- Konu Sahibi hande_sultan
-
zaten ciddi tazminat davası açtım.delillerimde var.en çok istediğim şey pişmanlıklar içinde kavrulsun.
Eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.
Benim anlamadığım, o kadın nasıl bir mantıkla, nasıl bir vicdanla size eşinizle ilişki yaşadığını söyledi....
benim içinde elbetteki paranın önemi yok.ama bende çocuğumu düşünmek zorundayım.ona gelecek hazırlamak zorundayım.şimdi bir işim var.evimin borcunuda bana bıraktı.evimi eşyalarımla kiraya verip annemlerde kalmak zorunda kaldım.elime geçen paralarımı birikltirip evin borcunu ödemeye çalışıyorum.daha evin üç yıl borcu var.birde evden hak almaya çalışıyor.ben anlaşmalı boşanmadığım için aklısıra beni cezalandırıyo.kullandığım arabayıda aldı.o sessizce çekip gitmek istedi.ama ben gururuma yedirip bunu kabul edemedim.çok ağladım bırakma bizi diye ama o kafasına koymuştu.bu arada kadının çocuğu varmış ilk evliliğinden.benim çocuğum babasının gömleğine sarılıp ağlarken o başkasının çocuğunu avutmuş.birde kendisi şirket sahibi.birkaç tane arabası vardı.onlarıda onun üzerine yapmış.siz olsanız ne yapardınız?benim çocuğum başkabir baba ve çocuğu birarada gördüğünde neler hissediyo bunu sadece ben fark edebiliyorum.onun için çok üzülüyorum.
benim içinde elbetteki paranın önemi yok.ama bende çocuğumu düşünmek zorundayım.ona gelecek hazırlamak zorundayım.şimdi bir işim var.evimin borcunuda bana bıraktı.evimi eşyalarımla kiraya verip annemlerde kalmak zorunda kaldım.elime geçen paralarımı birikltirip evin borcunu ödemeye çalışıyorum.daha evin üç yıl borcu var.birde evden hak almaya çalışıyor.ben anlaşmalı boşanmadığım için aklısıra beni cezalandırıyo.kullandığım arabayıda aldı.o sessizce çekip gitmek istedi.ama ben gururuma yedirip bunu kabul edemedim.çok ağladım bırakma bizi diye ama o kafasına koymuştu.bu arada kadının çocuğu varmış ilk evliliğinden.benim çocuğum babasının gömleğine sarılıp ağlarken o başkasının çocuğunu avutmuş.birde kendisi şirket sahibi.birkaç tane arabası vardı.onlarıda onun üzerine yapmış.siz olsanız ne yapardınız?benim çocuğum başkabir baba ve çocuğu birarada gördüğünde neler hissediyo bunu sadece ben fark edebiliyorum.onun için çok üzülüyorum.
Gerçekten zor ve can sıkıcı bir durum yaşıyorsunuz .Nasıl anlamadınız 4 yıl boyunca aldatılmış olduğunuzu ?
8 yaşında bir kız çocuğu ve yıpranan bir anne elbet cezasını bulur merak etmeyin
böyle şeylerin cezası öbür tarafa kalmaz ben buna inanıyorum, öğretmenler odasındayım bu mesajı okurken gözlerim doldu dayanamadım cevap yazıyorum. sizin için dua edicem dilerim ki bu kötü günleriniz bir an önce geçer.
hakkınızı bırakmayın derim ben de maddi olarak sizi geçtim çocuğunuzun hakkı var her şeyden önce o evde arabada. layıklarını bulacaklardır, dilerim tez zamanda olur.
İntikam alıyordur aklınca. Adam buna karım beni boşamıyo falan dediyse cık aramızdan mantığıyla anlatmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?