Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz ne kadar eminsiniz beni sevmedğinden aldatılan çok kadın var sadece ben uyanık oldum ,yakaladım bazı şeyleri kimisinin ruhu duymuyor hatırlatırım neyse birşey söylemiyorum sevmeyen adam neden evlilik sürdürür bunuda anlamış değilim ayrıca başka evide yok eşimin her gece evine geliyor ,öyle olsaydı her gece dışarda olurdu heralde ,belki gelp geçici birşeyler yaşamıştır ama hatasını anlayacaktır hayatımda ilk defa sana aşık oldum derdi bana hepsi yalanmı yani ,çevresinde bir sürü kadın varken benle evlendi benden kat kat üstün kadınları benim için reddetti ,bende aynı şekilde bu adam ban aşık olmasa gider zaten ben tutamam bir şekilde ben ne kadar bırakmam desemde o beni bırakır gider aşık olduğu o kadınla yaşar bence çok saçma yorumluyorsunuz objectif olarak yorumluyourm hiçde duygusal yorumlar değil bunlar ,aşk evliliği yaptık biz ,kimisi dedi seni baştan beri sevmemiş ,sanki adamı zorla nikah masasına oturttuk ,kimisi diyor seni sevmiyor ozaman neden benle benden çıkarı var sanki bu adamın bana muhtaç sanki ben bakıyorum değil mi adama ?kusura bakmayın bana kızıyorsunuz böyle konuşunca yorumlara kızıyorsun diyorsunuz ,duygusal yaklaşıyorsun diyorsunuz ama gayette açık bir şey soruyorum size adam neden benle hala?madem sevdiği var başka .neden evlenmedi o kadınla kadın zaten benden on yaş büyük yani evlensede annesi gibi durur yanında kocamla aynı yaştalar ,ona aşıksa da kendi bilir anne çocuk gibi gezerler oratada ,bana derdi 4 yıllık ilişkimde bir arkadaşıma daha tanıştırmadım onu ,ilk defa seni tanıştırdım derdi herşey yalan demek ha dediğiniz gibi bu kadar yalancıysa bu adam ben bir dakika durmam zaten yanında.
ben belki duyguları vardır diye düşünüyorum aşık olmak başka duyguları olması başka birşey bence ,kurulu düzenini bozmak istemez tabi aptal bir adam değil ,yaşa gelince ence önemi var yaşın yanında çok yaşlı durur kadın ama oda başka bir konu zaten yaş olayınada girmeyeceğim artık yeter:)
bu arada eşiyle yaşıt olan bi dolu çift var hiçte anne oğul gibi durmuyolar, kendini teselli etme yöntemin hep başkalarını karalamak yönünde, bence yanlış
bencede yaş olayına girme tepki gösteren çok olur, ayrıca aşk yazmadım ben ama sen ilk mesajında belki hala seviyor yazmışsın dönüp bakabilirsin, sen ne yazdıysa ona istinaden yorum yapıyorum, kafan karışık diye bu yüzden dedim, dilerim sen haklısındır hala sana aşıktır ve bu kara bulutlar dağılır sana olan soğukluğu biter
tepki gösteren gösterir benim fikrim bu siz nasıl fikirlerinizi topiğime yazıyorsanız benimde konuşma hakkım var ,yok kafam daha net ,ozaman yanlış belirtmişim orda duyguları vardır demek istedim vardır onlada birşeyler yaşamış sonuçta geçmişte bana soğuk değil zaten ben soğuk davranınca oda mesafeli olmaya başladı ben ilgili olunca yine eskisi gibi olduk bir kaç gündür iyiyiz buraya yazmak iyi geldi doğrusu.
sevindim iyi olmanıza yılbaşı için güzel bi plan yapıp bebeğinizle yeni yıla süper bi giriş yapın bence, cumartesi pazarı iyi değerlendirin :)
canım neden karalayım milleti banane ama ben şahsen ailemdende böyle gördüm erkek büyük olmalı ,bence duruyor kadın erken çöküyor ayn yaşta hiçbir adama ben bakmadım mesela evlenmezdim zaten neden karalayım bu benim düşüncem yoksa bir kadın gençlede evlenebilir çok doğal bunlar benim fikrimi beyan ettim bence öyle .benim eşimde hep derdi 32 yaşındaydı evlendiğimizde yanımda abla gibi duran birini istemem derdi bu bizim görüşümüz .
çok şükür hale gencim güzelim kızlar merak etmeyin çökmedim ve buna niyetim yok hergün pilatesimi yaparım ,yediğime içtiğime dikkat ederim ,cilt bakımımı yaparım ,çok bakımlı bir kadınım yani zaten bende birşey var üzülünce kendime daha çok bakarım ben kilo veririm ,özen gösteririm bu bende savunma mekanızması gibi birşey eskiden beri böyleydi içimde ne fırtınalar kopar dışardan hiç belli olmaz burda kimseye açamağım bir sorunumu dile getirdim ama arkadaşın biri saldırmıştı kendisini gördük ki bu feminist geçinen arkadaş faclı falcı dolaşıp koca arıyormuş ya arkadaşlar lütfen düzgün insanlar yazsın bana hayatta hiçbirşeyi başaramamış bunuda kompleks yapmış tiplere ihtiyacım yok .
çok şükür hale gencim güzelim kızlar merak etmeyin çökmedim ve buna niyetim yok hergün pilatesimi yaparım ,yediğime içtiğime dikkat ederim ,cilt bakımımı yaparım ,çok bakımlı bir kadınım yani zaten bende birşey var üzülünce kendime daha çok bakarım ben kilo veririm ,özen gösteririm bu bende savunma mekanızması gibi birşey eskiden beri böyleydi içimde ne fırtınalar kopar dışardan hiç belli olmaz burda kimseye açamağım bir sorunumu dile getirdim ama arkadaşın biri saldırmıştı kendisini gördük ki bu feminist geçinen arkadaş faclı falcı dolaşıp koca arıyormuş ya arkadaşlar lütfen düzgün insanlar yazsın bana hayatta hiçbirşeyi başaramamış bunuda kompleks yapmış tiplere ihtiyacım yok .
Bu yaptığınız çok ayıp. Üyenin yorumunu beğenmiyorsanız saygı duyun, bel altı yorumlar yapmayın. Kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmez. Siz kendi derdinizle ilgilenin.
Ayrıca, yuvanız dağılacak çok üzgünsünüz fakat bu sefer savunma mekanizmanız gelişmemiş, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmayın. İkinci üyelikten gümlemek üzeresiniz zaten
öyle mi canım nedense negatiflik var yorumlarımda eğer benim kocamın üstünde başka parfümler olursa bende o evde durmam merak etme şekerim böyle bir durum yok ortada ama henüz böyle bir yapışkan kadın yüzünden yuvamı bozmayacağımı söyledim ortada birşey yok sürekli bir hal aldığında bebeğimde biraz büyüdüğümde kalmam zaten yanında pilatesle falanda vücudumu koruyorum o iş öle olmaz demişsin sporda yapmayalım değil mi neyle oluyor canım send ekendine bak bence seninde u durumlara düşmeni istemem hemen seneyolar çizmişsin sanki benim aldatılmamdan zevk alıyorsun şaka gibi bende çöekrmişim o kadın genç durumuş on yaş büyük koca kadın kendini parçalasa benden genç duramaz beni düşündüğün için sağol canım benim .