- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Neutregonenin peelingini birde nivea kopuk kullanıyorum. Peeling bir halta yaramaz ama kopuk iyi. Biraz böyle markalara yönelsem daha iyi sanırım biodermayi çok duydum sankiBioderma'nın sebum dengeleyici temizleme ürünlerini kullanabilirsiniz
Aslında çok fazla su içmiyorum ve bazı kimyasallar yüzümde kızarıklık bile yapıyor. Kil ve yağı deneyecegimAz su içiyor olabilir misin ? Cilt güzelliği bakımın yanı sıra beslenmeyle de alakalı. Benim cildim aşırı kuru, nemlendirici kullanıyorum ama ne zaman ki suyu az içsem daha çok kuruyor, hemen pul pul olmaya başlıyor. Bunun dışında nemlendirici olarak hindistan cevizi yağını öneriyorum. Cildi yumuşacık yapıyor. Peeling olarak da bulabilirsen kil kullan. Kozmetiklerin içinde çok fazla kimyasal var, belki cildin onlara reaksiyon veriyor da olabilir.
Doğal bir ürün değil mi ?La roche posay öneririm.hem bir eczaneye gidersen gerekli bilgileri alırsın ve en doğru olanı verirler .cildindeki sorunu halleder diye dusunuyorum
Aslında çok fazla su içmiyorum ve bazı kimyasallar yüzümde kızarıklık bile yapıyor. Kil ve yağı deneyecegim
Cilt tipimiz aynı canım aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bir ara sebamed in karma ciltler için olan sabununu kullandım gerçekten çok memnun kaldım cildi kurutmuyor yağlı bölgenin yağını ciddi azalttı gün içinde yağlanıp parlama sorunu filan ciddi boyutta azaldı. Sonra devam edemedim çünkü çok üşengecimGünaydın arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Karma cilt yapım var sanırım. Sanırım diyorum çünkü çözemedim gerçekten. Düzenli peeling yapsam yanaklarım kupkuru oluyor ama burnumda hala siyah noktalar, gözenekleri kapalı duruyor. Kopuk kullanıyorum daha bir yağlı oluyor bu sefer. Yeri geldi uzun bir süre kullandım temizleme malzemelerini ama bırak siyah noktaları azaltmayı yanaklarimi ve agiz cevremi kupkuru yapmaktan başka işe yaramadı. Siz nasıl yapıyorsunuz? Burun kısmından çok şikayetçiyim özellikle ne zaman sıksam siyah noktalar çok sinir oluyorum. Yüzümün nemini dengeleyen bir ürüne ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz ya da ne tür yollar deneyebilirim?
Kesinlikle doğal.ewg .org a bakarsan la roche posay in en dusuk puanları.yani orda en doğal 0-2 arası.Doğal bir ürün değil mi ?
Bende kullanmak isterim demiycem artık şu market ürünleri iyi gelmediAynı sorun bendede var çene bölgesinde ara ara sivilcelenme oluyor burun bölgesinde siyah noktalar var ama yanak bölgesi bıyık bölgesi alın bölgem ve göz çevresi kupkuru olup pul pul dökülüyor yaz aylarında bıoderma'nın sebum serisinin temizleme jelini ve nemlendiricisini kullandım iyi geldi sorun yoktu ama ne zaman havalar soğudu cildimde aşırı gerilmeler ve pul pul dökülmeler başladı bu seferde la roche posay tolerıane alıp kullanmaya başladım gayet memnunum gerilmeler pul pul dökülmeler bitti
Anaa ilk defa bu kadar iyi sabun olduğunu duydum :) deneyebilirim aslındaCilt tipimiz aynı canım aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bir ara sebamed in karma ciltler için olan sabununu kullandım gerçekten çok memnun kaldım cildi kurutmuyor yağlı bölgenin yağını ciddi azalttı gün içinde yağlanıp parlama sorunu filan ciddi boyutta azaldı. Sonra devam edemedim çünkü çok üşengecimdiğer ürünleri de etkiliymiş ama baya tuzlu bu dediğim ürün ph 5.5 lu tam anlamıyla sabun değilmiş yani. Bir araştır istersen ben 15 TL ye almıştım bişey kaybetmezsin
Dene canım pişman olmazsın dua edersin banaAnaa ilk defa bu kadar iyi sabun olduğunu duydum :) deneyebilirim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?