İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

İstanbul'da Avrupa yakası olursa daha iyi olur, iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan arkadaşlar tavsiyelerde bulunabilirler mi?
Cerenious nickli arkadaş sanırım memnun yaptırdığı yerden.. tam 3 yer değiştirdim, uzman birine ihtiyacım var.. yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kırcın Hanım ,Dah önce ıstanbulda çalıştığınız için sormak isterim acaba istanbul'da özellikle anadolu yakasında iğneli epilasyon için tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı?.Çanakkale de olmasaydınız size gelmek isterdim aslında.Yazılarınızdan dolayı işiniz konusunda fazlasıyla bilgili olduğunuzu düşünüyorum.Ve size güveniyorum. Ben hala özel mesaj atamıyorum yoksa burda açıkca sormazdım.Reklam olacağını düşünürseniz lütfen özel mesaj gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Siz Gül Hanım'a gidenlerden değil miydiniz, ne oldu memnun değil misiniz?

canım bende aksarayda yazın devam etmeyi düşünüyorum.
aksarayda nereye yaptırıcaksın?
cevap yazarsan memnun olurum. bu arada benim yaklaşık beş aydır aysel ablay yüzüme çalışıyo. ve tüylerimin %60 şının gittigini belirtmeliyim. çıkan tüyleriminde eskisine ıranla çok zayıf çıktıgını eklemek isterim. iğneli epilasyondan önce tam 3 farklı makineyle ve iki yıl boyunca ağdayla yüzünü lan bi insan olarak bunu söylüyorum. herkese iyi günler

Siz Gül Hanım'a gidenlerden değil miydiniz, ne oldu memnun değil misiniz?

Gül Hanım başka bir merkezle anlaşıyor ve orası bana ters kalıyor .O yüzden başka bir yer arıyorum.Ve kırcın hanım daha önce istanbulda çalışmış olduğu için,ve burda yazdıklarına ve daha öncesinde bana yardım etmesine dayanarak ona soruyorum.Büyük ihtimalle onun iğneli epilasyon konusunda istanbulda tavsiye edebileceği arkadaşı olduğunu umarak

sevgili pandora;sana yardımcı olmayı çok isterdim.buraya gelirken müşteri ve arkadaşlarımı yakın çevremde olan senelerdir salon işleten birkaç kişiye yönlendirdim ama yakından da tanımıyordum bu kişileri.bana geri dönüşleri kötü oldu hep.ya kılların koptuğunu hissediyorum yada sana lazer yapalım teklifleriyle yaklaştıklarını söylediler.onun için seni yönlendirebileceğim bir uzman ne yazık ki yok.ben müşterilerimle halen irtibat halindeyim eğer memnun kaldıkları bir uzman olursa size de bildiririm.

İlginiz için teşekkür ederim.Memnun kaldıkları bir uzman olursa bildirirseniz gerçekten sevinirim

Arkadaslar aranizda alin bolgesine epilasyon yaptirdiktan sonra gozleri falan sisen oldu mu? Cunku ben suan cekik gozluyum bu sislikle yuzunden. Bir yandan yanlis birseyler mi var diye telas ediyordum ama ayni bolgeye yaptiran baska biri onda da ayni sisligin mevcut oldugunu ve sonradan gectigini soyledi. Aranizda benimle ayni seyi yasayan biri var mi?

merhabalar.. ben bir yıl lazer epilasyona gittim ve asla bitirmedi aksine çoğaldı tüylerim.. şimdi iğne epilasyona gidiyorum duruma göre haber veririm bitip bitmediğini.. :1rolleyes:

merhabalar.. ben bir yıl lazer epilasyona gittim ve asla bitirmedi aksine çoğaldı tüylerim.. şimdi iğne epilasyona gidiyorum duruma göre haber veririm bitip bitmediğini.. :1rolleyes:

Lazer aynen dediğiniz gibi tüyler baya kalın değilse işe yaramıyor. Nerede başladınız iğneliye?

kızlar siz iğneli epilasyondan sonrakı olmuşan kabukları izsiz bi şekilde düşürmesi iyileşdirmesi için hangi kremı kullanıyorsunuz? ve hangisini kullanıyorsanız memmun musunuz

kızlar siz iğneli epilasyondan sonrakı olmuşan kabukları izsiz bi şekilde düşürmesi iyileşdirmesi için hangi kremı kullanıyorsunuz? ve hangisini kullanıyorsanız memmun musunuz

mrblar..mesela ben madecassol kullanıyorum..bi etkisi var mı bilmiyorum ama gittiğim merkez bunu kullanmamı önerdi.farklı kremler kullananlar da var tabiki..

kızlar ben 3 yıl boyunca lazer yaptırdım yüz bölgeme asla asla bitirmedi..hem zamanım gitti hem de paralarım gitti..ayrıca lazerin BıLıNEN bi zararı yok deniliyor ama BıLıNMEYEN zararı olmadığı apaçık..bi de bundan korkuyorum.. yüz bölgesi ise lazer asla aslaaa diyorum..

Merhabalar kujum,okuduklarım kadarıyla kıl tüy meselesinden çok çekenlerdensin şunu merak ediyorum şimdiye kadar aysel hanıma kaç seans epilasyon yaptırdın,ilk haliyle şu an ki hali arasında yüzde kaçlık bir fark var?anladığım kadarrıyla iğne kıl köküne doğru bir şekilde batmışsa işlem doğruysa giden kıl bi daha gelmiyor.yani iğnenin battığı yerden bi daha çıkmadı mı sende?eğer böyleyse süperrr tabii.tahminen sence daha kaç seansta yüz ve boyun bölgesinden tamamen kurtulursun cevabını bekliyorum cnm..sağlıcakla kal...

kızlar bugün gittim bi epilasyon merkezine daha önce farklı bi yerde yaptırmıştım bi seans yüzümde lekeler kaldı.bugün gittiğim yerde yüzüne bacak iğnesi kullanmışlar dedi.ayrıca doktora da gittim.kremler verdi doktor umarım işe yarar yaa..çok üzülüyorum yüzüm bu hale geldi diye..başka bi yerle görüştüm müşterilerde vardı onlardan da bilgi aldım leke falan kalmamıştı

ama müşteriler çok uzun zaman aldığını yaklaşık 1 senede istenilen sonuca ulaştıklarını belirttiler.sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…