- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
yuva kurmak ısteyen bırbırını seven 2 ınsan öyle yada böyle senelerını bekleyerek iş guc yada askerlıkle gecırerek daha sonra evlenıyorlar ....sonuçta evlenıyorlar ama boşanmak o kadar kolay değil bnce benm bıtırmek ıstedıgım zamanlar olmuştur cıkp gıdıp bıdaha gelmek ıstemedıgım ama bı turlu ciddi ciddi konuşup bıtırememişizdir....yada şöyle söliyim evlılıkte yaşanan sorunları dusunup ya ben ne dusunuorum, neden cekıorum dıyıp mantıklıca eşinin karşsına gecıp ben boşanmak istiyorum demek bnce çok ama çok zor olmalı ben şahsen bunu yapamam bunun için cesaret full olmalı yada kendımden gecmış olmalıyım.....birde şunun şu noktası var boşanırsam ne yaparım? bana ne gözle bakarlar ?hayatıma nasıl devam ederım?nerde çalışırım?çocuguma nasıl bakarım?anne baba evınde yapabılırmıyım?yada ailem benı ıyıce kısarmı hayattan dulum dıye?......bide bu soruları dusunmek var bnce kım ne derse desın evlılık bi şekilde kurulur...ama yıkmak o kadar kolay değil.....sizin verdıgınız örneklere gelınce sanırım erkekler ıcın evlılık daha kolay bıtırılıo...onlar cunku dul olmuyorlar yada çalışıp hayatlarına devam edıp yıne evlenebılıyorlar....19 yaşındakı bı adam zaten cocuk nasıl evlenır hayret ettım hemde gunumuzde....???evıne bakabılırmı?tabı işi bitti alemler onu bekler zavallı kız bı ergenın hatasının bedelını ödeyecek ....
kız hata yapmış ne olursa olsun sölemesı lazım bnce ama bu yuzdende yuva yıkılmaz çok çocukça....yazık bıde hamıletabı hala hamıleyse 19 yaşındakı cocuktan guvencesı neymış çok merak ettımmm???kızın suçu altınlarını eşinden habersiz babasına vermesi borçlarını ödemesi için bu arada kızın babası alkolik ,son olarak kız hamileydi çocuğu aldırdımı bilmiyorum
Teşekkür ederim asli310709.bilgescım cok haklısın bnde senın gibi dusnuyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?