• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70
Büyü vardır ve Allah yapmayı yasaklamıştır. Büyü genelde 3 harflilerle yapılır. Yapan da yaptıran da kafirin ta kendisidir. Allahın gazabına uğrayacaktır.

Büyü vardır ve Allah yapmayı yasaklamıştır. Büyü genelde 3 harflilerle yapılır. Yapan da yaptıran da kafirin ta kendisidir. Allahın gazabına uğrayacaktır.
Büyü yoktur.

Başımıza gelen her musibeti büyüye veya cinlere bağlamak bizi gerçeklerden uzaklaştırır. Saçmalamaya başlarız.

M mrvfth26 merve hanım lütfen evinizi sürekli sirkeyle silin, evde ne kadar nazar boncuğu resim heykel türü şeyler varsa toplayın. Kuranı kerim okuyun, sürekli dilinizde felak-nas suresi olsun. Ve bir hoca bulup evinize getirin. O anlar büyü olup olmadığını

esimin uzerinde buyu var buna yuzde 99.99 eminim.bu dengesizligi bu yuzden zaten.buyu diye birsey var.olmasaydi kuran da gecmezdi.var yaptirmak gunah ama yapiyorlar iste

Büyü mü?
Evet büyünün varlığına inananlardanım ama senin durumunu birebir büyü ile ilişkilendiremiyorum canım, kusura bakma.
Günahsız bir yavruya kıydıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam mı edebileceğinizi düşündünüz evliliğe? Rabbim elbette bunun karşılığı olarak neyi yaşamanız gerekiyorsa yaşatacaktır. Sizin yaşayacağınız da evliliğinizin huzurunun bitmesiymiş demek ki.
Evliliğini devam ettirmeye çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun. Elinden geleni yap, bu aşamada karşılaşacağın zorlukları da o bebeğin kefaleti olarak gör ve sinene çek sabırla. Yapabileceğin başka bir şey yok, başarabilirseniz, daha doğrusu bunların üstüne Rabbim evliliğinizin devam etmesini murad ederse ne mutlu; ama yok düzelmezse hayırlısı deyip önüne bakman lazım.
Allah yardımcın olsun tekrardan.

Ha bu arada o bebeğin alınmasında kayınvaliden de en az siz ve eşiniz kadar suçlu.

2/BAKARA-102
Süleyman'ın mülkü üzerine onlar, şeytanların okuduğu (anlattığı, tilâvet ettiği) şeylere uydular (tâbî oldular). Oysa Süleyman, (sihir yapmadı ve) kâfir olmadı. Fakat şeytanlar, insanlara sihri öğretmekle kâfir oldular. Babil (şehrin)deki iki melek (olan) Harut ve Marut'a indirilen şeyleri (öğretiyorlardı). Oysa onlar: "Biz (im bilgimiz, sizin için) sadece bir fitne, bir imtihandır. Sakın (sihir ilmini öğrenerek) kâfir olmayın." demedikçe hiç kimseye bunu öğretmezlerdi. O zamanlar (sihir meraklıları ve onu geçim vasıtası yapanlar) o ikisinden erkek (koca) ile karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah'ın izni olmadan onunla (sihirle) hiç kimseye zarar veremezlerdi. Zaten onlar kendilerine fayda verecek şeyleri değil, zarar verecek şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun ki; onlar onu (sihri ve ona ait bilgileri) satın alan (ve onunla çıkar sağlayan) kimse için ahirette bir nasip olmadığını bilirlerdi. Kendi nefslerini, onunla ne kötü bir şeye sattıklarını onlar keşke biliyor olsalardı

Kaynak: http://www.estanbul.com/buyu-ve-kuranda-buyu-hakkinda-gecenler-2774.html#.VWn2CnSDPqA
Büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahrette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahû Tealâ. Onlar cehennemin en aşağı katına gidecek olan onlardır.

Allah aşkına tabiki de var konu bu değil ama yok deneyelim arkadaşlar tamam hersey büyü değil hemen herseye büyü demiyorum orası olur ama yok degil

Büyü yoktur.

Başımıza gelen her musibeti büyüye veya cinlere bağlamak bizi gerçeklerden uzaklaştırır. Saçmalamaya başlarız.
Büyü Kuranı Kerimde geçiyor nasıl yok dersiniz?
Bakara/102.ayet
Felak Suresi /4
Taha Suresi/69

Google yazın bulursunuz

Allah yapmayı şiddetle yasaklamıştır.

Canım kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktalar bunlar öncelikle Rabbim sabır ve güç versin bebeğin le ilgili ise inan çok üzüldüm anne ve babaların herseyin in bedelini o küçücük yavrular kimi doğmadan kimi de doğduktan sonra ödüyor ama bir arkadaşımın dediği gibi bende bebgmin kalp sesini 6haftalikken duydum o hayata tutunmaya calismaya acelesi varmış gibi insanın yüreğinde atıyorum bu cevabım bu kısmı sana değil arkadaşım nedemk 26 yaşında anne baba olunmaz diye hepimizin çoğu kişinin annesi babası kaç yaşında anne baba olmuşki önemli olan yaş değil kardeşim.canm sana gelince ben kuran kursuna gittiğim sene bizim kurstaki hanımlar bu büyü meselesinden bahsettiginde hocamız ve gerçekten kurana açık bi şekilde yazıyor büyü diye birşey var evet ama bunu bozdurmaya dahi gitmek mesela bi kişiye iyilik yapmak için dahi büyü yaptırmak çok günah allahıni ikrar ediyorsun Rabbinin yarattigindan medet umuyosun bunları zaten biliyodun dur belki kardeşim ama bunu kendin evde kuran okuyarak Rabbinden isteyerek çözebilirsin. Neyse kardeşim çok büyük bi bunalımdan geciyorsunuz belkide o bebek imtihanınızdı ama eşin bosanalim demekle bütün sorumlulugu hem bebeğin hem yuvan in seni üstüne bırakıyor eşinle boşanmak istemiyosan çok ama çok mücadeleye ve sabır a ihtiyacın var çünkü anlattığınız kadarıyla sen eşini razı etsen dahi kv susmasi baya zaman alacak belli tüm bunlarla mücadele etmeye gücün varsa sonuna kadar savaş çünkü boşanmak en kolay yol canm insiallh Rabbim yardımcınız olsun canım acaba bu duruma ailen ne diyor?
aynen canim kendimde o gucu buluyorum.surekli dualar ediyorum gece gunduz...insallah Rabbim kabul eder,gunahimizi affeder insallah.ailem de suan esimin akli basinda olmadiginin farkinda bu yuzden onlar da sabrediyorlar

2/BAKARA-102
Süleyman'ın mülkü üzerine onlar, şeytanların okuduğu (anlattığı, tilâvet ettiği) şeylere uydular (tâbî oldular). Oysa Süleyman, (sihir yapmadı ve) kâfir olmadı. Fakat şeytanlar, insanlara sihri öğretmekle kâfir oldular. Babil (şehrin)deki iki melek (olan) Harut ve Marut'a indirilen şeyleri (öğretiyorlardı). Oysa onlar: "Biz (im bilgimiz, sizin için) sadece bir fitne, bir imtihandır. Sakın (sihir ilmini öğrenerek) kâfir olmayın." demedikçe hiç kimseye bunu öğretmezlerdi. O zamanlar (sihir meraklıları ve onu geçim vasıtası yapanlar) o ikisinden erkek (koca) ile karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah'ın izni olmadan onunla (sihirle) hiç kimseye zarar veremezlerdi. Zaten onlar kendilerine fayda verecek şeyleri değil, zarar verecek şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun ki; onlar onu (sihri ve ona ait bilgileri) satın alan (ve onunla çıkar sağlayan) kimse için ahirette bir nasip olmadığını bilirlerdi. Kendi nefslerini, onunla ne kötü bir şeye sattıklarını onlar keşke biliyor olsalardı

Kaynak: http://www.estanbul.com/buyu-ve-kuranda-buyu-hakkinda-gecenler-2774.html#.VWn2CnSDPqA
Büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahrette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahû Tealâ. Onlar cehennemin en aşağı katına gidecek olan onlardır.

Allah aşkına tabiki de var konu bu değil ama yok deneyelim arkadaşlar tamam hersey büyü değil hemen herseye büyü demiyorum orası olur ama yok degil
Kesinlikle. Yok diyenler neye dayanarak yok diyorlar anlamıyorum.
Zira Yüce Kitapta geçen birşeye "yok" diye inkâr etmenin günahı da büyüktür.

Büyü Kuranı Kerimde geçiyor nasıl yok dersiniz?
Bakara/102.ayet
Felak Suresi /4
Taha Suresi/69

Google yazın bulursunuz

Allah yapmayı şiddetle yasaklamıştır.
Kur'an'da geçiyor olması büyünün var olduğunu göstermez. Büyü yoktur. İnsanların kafalarını karıştırmayın.

bakın büyü diye bir şey yok diyerek yok etmiş olamazsınız malesef var ve malesef ki böyle kötü yollara başvuran insanlarda var, kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok, konu sahibinin eşiyle elle tutulur bir sorunu yok anlamsız bir hal içindeler çevremden gördüğüm örnekler kadarıyla böyle bir ihtimalide göz önünde bulundurması gerektiğini düşünüyorum
sdktm gercekten eminim diyebilirim.yok demeyle yok olsa keske.davranislarindaki buyuk dengesizlik bunun kaniti.

sdktm gercekten eminim diyebilirim.yok demeyle yok olsa keske.davranislarindaki buyuk dengesizlik bunun kaniti.
kaynananız da sizin hakkınızda oğluma büyü yaptırdı, bizden kopardı diyordur emin olabilirsiniz. büyü diye bir şey yok arkadaşlar. sene olmuş 2015 hala böyle saçmalıklara nasıl inanabiliyorsunuz? bir de öğretmen olacaksınız, acırım o zavallı çocuklara.

Kur'an'da geçiyor olması büyünün var olduğunu göstermez. Büyü yoktur. İnsanların kafalarını karıştırmayın.
Kuranda olmayan bir şey mi geçiyor yani, haşa Allah yalancı mı?
Kanitlarıyla gösteriyorum hâlâ yok diyorsunuz. Ben herşey büyü demiyorum. Neyse yok demeye devam edin bakalım

Büyü yoktur.

Tabi ki başımıza gelen her şeyi büyüye bağlayamayız, bu aklı başında olan bir insana göre değil. Ama bunun dışında büyü var canım, dinen var olduğu kabul edilmiştir ve yapılması Allah tarafından katiyetle yasaklanmıştır.
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...olarak-etkileyebilir-bu-sirk-degil-midir.html

Bu linke bakmanı öneririm, hem büyünün yasaklandığına, hem de her sorunun sıkıntının üzerine büyü iddiası ile gidilmemesi gerektiğini anlatan bir yazı.

Arkadaşım konu sahibine yuklenecegine bi araştır istersen yazdığım msjda da var yani inanmamis olmanız sizin inanciniz ama allahın kitabında yazdığına yorumla mantık yurutebilirsiniz

Dusukten birkac gun sonra esim bosanmak istedigini soyledi. Ben ertesi sabah evden gittim ama o kadar kotu bir haldeydim ki. Aileler kavga etmis, ben cocugu aldiricam, bosanicam diye bas bas bagirmisim, yine de istedigim aslinda duzelicez lafiydi. Hormonlar nedeniyse cok fazla agresiftim. Dusuk yapinca buyuk travma yasadim. Evden gittikten uc gun sonra konusmak istedigimi soyleyip eve gittim. Kararli gibi duruyordu soylediklerinde ama saat gec oldugunda hadi gel uyuyalim dedi sarildi. Eve donmus oldum. Ama sonraki uc ayi anlatamam. Eve gec geliyor, her gece yine kavga ediyoruz neredeyse, bana git diyor sonra sariliyor, bosanmak istemiyorum diyo ama annem bosan diyo bosanmak zorundayim diyor. Bu kadar seye ragmen neden gitmedin dersen ne derse desin sarildigi anlarda aslinda gitmemi istemedigini hissettim. Biraz zaman verdim. Her bosanicam dediginde yapma dedim. Ama son bir kavga daha ettik. Cocukla ilgili beni suclayici konustu. Sinir krizi gecirdim ve artik yeter dedim kendime. Evi terk etti. Aramadim. Bir kere geldi evi bosaltip bosaltmayacagimi, bosanmada sorun cikarip cikarmayacagimi sordu. Tekrar bosanma diyecegimi dusundu heralde. Demedim. Git ac dava ne olacaksa goruruz su an bilmiyirum dedim. Bu arada annesine gitti. Annesi doldurdu doldurdu heralde. Dort gece sonra cok fena firtina vardi. Mesaj attim. Balkon kapisi kapanmiyodu bilir. Aradi. Gel dedim kapiyi kapat. Korkuyorum da biraz otur, arkadas gibi muhabbet edelim, hicbisey konusmayalim bosanmayla ilgili, sonra git. Ben mutfaktayken annesini aradi gelmiycem ben diye. Oyle donmus oldu. Sonra annesine rest cekti. Simdi iyi miyiz? Hayir. Kafasi hala karisik. Bu sefer cocuk istemiyorum diyo. Ayni seyleri yasamaktan korktugunu biliyorum. Bosanmadigi surece annesi basinin etini yemeye devam edecek. Bizi bir araya getiremiyor. Hep bolunuyor. Yanimda hep huzursuz mutsuz gelgitli bir adam. Mutlu degilim, boyle devam etmenin de bir tadi yok. Yani diyecegim o ki, hicbir sey kurtulmaz degil ama senin de benim de eslerimizin kafalarinda ben sunu istiyorum eminim ve soyle davranmam lazim buna da hazirim demesi gerek. Benimki pratikte yanimda gibi gorunuyor simdilik ama kafa olarak degil. Senin esin de devam etse de bunu kaldiramayacak gibi gorunuyor. Ben hala bir anda yine yapamiyorum demesini bekliyorum. Hersryin iyi gittigini dusundugum anda bile olabilir. Aslinda ikimizin de evliligimizi bitirmemiz gerek cunku bu adamlarda is yok. Anneci adamlar olgunlasamamis oluyo ve karar vermekte zorlaniyorlar. Hakkimizda hayirlisi.
cok dogru soyluyorsun ama iste insan bekliyor ki bi seviyorum desin duzelelim desin.dedigin gibi net degiller.evlendikten sonra artik kadin onlara allahin emanetidir.bunun farkinda olmalari gerek ama degiller...aile terapistleriyle atkatilabilir ama kabul edecek erkek nerdeeeee

Sene değil 2015, 30837 olsa da Kuranı Kerimde olan bir şeye modası geçmiş eskimiş gibi davranmayın, arkadaşlar gerçekten günah.

Ben bu olay kesin büyü veya başımıza gelen her şeyi büyüye bağlayın demiyorum. Büyü vardır, Allah şiddetle yasaklamıştır.
Peygamberimiz "yapan da yaptıran da kafirin ta kendisidir" demiştir.

Bakara/102
Felak /4
Taha/69

Yok diyerek günaha girmeyin. İnancınizi bilemem, beni de ilgilendirmiyor ancak Kuranda olan birşeye yok yıl 2015 diyerek saygısızlık etmeyin. Kuran-ı Kerim kıyamete kadar geçerli olacaktır.

aynen canim kendimde o gucu buluyorum.surekli dualar ediyorum gece gunduz...insallah Rabbim kabul eder,gunahimizi affeder insallah.ailem de suan esimin akli basinda olmadiginin farkinda bu yuzden onlar da sabrediyorlar
İnsiallah canm allah yar ve yardımcın olsun Rabbim tovbeyi kabul edendir insiallah mutlu olursunuz allahım eşinin kalbine merhamet koysun insiallah mutlu olursun kardeşim

Sene değil 2015, 30837 olsa da Kuranı Kerimde olan bir şeye modası geçmiş eskimiş gibi davranmayın, arkadaşlar gerçekten günah.

Ben bu olay kesin büyü veya başımıza gelen her şeyi büyüye bağlayın demiyorum. Büyü vardır, Allah şiddetle yasaklamıştır.
Peygamberimiz "yapan da yaptıran da kafirin ta kendisidir" demiştir.

Bakara/102
Felak /4
Taha/69

Yok diyerek günaha girmeyin. İnancınizi bilemem, beni de ilgilendirmiyor ancak Kuranda olan birşeye yok yıl 2015 diyerek saygısızlık etmeyin. Kuran-ı Kerim kıyamete kadar geçerli olacaktır.
Dininize göre var olduğuna inandığınız bir şey için bilimsel bir gerçekten bahsediyormuş gibi var ille de var diyemezsiniz. Burayı okuyan genç çocukların kafalarını karıştırmaya hakkınız yok. Biz böyle inanıyoruz, bizim dinimize göre var demelisiniz. Kur'an sadece bir kutsal kitap, bir din kitabı, bilimsel bir kitap değil.

M mrvfth26 merve hanım lütfen evinizi sürekli sirkeyle silin, evde ne kadar nazar boncuğu resim heykel türü şeyler varsa toplayın. Kuranı kerim okuyun, sürekli dilinizde felak-nas suresi olsun. Ve bir hoca bulup evinize getirin. O anlar büyü olup olmadığını
sirkeyi kapinin onune falan dokuyorum.ruyalarima da girdi daha once kv nin yedirdikleri falan...sacmasapan seykeri israrla yedirir mesela ve kendisi yemez...

Back
X