Yuvam yıkılıyor 😔

Nerden başlayacağımı bilmiyorum altı senelik evliliğim bitiyor eşime o kadar çok aşığım ki gözüm kör. Çocuğumuz olmuyor (oldu ama kürtajla sonlandı bir tanesi üç sene önce) memleketimden başka şehire taşındık iki sene önce buraya geldiğimden beri dünyayı bana zindan etti. Neymiş beni insanlardan koruyormus gunesliklerim 7/24 camdaydi Bi şekil açtım kimseyle konuşmama izin vermedi bitek telefonunla uğraş benimle konuşma dedi tek isteğim Bi evlat tüp bbege gidelim dedim uğraşamam dedi burda çok bunaldım memlekete gitmek istedim kafa dağıtmak için geçen gün yok gitme gideceksen bile birlikte gider döneriz oda ne zaman olur bilmem dedi hep geçiştirdi en son bu akşam konu açtım babam geliyor onunla birlikte gideyim iki hafta içinde dönerim diye başladı yok efendim gidip dönersen beni kaybedersin çok değişirim. Yok efendim namus diye bisey kalmamış o namus diyince gözüm döndü sen ne diyorsun diye çaydanlık yanımdaydı aldım üniteye fırlattım cami kırılmış başladı işte ben boşanmak istiyorum diye bende dedim ben boşamak istemiyorum darlandım anla yanliz kalmaktan bunaldım. Tüp bebeğe gidelim devlette daha çok aşama var diye aşılama süreci nerden baksan bir seneyi bulur. Yok anlamıyor tutturdu yarın benden sonra çık git diye gitmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum ama çok bunaldım kaldıramıyorum gözüm kapalı aşığım her yaptığına susuyorum gitsem bile ailem benimle perişan olur. Kimseden bisey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın 😔
Gidin biraz kafanizi dinleyin her bosanmak istiyorum diyip bosansalardi evli insan kalmaxdi erkekler sinirle soyleyebiliyo

Sevmek bazen yetmiyor. Esiniz bebek veya eve tikma isini zaten sizi sogutmak bezdirmek icin yapıyor. Lutfen gozunuzu acin kendinize guvenin hic bir yere sigmam demeyin aileniz bile sizi suclasa siginma evleri var ennn kotusu ki su şiddetten dha iyidir. Ozelliklerinizi kesfedin evden siz degil o gitsin bosanmak isteyen o. Yapabileceginz bi is bulursnz kendi ayakalrnz uzerinde durursnz zaman gelir daha cok kiymet veren biri cikar karsiniza. Hayata bi kez gekiyorsun bu hayati sevgi ilgi gormeden sizi kole olarak kullanan bi adam icin heba etmeyin kimse sizden onemli degil. Onceliginjz kendiniz olsn.ilk gözünunonda açmış olablirsn ama ona köle olacagin anlamina gelmez. Develtin bir suru kanali var yardim alirnsz bir sekilde yasarsnz ama özgürce. Kendinizi söyle adamalra heba etmeyin. Kendi kiymetinizi bilin.

Yarın olsun da bitirmekten başka çarem yok istemediğim yerde kalmam sadece içimi dökmek sizi dinlemek istedim çok saolun

Rabbim belkide bu yüzden bebek nasip etmemistir her serde bi hayir elbet vardir. Oyle bi adamdan koca olmadiysa babada olmaz canm

Sevmek bazen yetmiyor. Esiniz bebek veya eve tikma isini zaten sizi sogutmak bezdirmek icin yapıyor. Lutfen gozunuzu acin kendinize guvenin hic bir yere sigmam demeyin aileniz bile sizi suclasa siginma evleri var ennn kotusu ki su şiddetten dha iyidir. Ozelliklerinizi kesfedin evden siz degil o gitsin bosanmak isteyen o. Yapabileceginz bi is bulursnz kendi ayakalrnz uzerinde durursnz zaman gelir daha cok kiymet veren biri cikar karsiniza. Hayata bi kez gekiyorsun bu hayati sevgi ilgi gormeden sizi kole olarak kullanan bi adam icin heba etmeyin kimse sizden onemli degil. Onceliginjz kendiniz olsn.ilk gözünunonda açmış olablirsn ama ona köle olacagin anlamina gelmez. Develtin bir suru kanali var yardim alirnsz bir sekilde yasarsnz ama özgürce. Kendinizi söyle adamalra heba etmeyin. Kendi kiymetinizi bilin.
Çok iyi anladınız anlattınız teşekkür ederim

Yarın olsun da bitirmekten başka çarem yok istemediğim yerde kalmam sadece içimi dökmek sizi dinlemek istedim çok saolun
Giden o olsn. O gitsin madem bosanmak isteyen o. Davayida o acsn. Sende gozunu dort ac telini sosyal hesaplarini takip et eger baska biri varsa delil olur elinde

Çok iyi anladınız anlattınız teşekkür ederim
Rabbim kocaniizi islah etsn umarm psikolojktr duzelir diycemde size yazik. Yilalrinizi bi başkası icin heba etmeyin bazen yetmiyor askta sevgide. Saygisi yok guveni yok sen sevsen ne olur ki. Kendinizi sevin ona verdiginiz degerin yarisini kendinize verin uuzlmememk elde degl ama dik ve güçlü olmaya calisin bu ulkede kimse ac kalmaz aileniz kovsa bir sürü devletin kanallari var. Gucunuuzu kendinizde bulun lütfen. Hersey koca demek degil. Tek başınızada gul gibi yasarsiniz

Giden o olsn. O gitsin madem bosanmak isteyen o. Davayida o acsn. Sende gozunu dort ac telini sosyal hesaplarini takip et eger baska biri varsa delil olur elinde
Gitmez çok iyi biliyorum başka biride yok sosyal hesapları bende de mevcut sorun onda çocuk meselesiyle ilgili beni biktiirp göndermek istiyor hepsi bu uzaklaşsam bile geri dönemem kendi de istemez

Gitmez çok iyi biliyorum başka biride yok sosyal hesapları bende de mevcut sorun onda çocuk meselesiyle ilgili beni biktiirp göndermek istiyor hepsi bu uzaklaşsam bile geri dönemem kendi de istemez
bos gitmeyin evde birikiminz varsa taknz varsa alip gidin boyle adamlara bu istemeyeni siz hic istemeyin.

Rabbim kocaniizi islah etsn umarm psikolojktr duzelir diycemde size yazik. Yilalrinizi bi başkası icin heba etmeyin bazen yetmiyor askta sevgide. Saygisi yok guveni yok sen sevsen ne olur ki. Kendinizi sevin ona verdiginiz degerin yarisini kendinize verin uuzlmememk elde degl ama dik ve güçlü olmaya calisin bu ulkede kimse ac kalmaz aileniz kovsa bir sürü devletin kanallari var. Gucunuuzu kendinizde bulun lütfen. Hersey koca demek degil. Tek başınızada gul gibi yasarsiniz
Amin inşallah hele yarın olsun özür dilemezse çıkar giderim ailem istemiyo değil beni suçlu bulur ki bulsunlar ben piştim altı sene boyunca rabbim biliyor ya

bos gitmeyin evde birikiminz varsa taknz varsa alip gidin boyle adamlara bu istemeyeni siz hic istemeyin.
Biseyim yok olanları sattı araba aldı kendine iki yüzüğün var onlarda onun olsun kimliğimi telefonumu alıp cikicam eşya nedir ki huzur olmadıktan sonra

Amin inşallah hele yarın olsun özür dilemezse çıkar giderim ailem istemiyo değil beni suçlu bulur ki bulsunlar ben piştim altı sene boyunca rabbim biliyor ya
40 yilini devirip torun sahibi olanalr ayriliyor dua edinki boyle bir evlilikte çocuk yok. Rabbim bilir en iysiini hakkinzda hayirli olan kalbinizden gecen degil mantignzdan gecen olsn🙏

40 yilini devirip torun sahibi olanalr ayriliyor dua edinki boyle bir evlilikte çocuk yok. Rabbim bilir en iysiini hakkinzda hayirli olan kalbinizden gecen degil mantignzdan gecen olsn🙏
Öyle bir durumdayım ki mantığım da durdu sadece sabah olsun gideyim beni istemiyor artık yeter diye düşünüyorum kim derdi ki birgun buraya bu konuyla ilgili yazacağım dünya çok garip

Anladigim kadariyla siz gideceksiniz. Bu durumda nosanma dilekcesine soyle yazdiracak: evi terk etti. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak oldugu icin bosanmada kusurdur. Evi terk etmediginize, aksine evden kivuldugunuza dair bir deliliniz ya da taniginiz var mi?

Ondan bir kuruş bile almam gerekte yok alsın eviyle arabasıyla mutlu huzurlu olsun ben ne hayır gördüm arabasından sadece onca emeğine yanarım
boyle dusunme alacaksn tabiii bir guzlde catir cutur yersn hic bsii bulamazsn bosaninca kuafor parasi edersn gezersn ac gozunu sen yemezsen senin katkinolan altinalrini baska kari yiyecek

Back
X