Yuvadan düşen yavru kuş

OrganikParasetamoL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.723
4.020
358
Serçe sanırım bizim kapının üstüne yuva yapmışlar. Az önce yere düşmüş bir yavrusu. Nefes alıyor. Hareket ediyor. Tüyleri bile yok o kadar küçük napmam lazım bilen biri var mı bir yere bıraksam annesi gelip alabilir mi?

oyy kıyamam, sıcak tutmaya çalışın altına havlu vb. bişeyler koyabilirsiniz, evet yuvaya yakın bir yere bıkarın annesi yiycek aramaya çıkmıştır, inşallah dönene kadar dayanır

oyy kıyamam, sıcak tutmaya çalışın altına havlu vb. bişeyler koyabilirsiniz, evet yuvaya yakın bir yere bıkarın annesi yiycek aramaya çıkmıştır, inşallah dönene kadar dayanır

Su verince ağzını açıyor. Yumurtadan yeni cıkmış gibi cok güçsüz. Koydum balkona. İnşallah annesi alır. Hareketli baya kerata :)

Su verince ağzını açıyor. Yumurtadan yeni cıkmış gibi cok güçsüz. Koydum balkona. İnşallah annesi alır. Hareketli baya kerata :)
acaba süt filan içebilir mi ki ? internetten veteriner numarası bulup sorsanız mı, balkona nasıl koydunuz altında birşeyler var dimi, sıcak tutmak gerekli diye biliyorum

Yaa demeyin değildir İnşallah beş dk da nasıl kayboldu çok şaşırdım ya

Valla senden önce farkedip bekleyen etcil kuşlar da olabilir.
İnşallah annesi bulmuştur. Annesi değilse ömrü o kadarmış deriz artık ne yapalım..

Ben olsam bir tülün arkasında falan bekler karga, martı falan gelirse kovalardım..

Ebeveyn kuşların yuvadan yavru attığını gördüm de, yuvaya tekrar taşıdığını görmedim hiç. Yavru çok hareketliyse ya düştü ya da birşey kaptı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…