Yuvam yıkılıyor 😔

Bacım kusura bakma da sen bence fakir sevindir, sadaka dağıt. Bu adamdan kurtuldum diye. Bu ayının neresi sevimli geliyor sana.(bu arada tüm ayılardan özür dilerim)

Daha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
Merhametlı derken? Merhamet acıtmamayi gerektiren bi sey adamın demedıgı yapmadığı kalmamıs. Hangı merhamet?

Bir sakin olsanız. İkiniz de.. Allah korusun çaydanlık hadi sizi yaksaydı. Bir süre ayrı kalmak iyi gelir elbet ama bunun yolu bu değil. sinirleriniz yıpranmış, çocuk fikrini bi erteleyin, sakin, huzurlu bir dönemde illaki gereken ne ise yapılır, önce sizin sağlığınız..

ay nesine aşık oldun öküzün gözüm kör diyosun bide memlekete gidiceksin diye namus mamus bırakmamış
memlekete gidersen beni kaybedersin dediğinde yolun açık olsun diyemiyo musun

yuvam yıkılmasın diyorsun da ne yuvası ???
ay bide çocuk istiyosun bu heriften yaaaa pessssss

Son düzenleme:
Size -afedersiniz ama daha doğru bir terim yok- tapulu malıymış gibi davranan birisiyle ilişkinizi bu kadar sürdürdüğünüz için size üzüldüm. Bence siz de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Merhametlı derken? Merhamet acıtmamayi gerektiren bi sey adamın demedıgı yapmadığı kalmamıs. Hangı merhamet?
Konu sahibi eşinden hiç merhamet görmediği için yaptklarını merhamet zannediyor galiba

Vallahi yazmıcam diyorum olmuyor pardon hasta misiniz siz kendinize gareziniz mi var bu nasil bir aymazliktir Allah aşkına ne yiyip içiyorsunuz.
Adam denmez de eve hapsetmiş her dediğini yapiyorsun bir de bebek bebek diyorsunuz bu nedir aklim almiyor kendi zindaniniza alet etmeyin su çocukları önce kendine saygı duymayı sevmeyi öğren görmeseydim keske bu konuyu ya hala seviyorum cok aşığım devam et çek müstahak vallahi
Not : Lutfen bu nasil yazı cok ağır demeyin kendine acimayana ben artik hic üzülmuyorum fikrimi yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…