- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
- Konu Sahibi OrganikParasetamoL
-
Elinize eldiven gibi kokunuzun sinmeyeceği bişi giyip yavruyu yerine koyun çıplak el ile alırsanız anne sizin kokunuzu alıp yavruyu tekrar aşağı atar
Yerine koymam mümkün değil, nasıl yuva yapmış anlamadım kiremitlerin arasında yüksek bayağı
O zaman yapıcak bişeyiniz yok malesef yavruya bakmanız pek mümkün değil gibiYerine koymam mümkün değil, nasıl yuva yapmış anlamadım kiremitlerin arasında yüksek bayağı
oyy kıyamam, sıcak tutmaya çalışın altına havlu vb. bişeyler koyabilirsiniz, evet yuvaya yakın bir yere bıkarın annesi yiycek aramaya çıkmıştır, inşallah dönene kadar dayanır
acaba süt filan içebilir mi ki ? internetten veteriner numarası bulup sorsanız mı, balkona nasıl koydunuz altında birşeyler var dimi, sıcak tutmak gerekli diye biliyorumSu verince ağzını açıyor. Yumurtadan yeni cıkmış gibi cok güçsüz. Koydum balkona. İnşallah annesi alır. Hareketli baya kerata :)
acaba süt filan içebilir mi ki ? internetten veteriner numarası bulup sorsanız mı, balkona nasıl koydunuz altında birşeyler var dimi, sıcak tutmak gerekli diye biliyorum
Eldivenle balkona koydum. Beş dakika sonra döndüm yok gitmiş. Kedi vs. gelemez. Annesi almıştır değil mi ?
yaa inşallah annesi almıştır kıyamam yavrum yaTepsinin üstüne havlu bez koydum onun üstüne bırakmıştım yok şimdi.
Kedi çıkamaz diyorsunuz ay karga falan almış olmasın inşallah..
Su verince ağzını açıyor. Yumurtadan yeni cıkmış gibi cok güçsüz. Koydum balkona. İnşallah annesi alır. Hareketli baya kerata :)
Yaa demeyin değildir İnşallahbeş dk da nasıl kayboldu çok şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?