Yuvam yıkılıyor 😔

Boş ver cnm üzme kendini okadar her evde olur ama senin namusuna laf atan eşin başkası değil niye okadar yükseldin yani
Profilinize girip bakinca bu cumlelerin eğitimsizlikten geldiğine emin oldum. Cok üzüldüm varsa çocuklarınız adına.

mısırdan gelen köle sen misin ?
hey kendine gel lütfen adam kendi kendine şeriat baskısı kurmuş üzerinde. şu bağnaz tavırlarına rağmen nasıl kör kütük aşık kalabiliyorsun ya.

kocamın tuvalette bile o..sruk sesi gelse ben soğuyorum. siz bu hödüklerde ne buluyorsunuz ?! ve böyle bir evliliği çocukla şereflendirmek istiyorsun.
Allah vermiyorsa bir sebebi var. O gözlerini aç ümmeti Muhammet aşkına ya

Boş ver cnm üzme kendini okadar her evde olur ama senin namusuna laf atan eşin başkası değil niye okadar yükseldin yani
Gece gece beni şoka ugratıp aglamama sebep oldun ya hiç bişey demiyorum
İlk defa birisi kalkıp benim çocuklarıma ezik bir anne yaptınız ya
pamuk musun nesin pamuk musun nesin
Bu cumleyi sen kurdun. Yarin bir gün kizin talihsiz bir evlilik yapsa ona da diyeceksin her evde olur namusuna laf eden esin diye. Ben bunları hatırlatınca mi ezik oldun? Ben sana ezik demedim. Biraz olsun mantığını kullan dedim.

Kusura bakmayın eşiniz merhametli değil tam bir odun. Ama malesef biz sevdiğimiz adamlara böyle güzel sıfatlar yakıştırmayı seviyoruz. Kendimden biliyorum. İlk eşimin merhametine aşık olmuştum bunu da sürekli söylerdim ona da herkese de, aynı adam bi sabah vahiy gelmiş gibi seni sevmiyorum artık öl istersen dedi🙄 O bu cümleyi kurarken ben kalp krizi geçiriyordum.

Normalleştirdiniz mi yani siz bunu pess. Nasıl çarpık bir zihniyetiniz var. Elinizden gelse git kocana yapış el etek öp dersiniz. Bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi hayatınızı

Durduk yere yükselmedim babamla gidicem dedim sanki babam beni pekes çekecek gibi konuştu bende sinirlendim. Ha öbür türlü karı koca arasında konuşanlar vardır o beni ilgilendirmez ama bizde asla özel şeyler kosulmazdi ayıp diye bir şey var. 6 sene dayandım artık Oluru kalmadı yarın ola hayrola duruma göre bisey yapicam

O ne ya cami açma tüp bebeğe gitme memlekete gitme siz kölemisiniz.birde çocuk istiyorsun tamam anlıyorum ama bu adam öküzün önde gideni ne merhametlisi bence insanlik adina hic bir gelisme yasamamis.

Kimse kimsenin eğitimini sorgulayamaz! Burda neler Okuyoruz mesleği olup şiddet gören boşu boşuna kalp kırmayın
Şiddet, gosteren kisinin ayıbı. Siddet gorenin degil. ama bu igrenc düşünceler o kisinin ayıbı. Babanizin evine gitmek istediginiz icin namussuz ilan edilmenize "Namusuna laf eden eşin baskasi degil"cevabini veriyor. Bu düşünce onun ayibi. Ve bu egitimsizliginden kaynaklanıyor. Sorgulamadim, resmen açıkça söyledim.

Şiddet, gosteren kisinin ayıbı. Siddet gorenin degil. ama bu igrenc düşünceler o kisinin ayıbı. Babanizin evine gitmek istediginiz icin namussuz ilan edilmenize "Namusuna laf eden eşin baskasi degil"cevabini veriyor. Bu düşünce onun ayibi. Ve bu egitimsizliginden kaynaklanıyor. Sorgulamadim, resmen açıkça söyledim.
açıkça söylediğiniz doğru ama keşke kırmadan söyleseydiniz belli ki çok dokundu hanımefendiyi de anlıyorum dan diye söylenince

Daha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
Merhamete sahip olan bir insan sizi cezaevinde gibi yaşatmaz, onlar bi havalandırmaya çıkıyor en azından. ne merhameti Allah aşkına?

açıkça söylediğiniz doğru ama keşke kırmadan söyleseydiniz belli ki çok dokundu hanımefendiyi de anlıyorum dan diye söylenince
Kırıcı bir sey soylemedim. Onun da pekâlâ farkinda oldugu bir seyi soyledim. Baskasindan duymak zor gelmis olabilir. Insan kendini gelistirmeli. Dunya akip gidiyor. Neden oldugi yerde durmaya ısrar ediyor? Kisisel gelisimi kültürel birikimi sadece diploma belirlemez elbet. Ama düşüncelerinden gördüğüm kadariyla bir santim ilerlememis. Çocuğunu da boyle yetiştirecek. Sonra onun kötü yetismis cocuklari bizim cocuklarimizi bulacak allah korusun.

Back
X