmaz dedim. Sonuc mu 7 ay oldu evi terk edeli 1 yasinda oglum var. Kosarak bosanma davasi da acti. Arkasina saklandigi gerekceyide soyluyum 'sevgilimin psikolojisi bozuluyor hemen bosanmaliyim' .. Ya benim psikolojim ya bebegimin ki.. 4 yillik evliyim 10 yildir beraberim bu adamla. Yillarima aciyorum sadece. Calismiyorum. Bebegimin mamasiydi beziydi babam karsiliyor. Bes kurusunu gormedim gittiginden beri. Veee durumu cok iyi bir adam sevgilisine aldigi hediyeleri sosyal paylasim sitesinden sevgilisi gozume gozume sokuyor. İspat edemiyorum sevgilisi oldugunu. Herkes onunla oldugunu biliyor sahitlik etmeye gelince 'ben yapamam sahitlik edemem' diyor. Allah'tan reva mi bu yasadiklarimiz. Bi de soyle bir sey sokmaya calisiyorlar kafama surekli 'gururlu ol mahkemede birsey isteme' ne demek birsey isteme. Onlar bende gurur birakmadi ki ne demek isteme. Adam iki arabayla geziyor kadini artik cekinmeden karim diye tanistiriyor. Bana da ' gururlu olmak' dusuyor. Yok arkadas yokk. Bu kadar basit degil. Askmis sevgiymis. Bir cocugun mama parasina goz dikmek mi sevgi. Tamam ne halin varsa gor bende kesinlikle bosanicam kararliyim ama bu cocugun bezi mamasi var bu kadin emziriyor bir de evimden cikmadim (henuz baba evine yerlesmedim) faturalar var hic mi dusunmuyor. Evet dusunmuyor cunku ask o cocugun ekmeginden daha onemli. Haa babaligina gelirsek apartman yikiliyor eger gostermezsem hergun her arzu ettigi saatte gormek zorunda. Aklim almiyor. O kadinin da bir cocugu var. Vee halinden cok memnun su anda. Ben ilahi adalete inaniyorum. Mahkeme uc bes ne verirse versin tek bosaniyimda nasil olursa olsun raziyim. Ben ve bebegim kurtulucaz. Girerim isime gerekirse simit satarim (2 universite bitirdim ama esim istemedigi icin calismadim.geliri 17000 tl calismama ihtiyacta yoktu) yinede cocuguma bakarim. Bugunumden daha iyi olacagim kesin. Ama o ikisinin sonlarinin baslangici olduguna inaniyorum. Allah yapacagini bilir ona biraktim.

yaşadıklrın çok üzücü canım Allah o insafsızların hakettiğini mahşere bırakmasın inşaallah. kesinlikle ayrıl kurtul mecbur bakacak çocuğuna bakmak zorunda geliri de iyi diyorsun ailende senin arkanda olduktan sonra Rabbim sana çok güzel kapılar açar inşaallah bir iş bulup çalışırsın çokta güzel bakarsın evledına... biliyorum çok zor ama sabır diliyorum sana

Allah yanlarina koymayacak biliyorum.ilk zamanlar el ele gorup neden ben diye cok isyan ettim ama boyle olmasi gerekiyormus. Hayirlisi buymus.

Yaşadıklarının ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. Okurken kalbim sıkıştı. Allahım yardımcın olsun. Ama şunu unutma lütfen, bir şekilde hayatın yoluna girecek. Herşey bir şekilde düzelecek ve emin ol hiçbirşey kimsenin yanına kalmayacak. Keşke elimde bir imkan olsa da bişeyler yapabilsem.
Kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun kesinlikle cocuk konusinda haklisin brnce de nafakani bu kadar maasi olan adamdan almalisin bi de onlara su anda kısıtlı oldukları icin ask tatli geliyor merak etme ozgur oldugu anda monotonluga girdigi anda esin de ben ne yaptim diyecek bu sefer diger kadin dirdir etmeye basliyacak falan hic kimsenin yanina kar kalmaz

Mutlaka bir yerden çıkar canım tazminatı al tabii ki uzayacaksa uzasın eğer maddi güvencen varsa çünkü bu davalar çok uzuyor nafaka davası daha kısa sürüyor. Güzel bir tazminat ve nafakaya mahkum ettirebilirsin delilin de varmış. Onun dışında Allah'a havale et o öbür dünyaya bırakmaz bu dünyada verir cezasını sende duyarsın elbet hiç kin öfke biriktirme içinde sana zarar verir bitmiş gitmiş diye düşün önüne bak hayat sana çok güzellikler sunacak sabrından dolayı Allah yardımcın olsun inşallah.

Yanlarina kalsin ya da kalmasin hatta benden uzakta cokkkkk mutlu olsunlar yeterki bana bulasmasinlar. İgreniyorum boyle bir adamla nasil evlenebildim. Cocugumu alip misler gibi bakarim. Yeterki bi an once bosanayim, kurtulayim. Kendimi dipten cikarmaya calisiyorum suan. Basaricam biliyorum. Ben bir erkek annesiyim. Cocugumun boyle sapkin babanin yaninda yasamasindansa serefli bir hayatin icinde fakir olmasini tercih ederim. Suan cok duaya ihtiyacim var. Yeni hayatimiz insaallah hayirli olacak. Boylesi hayirliymis.

İlahi adalet gerçekten var, bu dünyada göremezsen bile ahirette görürsün.

Evladın senin kadar güclü ve onurlu bir annesi olduğu icin cok sanslı. Mahkemede de diren, alacağın her kuruş evladının hakkı unutma.

Ahhh delilim olsa tazminati alirim. Sarmas dolas gordum. El ele gordum. Ama gormek yetmiyor. Herkes biliyor sahitlik yapmaktan kaciyor. Maddi olanagim maalesef hic yok. Ama inaniyorum Allah deldigi bogazi ac birakmaz. Ne cocugum ne de ben ac kalmayiz. Ara ara korkuyorum ama oda gececek. Kendime gelmem cok uzun surmeyecek.

Davamiz zaten cekismeli. Adam hem dava aciyor hemde anlasayimda bosanayim cocugumu yipratmiyim demiyor.
Allah sonumuzu hayr etsin. Cok zor gunler bizi bekliyor. Bu gunlerin sonu aydinlik. O gunleri bekleyerek mucadele ediyorum.

Davamiz zaten cekismeli. Adam hem dava aciyor hemde anlasayimda bosanayim cocugumu yipratmiyim demiyor.
Allah sonumuzu hayr etsin. Cok zor gunler bizi bekliyor. Bu gunlerin sonu aydinlik. O gunleri bekleyerek mucadele ediyorum.

cok zor günler değil harika günler sizi bekliyor. Su sis bi kalksın elbette güneş doğacak. Allah mazlumun yanındadır.

Canım benim rabbim yardımcın olsun. Benim eski esimde sebepsiz bosanmak istedi ve bosadi bilmiyorum hayatinda biri varmiydi yokmuydu. Kizim 6 aylik bebekti henüz. Kizima bile acimadi cok yalvardim ortada ne var dedim. Ustelik sorumsuz ilgisiz olan oydu. Ben yinede sabretmeye calistim ama derlerya hem suclu hem güçlü o hesap.hemen evlendi.3 yıl oldu bosanali kizimla ilgilenmezdi yeni yeni aramaya başladı. Bu defada ben muhatap olmadim. Cunki kizim ve ben duzenimizi kurduk mutluyuz böyle. Kizim babasindan görmediği sevgiyi ilgiyi babamdan abimden gördü. Ve biliyorumki rabbim kizimin ahini onda birakmaz bize ettiklerini ceker. Ben bol bol dua ediyorum rabbime siginiyorum öyle rahatliyorum. Sende öyle yap kardesim allaha birak rabbim seninde cocugununda ahini birakmaz. Zamanla iyiki kurtulmusum diyceksin.gor daha mutlu olacaksın..

Ne buyuk acilar cekmistirsin( sabrin sonu her zaman selamettir. Bakalim ne olacak.

Ne buyuk acilar cekmistirsin( sabrin sonu her zaman selamettir. Bakalim ne olacak.

Aynen öyle oldu. Bekleyelim gorelim mutlaka bigun sahit olcaz bize ettiklerini ve en onemlisi gunahsiz yavrularimiza ettiklerini cekmeden olmuycekler rabbimin adaleti var. Yeterki sabredelim. Ve güçlü olalim yavrularimizin bize ihtiyaci var. Bu derdi veren allahim bize bigun ummadigimiz yerden isik yakar ve ogun sukrederiz öyle karaktersizlerden kurtuldugumuza.

Amin insaallah canim. Gozumuz kesin gorecek cöküslerini, bizi karsilarinda güclü gördukce kuduraxaklar. Beter olacak cok pisman olacak ama is isten gecti. Suan icimde ne bir kirginlik ne de bir kizginlik hissi var surekli kur'an okuyorum. Allah'ima biraktim. Evladimla yuruyuse cikiyorum oynuyorum keyifle yasiyorum. Haa sadece faturalarimi dusunuyorum:)) yakinda evde ne elektrik kalir ne su.. Yine de halime binlerce kez sukurler olsun. Esimin baskisindan ruj lekeli kiyafetlerinden uzaklastim. Bana onunla ilgili yada davamla ilgili soru soranlari haber tasiyanlari uzaklastirdim. Düsünmemeye calisiyorum. Su animin tadini cikariyorum. Hele bi bosanayim iste o zaman daha iyi yasiycam. Allah'im kaderimin bundan sonraki kismina insaallah pismanlik yazmaz. Daha temkinliyim daha dikkatliyim artik.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Kimsenin ahı kimseye kalmaz merak da etmeyin.. Siz kendinizi çocuğunuza adayın onun eğitimi ve psikolojisi çok önemli bence.. Eğer bi ispatınız yoksa eşinizi o bayanla el ele sarmaş dolaş gördüm yazmışsınız gördüğünüz an fotoğraflayamazmısınız ? ya da avukatınıza danışın onlar kanıt için daha uygun bir yol göstereceklerdir.. Çocuğunuz için kesinlikle yardım nafakası alın eşiniz çocuğunuzu arayıp sormasa da bakmak zorunda.. Çocuğunuza ve size mutluluklar diliyorum umarım kötü günlerden kısa zamanda kurtulursunuz..

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
ayrıl kurtul bacım ihanet edeni sende hayatını yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…