pandora ben epilasyon malzemelerimi( jel iğne v.b )fuardan alıyorum bu firmadan da size verdiğim numaraların olduğu kartviziti almışım bu numaradan en azından sizi yönlendirirler diye düşündüm.ayrıca ben işyerinde hemen işlemden sonra kullanıyorum bu ürünü.arzu eden olursa eve kullanmaları için veriyorum.nem içerikli ürün olduğu için daha az kabuk oluşumuna sebep olacağını düşünüyorum.evet bahsettiğiniz kişi ben olabilirim büyük ihtimalle de öyle.bu site ile tanışmam şöyle oldu.istanbulda çalışırken yeni kişiler geliyor ve kadınlar kulübü diye bir bir site var o sitede sizi tavsiye ettiler diyolardı.sonra birkaç epilasyon yaptığım bayan da bu siteden bahsetti sizi tavsiye ediyoruz gelenler var mı diye.ben de bu siteyle böyle tanıştım))7 ay öncesi evliik dolaısıyle çanakkaleye yerleştim.
Kırcın Hanım ,Dah önce İstanbulda çalıştığınız için sormak isterim acaba istanbul'da özellikle anadolu yakasında iğneli epilasyon için tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı?.Çanakkale de olmasaydınız size gelmek isterdim aslında.Yazılarınızdan dolayı işiniz konusunda fazlasıyla bilgili olduğunuzu düşünüyorum.Ve size güveniyorum. Ben hala özel mesaj atamıyorum yoksa burda açıkca sormazdım.Reklam olacağını düşünürseniz lütfen özel mesaj gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
arkadaslar bende bu hafta sonu iğneli apilasyon yaptıracağım daha sonra sızınle paylaşırım.
ama bundan once bır yıl boyunca yüzüme lazer epilasyon yaptırdım tüyler sıklaştı ve siyahlaştı çok pişman oldum keske hıc başlamasaydım. sımdı ıllakı temızletme gereği duyuyorum. aynı zamanda doktora gıttım hormon testı bobrek bezı vs testlerı yaptırdım ıkı cesıt ılac aldım lazerle bırlıkde onlarıda kullanacağım sıze sonucları yazarım ınsallah.
benım yuzmdekı tüyler cok abartı değildı ama hıc olmasın dedım sımdı yakın mesafeden baya baya gorunuyor. iğrenç oldu yaa daha ince tüyleri olupda yüzünde tabii lazere gitmek isteyen varsa hemen vazgecsın. iğneli yı daha denemedım onunıcın bır sey dıyemeyeceğim ama
Siz Gül Hanım'a gidenlerden değil miydiniz, ne oldu memnun değil misiniz?
Kırcın Hanım ,Dah önce İstanbulda çalıştığınız için sormak isterim acaba istanbul'da özellikle anadolu yakasında iğneli epilasyon için tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı?.Çanakkale de olmasaydınız size gelmek isterdim aslında.Yazılarınızdan dolayı işiniz konusunda fazlasıyla bilgili olduğunuzu düşünüyorum.Ve size güveniyorum. Ben hala özel mesaj atamıyorum yoksa burda açıkca sormazdım.Reklam olacağını düşünürseniz lütfen özel mesaj gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
sevgili pandora;sana yardımcı olmayı çok isterdim.buraya gelirken müşteri ve arkadaşlarımı yakın çevremde olan senelerdir salon işleten birkaç kişiye yönlendirdim ama yakından da tanımıyordum bu kişileri.bana geri dönüşleri kötü oldu hep.ya kılların koptuğunu hissediyorum yada sana lazer yapalım teklifleriyle yaklaştıklarını söylediler.onun için seni yönlendirebileceğim bir uzman ne yazık ki yok.ben müşterilerimle halen irtibat halindeyim eğer memnun kaldıkları bir uzman olursa size de bildiririm.
merhabalar.. ben bir yıl lazer epilasyona gittim ve asla bitirmedi aksine çoğaldı tüylerim.. şimdi iğne epilasyona gidiyorum duruma göre haber veririm bitip bitmediğini.. :1rolleyes:
kızlar siz iğneli epilasyondan sonrakı olmuşan kabukları izsiz bi şekilde düşürmesi iyileşdirmesi için hangi kremı kullanıyorsunuz? ve hangisini kullanıyorsanız memmun musunuz
kızlar siz iğneli epilasyondan sonrakı olmuşan kabukları izsiz bi şekilde düşürmesi iyileşdirmesi için hangi kremı kullanıyorsunuz? ve hangisini kullanıyorsanız memmun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?