Yuvasından düşmüş kuş gibiyim...

Bu kadar hassasiyet yada duygusallık karşı cinse tehlikeli gelebilir. İlişkiler aşklar nasıl başlıyorsa bitmesi de o kadar doğal. Biz hep içimizde yaşadık yaa böyle site olsa buraya yazarmıydık acaba :)

Bu kadar hassasiyet yada duygusallık karşı cinse tehlikeli gelebilir. İlişkiler aşklar nasıl başlıyorsa bitmesi de o kadar doğal. Biz hep içimizde yaşadık yaa böyle site olsa buraya yazarmıydık acaba :)
Vallahi hanımefendi insan yazarken bir nebze olsun rahatlıyor. Bazı şeyleri gözardı etmek istiyor... Ne fayda ama...

Vallahi hanımefendi insan yazarken bir nebze olsun rahatlıyor. Bazı şeyleri gözardı etmek istiyor... Ne fayda ama...
Boş bi kağıda yazmak ta rahatlatıyor insanı yırtıp atınca kimse bilmiyor göremiyor yazdıklarını sadece rahatlamış oluyorsun yargılanmadan dalga geçilmeden

Boş bi kağıda yazmak ta rahatlatıyor insanı yırtıp atınca kimse bilmiyor göremiyor yazdıklarını sadece rahatlamış oluyorsun yargılanmadan dalga geçilmeden
Onu da yapıyorum da,şimdi burda kim olduğum belli değil. Kadın dayanışması diyerek yazıyoruz bir çoğumuz... Ama gerçekten dalga geçen,yadırgayan,insanın acısına hassasiyet göstermeyen çok insan var. Forumlarda gözlemliyorum bunu. Biraz sağduyu lütfen. Ben başkasının derdine de üzülüyorum tabii ama aynı hassasiyeti bir başkasından beklemek daha da üzüyor. Çok teşekkürler:) keşke kuş olup uçsa dertlerimiz... Dua ediyorum hep. O halde,derdi veren Allah'a hamd ile...

Ay şimdi seninkide dert mi insanlarda nr dertler var edebiyatı yapmicam. Bana yapılmasını hiç sevmem çünkü.
Biraz kafani dinle ruhunu onar. Sonra az etrafına bak eminim o adam gibi bakan yada bakacak yadaa denin bakacagin insanlarla çıkacak karşına eminim.

Hala küçük bir kız çocuğu gibiydim ama o,içimdeki bebeği öldürmek zorunda kaldım... Her sevda bir bebektir aslında ve onu içinden söküp atmak da her anlamıyla bir kürtajdır...

Şu sözleriniz o kadar doğru ki .. Ama demek mi nasibiniz değilmiş. Önceki yaranızdan ve içinde bulunduğunuz boşluktan dolayı kaptırmışsınız kendinizi. Zamanla geçecek bundan emin olun..

""Hala küçük bir kız çocuğu gibiydim ama o,içimdeki bebeği öldürmek zorunda kaldım... Her sevda bir bebektir aslında ve onu içinden söküp atmak da her anlamıyla bir kürtajdır""

Valla burasi cok guzel olmus.

.Ama daha yasanmamis birsey.Bosver.Gecer gider. Kafani dagit.Cok dusunme.Ben de 4gundur birinden mesaj bekliyorum.Benim de unutmam lazim.Kafa dagitmam lazim.Bu kafa dagitmak da bir beceri.Bazen cabuk dagitiyorsun bazen zor oluyor.Insanin elinde aslinda biraz.Arkadaslarin dedigi gibi duygusala baglamamak lazim.Yipratiyor.

""Hala küçük bir kız çocuğu gibiydim ama o,içimdeki bebeği öldürmek zorunda kaldım... Her sevda bir bebektir aslında ve onu içinden söküp atmak da her anlamıyla bir kürtajdır""

Valla burasi cok guzel olmus.

.Ama daha yasanmamis birsey.Bosver.Gecer gider. Kafani dagit.Cok dusunme.Ben de 4gundur birinden mesaj bekliyorum.Benim de unutmam lazim.Kafa dagitmam lazim.Bu kafa dagitmak da bir beceri.Bazen cabuk dagitiyorsun bazen zor oluyor.Insanin elinde aslinda biraz.Arkadaslarin dedigi gibi duygusala baglamamak lazim.Yipratiyor.
Kadınız ve elimizde olmadan etkileniyoruz... Biraz hassas varlıklarız. Özellikle ben:))))))

Back
X