Yuvamızı dağıtan, özürlü kardeşime acımayan kadının sonu felaket oldu...

canım maddiyat maalesef ki maneviyat kadar öenmli olabiliyo.... şuan ev aldık eşimin maaşı olduğu gibi ev için çektiğimiz kredilere gidiyo benim maaşımda evin içine yaptırdığımız dolaptır şudur budur düğün borçlarıdır... eşim devlet memuru, 7 ay maaş vermeden staj yaptırdılar bu 7 ay için ayrı bi kredi çektik evin banka taksitlerini öyle ödedik bi 10 bin daha içeri girmiştik... bu maddi sıkıntılardan bak kardeşimizi yanımıza alamıyoruz.. Anneminde başını sokcak evi olsa emeklisi olsa kardeşimi almaz mı yanına ??

BENİ YANLIŞ ANLAMA AMA BABANI HERŞEYİNDE SENİN VE ANNENİN HAKKI VAR... YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ BABAN ÜZERİNDE HİÇ EMEĞİ OLMAYAN Bİ KADIN GELECEK SENLE ANNENİN HAKKINI YİYECEK ???

o pislik kadında babanla parası için birliktedir kesin.... sakın canım bak beni dinle ... annen kendin baban için bunu yap. Babanı kendi haline bırakırsan yine bi pisliğe tutlacak bütün varlığını yitirecek.. ilerde ne olacağımız belli değil... o kadar çok hikaye biliyorum ki evleri barkları var ama dağılan yuvalar yüzünden el aleme kalan mallar.... benim durumumda sana örnek....

Ay canım ya çok üzüldüm çok şükür ferahlıga çıkmışsını Allah gönlüne
Göre bir kız versin hayırlısısıyla o söze tamamen katılıyorum evli erkekle
Gezenlerin başına neler geliyo Allah yuvayı dağıtan sülüklerin yanına
Koymasın ama erkeklerde de var onlarda hemen inanıyorlar gidiyolar

canım bende gözlerim dolarak okudum iş yerinden
ne kadar ibret verici ve ne güzel bir taktir- i ilahi.
adaletsizlikler karşısında susmak zorunda olduğumuz durumlarda içimden diyorum ki allah ım
iyi ki senin adaletin var, iyi ki benim hakkımı soracak sen varsın diyorum

o kadını merak ettim
beynine aldığı kurşunla ölmemiş ya
onun akıbetini merak ettim
allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah a emanet ol

Gerçekten okurken o kadar etkilendim ki anlatamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok kötü şeyler yaşamışsın .alah yardım etsın ..umarım bundan sonra mutlu olursunuzda..sen sen ol yınede kımseye beddua etme..benımde başıma çok gelıyor cnm kıme beddua ettıysem,ürtelik haklı oldugum halde allah bıryerden bı aksilik yaşatıyor bana..o yudzen uzun zamandır kımseye ahh etmemesını öğrendım ..sen sadece allaha havale et

Son düzenleme:
eeee hak ddoğrunun yardımcısı....ne edersen elinle o gelir seninle....Allahın sopası yok ki vursun işte böyle hikmetini gösteriyor....

Canim ya ailenle neler yasamissiniz cok etkilendim. Cok sukur kotu gunler geride kalmis iyiki burada bizlerle paylasmisin cunku anladimki benim ıvır zıvır dertleim varmış. Duacınım canim rabbim sana evlat nasip etsin hep mutlu olun

İlahi adalet diye bir şey gerçekten var. Rabbim çok şükür bana çok gösterdi bunu. Acılar unutulmuyor, geçmiyor hep içinde yumruk gibi. Alışmak zorunda kalıyorsun. Eden mutlaka buluyor. İyilik edende kötülük edende
İnşallah daha beter şeylerle sınamaz rabbim. Beterinde beteri var elbet.
Mutluluklar..

Son düzenleme:
Bin şükür bu halinize .
Kendimi Samanyolundaki filmlerden birini izliyor gibi hissettim .
Allah çıkarıyor işte .
Yarına kalsa da yanına kalmıyor .

Basiniza beler gelmis😔 allah yar yardimciniz olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okurken bogazim dugumlene dugumlene okudum.zor tuttum kendimi.biz de babamla ilgili problemler yasadik. Allah bir sekilde yardim ediyor cok sukur.Suan sadece anlatmissiniz yasarken nasil dayanabilmissiniz gercekten tahmin etmek bile istemiyorum. Cok guclu bir kadinsiniz. Anneniz de oyle. Herseye ve herkese ragmen ayakta kalmissiniz. Buyuk bir hayat savasi. Allah her daim yardimciniz olsun.unutulabilecek birsey degil.insanin hayatina buyuk bir darbe. Siz gercekten ornek insanlarsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Sabrın sonu selamettir. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz bu dünyada. Yalnız kadınlarımızın da biraz cesur olması lazım.

Anneniz neden o kadının ayağına gitmiş ki? Gitti ne kazandı? Gitmese ne kaybedecekti? Anneniz boşanma davası açsaydı aslında babanızın canına okuyabilirdi çünkü rahatsız bir evladı varmış

Neyse davulun sesi uzaktan hoş gelir. Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ki.

Rabbim bundan sonra güzel günler göstersin sizlere. Selamlar...

canım diyecek söz bulamıyorum RABBİM inşALLAH BUNDAN SONRASINDA GÜZEL KADERLER YAZAR

canım diyecek söz bulamıyorum RABBİM inşALLAH BUNDAN SONRASINDA GÜZEL KADERLER YAZAR
sağol kardeşim Allah razı olsun... Rabbim kimseye bu acıları benzer acıları yaşatmasın... herkes evladını huzur içinde eşiyle birlikte büyütsün insallah...

tabiki gülüm....kadın kadar bunu yapan erkekte ahlaksız..... burdan erkeklere seslenemeyeceğimiz için evli erkekle görüşen kadınlara seslenmek istedim...

cok cektik şimdi Rabbimden istedğim cemi cümlemiz için sağlık huzur ve bi evlat.... kız olsun erkek olsun farketmez rabbim tez zamanda bi evlat ile beni ödüllendirir inşallah dua edin kardeşlerim

gülüm gerçekten ikinci amacımda küçük dertlerle hayatı kendine zorlaştıran arkadaşlarıma bi şeyler anlatmak istedim

gerçekten öyle acılar ki var ki benim yaşadıklarıma bin şükür..... en azından hepimiz ayaktayız....

DAHA ÖLMEDİYSEK HALA UMUT VAR DEMEKTİR DİYE Bİ SÖZ VARYA.....

ŞİMDİ RABBİMDEN İSTEDĞİM TEZ ZAMANDA Bİ EVLAT.... ONLA ACILARIM DAHADA HAFİFLEYECEK BELKİ TÜM DÜNYAM OLACAK.... BELKİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ OLCAM...

BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMAYACAK MUTLU Bİ EVLAT YETİŞTİRMEK İSİYORUM...

RABBİMDEN Bİ EVLAT İSTİYORUM HAYIRLISI İLE VERİR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA...

HERŞEY HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN AMİN

Ne zor zamanlar geçirmişsiniz.
Çok geçmiş olsun başka bir şey diyemiyorum.

Herseyden önce o savunmasiz yavruya kardesinize cok uzuldum nasil el kalkar öyle birine
Allahindan bulsunlar icim acidi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…